Bye Cali hello Philly

Haft en underbar sista dag i Kalifornien. Började att stöda ur mitt rum och packa. Tränade och hade lunch med Lisa och barnen. Träffade upp Jake och Sarah för frozen yogurt. Sen köpte jag det sista inför resan. Åkte hem och sa hejdå till släkten. Sen åkte hela familjen till Calabasas för den bästa sushin jag någonsin haft. Hur underbart gott som helst, yogurt till efterätt såklart!! Nu har jag pussat och kramat sönder mina pojkar. Det var jobbigt men ska bli så kul att åka vidare :) Kommer sakna livet i CA dock, familjen, Cisco´s, den vacka utsikten, Hollywood, vädret och att inte spendera varje dag med Cherie. Men så glad att jag fått vänner och familjer för livet!

Drar imorgon bitti klockan 5 till Philly för att spendera en vecka med familjen där! Som jag längtar! :)







PUSS

Closer to the edge

Jobbat hela dagen. Gick bra. Vi åkte till parken, åkte och shoppade lite som jag behövde och så kramades vi en massa :) Synd att jag var så trött från igår bara. Hade så grymt kul. Det är spontant det ska vara. Jag var super trött när jag slutade men då kom Sarah och hämtade upp mig så drog vi till en sportbar och drack öl. Sen for vi hem och blandade drinkar innan Jerry tog oss till Cisco´s! Hade en sjukt rolig kväll. Allt roligt hände runt omkring oss :) Kommer sakna allt detta och alla människor man träffat!!

Blev precis utkallad till vardagsrummet där hela familjen satt uppradade med presenter. Så jag fick massa gulliga kort, ett presentkort och så fick jag en videokamera :) Så nu ska det filmas.
Packar det sista nu. Så himla mycket. Har gett bort sjukt mycket till välgörenhet.

Nu kommer Sarah och hämtar upp mig så ska vi ut och käka och sen ska vi till en bar i närheten för sista gången sen får vi se vad som händer!!


PUSS


I made it, I made it

Haha jag dör. Kom precis hem. vart och sett Hangöver part 2. Jag dog av skratt. så himla bra :)
Jobbade hela dagen efter jag hade gjort alla ärenden som stod på listan. På kvällen beställde vi hem indiskt. mumma. Imorrn ska jag och shoppa det sista och förbi doktorn för att få en rapport. Sista fredagen ska man väl överleva. Ser framemot min sista helg i Cali innan det blir Philly ;)

Btw. 3 dagar kvar sen drar jag!!




Horseback riding in Hollywood!!

PUSS

I´m country strong

Igår när jag slutade jobba åkte jag till Sarah så hyrde vi film. Blev Country strong. Så himla bra, Cherie du MÅSTE se den :) Idag hann jag skypa lite med C, sen har jag stängt mitt bankkonto och skrvit avskedskort.. Ikväll ska jag ut och käka med Jake och Sarah sen ska vi se Hangover 2 :)



PUSS

Roasted marsmallows



I´ll be calling you tomorrow and today

Jag packar, tränar, skriver hejdå kort, fixar avskedpresenter och packar igen. det är mitt liv just nu. Hinner vara lite glad och nervös där emellanåt också. Ne men idag tog jag och Lisa en powerwlk på morgonen sen blev det lite skype och sen bar det av för att fixa fotoböcker och kort åt pojkarna. Packade när jag kom hem och vägde resväskorna ... 50 pounds är dom båda precis vad de får vara. Inte bra. Jag har massa kvar att packa..

Imorgon ska jag stänga bank konto, ut på en springtur, fixa mer presenter och så hoppas jag på skype med Chelliii :) Måste hem till Sarah på kvällen och fixa med kort plus att hon hade en present till mig & Cherie!






Bästa med matchen måste ju ändå ha varit korven och den frysta lemonaden. Yum!


En kille friade på matchen och jag fick tårar när dom kom upp på storbild..


Skit i Hollywood skylten. denna är så mycket bättre!

PUSS

RSS 2.0