Hawaaiiii here wee comeee

Kan inte fatta att det är sant men nu är det bokat och klart. Jag och Cherie ska till Hawaii i april! Det ska bli helt underbart, en dröm som blir sann helt klart! 2.5 månader kvar sen drar vi till Waikiki :) Kommer bli AWESOME!!





PUSS

Sunday

Vilken helg det har varit! Redan söndag vilket inte är okej. Igår kom Johan och Jake och hämtade oss så körde vi till Santa Barbara! Helt underbart vackert var det. Solen sken och massa folk var ute på gatorna. Kollade in beachen, åt glass och god mat! Var där hela dagen sen var tanken att vi skulle gå ut men var totalt trött från i fredags så vi gick ut och käkade med Sarah på en Cowboy bar, vilket var super kul :) Sen åkte vi hem till S och kollade på "Killers" som var hur bra som helst. Nu ska jag ta mig till gymmet i regnet sen blir det jobb hela eftermiddagen och ikväll hoppas jag på nått roligt!!





Måste bara älska att mitt hår har blivit så blont i solen!! Och det är bara januari!! Yeeeej!

Pusss

Road trip Santa Barbara!

Vilken kväll det var igår. Hur roligt som helst!! När vi kom till Cisco´s så träffade vi på de norska killarna vi träffade förra veckan. De hade ett stort fett bord eftersom dom är oräkneliga.. Så vi shottade lite där innan vi drog oss till dans golvet där vi måste ha gjort succé! ;) Blev efterfest i deras gigantiska hus, jacuzzi till 4 inatt. Jag la mig 5 och nu är det bara att hoppa upp för nu kommer Jake och Johan och hämtar oss så ska vi ta en road trip till Santa Barbara! YEEEEJ!!



PUSS


H-E-L-G

Utgång, road trip Santa Barbara, sommar och underbara vänner det är min helg det! Gotta love it!!

PUSS

My bitches are coming!!!!!!!!

Jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag dör, att jag ska fira så hårt i helgen och jag längtar sååå!!
APRIL säger jag bara !! Ååå hur ska jag stå ut!! Vi ska ha sååå grymt kul så ingen kan ana!!!





PUSS

En helt vanlig lördag.

















Det är så vackert här!!

PUSS

Malibu

Vilken härlig och avslappnande helg det har vart! I går var vi bakis men solen sken så vi tog oss till golfbanan för att ta en lätt lunch där i solen med utsikt över golfbanan ;) Inte helt fel det inte! Sedan somnade vi och sov resten av dagen innan vi åkte och köpte mat och kollade på "Eat Pray Love". Idag sken solen som resten av förra veckan, så vi åkte till Malibu och bara låg där och stekte hela eftermiddagen! Så himla skönt. På vägen hem stannade vi på en cool liten restaurang och käkade quesedillas :) Nu ska vi med au pair gruppen till brand stationen och kolla in heta brandmän!!

Det roligaste denna helg var att vi festade med Brooke Hogan i fredags men jag visste inte ens att det var hon förrän dagen efter haha.. Sådan koll har jag liksom..

PUSS

Burn baby burn

Oh yeah! Det är helg och jag är ledig hela helgen asåå vilken lycka!! Har sådan energi fastän jag hade den värsta veckan ever. Jobbade 50 timmar och var hemma med sjuka barn varje dag. Men jag klarade det och nu är det fest! Igår var vi ut på Cisco´s och som jag saknat det stället alltså så himla kul hade vi. Det roligaste var att vi träffade ett gäng norskar på dansgolvet som bor här så ikväll är det för och efterfest i deras hus som dom alla bor i :) Kan ju inte bli bättre. Här är det brinnande hett ute så shortsen, flip flopsen, solskyddsfaktorn och glasögonen är på ;)

PUSSS

The Cougar Town

Solen skiner över Kalifornien. Var i skolan i 3 timmar imorse och tog en data kurs eftersom jag missat några klasser. Sen åkte jag och Cherie direkt mot LA för att kolla när dom spelar in avsnitt till tv-serien "The Cougar Town". Min värdmamma som stylist så hon sa att vi kunde komma och kolla idag. De var och filmade på en golfbana så när vi kom dit kom en golfbil och hämtade upp oss och körde oss till inspelningen! Så himla kul att se, speciellt en dag som denna när solen skiner, det är varmt ute och dom filmar på en golfbana ;)

Nu blire massa jobb sen ikväll blir det förhoppningsvis BBQ annars tar vi oss en utgång tycker jag!

PUSS

Ge mig energi

Ingen energi alls.. Den är som bortblåst.. Jobbade 16 timmar igår och jag var så trött när jag skulle gå och lägga mig att jag inte ens kunde sova. Vart vaken större delen av natten och bara kännt hur ont i halsen jag börjar få. Inte så konstigt med tanke på att jag vart hemma med sjuka barn i 4 dagar. Men trodde jag skulle klara mig men icke :/ Ska inte göra annat idag än att trycka i mig vitaminer!! Ne nu ska jag underhålla mitt sjuka barn och försöka hålla mig vaken..


Ge oss vår energi tillbaka bebis!!!

PUSS

HAPPYYY

HAPPYHAPPYHAPPY :) Ska låsa upp min Iphone imorrn, hittade ett ställe idag där dom gör det!!!

Föressten, igår hade jag världens myskväll med Sarah. Vi stack och åt seafood, sen drog vi till Cisco´s och sen hem för att kolla nya avsnitten av The Bachelor!! Kunde inte blivit en bättre kväll..

Nu ska jag kolla på film och sova. Tror jag också börjar bli sjuk.. :/


18 jan

Har varit hemma med sjukt barn idag. Mest slappat så det har vart lugnt. För ett tag sedan ringde skolan och sa att nästa unge blivit sjuk så då var det bara att hoppa in i bilen och plocka upp nästa. Så nu är hela huset fullt av sjuklingar! Fick rast nu i 3 timmar vilket passar super bra :) Får se vad jag hittar på. Ska jag orka ta mig till gymmet, eller bara gå ut i det underbara vädret, kolla på film och slappa som resten av dan ? Det är frågan!
PUSS

Sommaren kom tidigt i år :)

Ja det gjorde den verkligen för sommar det är vad det är! Solen skiner och det är 30 grader. Jag går i shorts och linne :) Kan ju inte klaga på det när ni hemma går i tjocka vinter jackor!! Kan ju inte vara annat än nöjd nu förutom att min unge är sjuk.. Är inte kul att vara fast i ett hus när det är så här fint. Men jag är ledig nu på dagen för annars skulle jag jobba så många timmar så ska nog ta mig till Sarah så hon kan hjälpa mig lägga ut min Iphone..
PUSS

SALE

All in var det alltså igår ja, det slutade ju inte riktigt så tyvärr. Min kväll slutade på badrummet efter 2 glas vin haha . Det är ju dock ett bra tecken på att man inte vart ute på några veckor :P Ja låg där i 3 timmar och kom inte upp så det var den kvällen det. Runt 12 då var jag redo att dra ut men när vi kom till Ciscos då mådde inte C bra så då gick vi hem alltså haha värsta kvällen.. Hade dock världens roligaste hemgång!!
Idag har vi vart på rea!! 60% i hela butiken så jag fick med mig massa fynd. :) Det gillar vi! Nu ska jag kila till gymmet sen ikväll ska jag se till att Cherie och jag får en mysig kväll :)
PUSS

OMG

Okej igår hände det värsta. Som jag väntat på att detta ska hända och nu händer det... Jag och Jossan hade en super mysig dag, började med hiking. Vi höll på dö i värmen för det är runt 25 grader här :) Sedan tog vi oss ner till sjön för att ta en lunch nere vid vattnet. Blir då placerade vid ett bord, efter ett tag ska jag kolla ut över vattnet och vem tror ni sitter där till höger om mig ??? OM INTE MIN GAMLA GALNA VÄRDMAMMA!!! Jag höll på att flippa ur. Jag blev helt chockad och sa ingenting så Jossan frågade mig vad som hade hänt men jag fick inte fram ett ord. Som tur var fanns det en blomma att gömma sig bakom så under tiden hon var kvar satt jag och hukade ryggen och gömde mig bakom en pelargon... Tänk om vi hade mött henne face to face!! Nu hade jag tur. Där satt hon med en man som jag inte kände igen och ville bara dra. Kunde dock inte dra för vi hade redan fått bröd och vatten.. Aja det va det!
Sedan åkte vi och åt Frozen yogurt i solen innan vi hämtade pojkarna. Hade en super mysig eftermiddag tillsammans. Lagade mat här sedan blev det frozen yogurt igen för min familj ville bjuda med oss :) Tur att vi älskar Frozen Yogurt!!
Nu ska jag ut i solen, ska man ta på sig short och t-shirt eller ??
<3

Let us go all in!


Turn up the lights

Tiden bara rullar fram. Antar att det är ett tecken på att vi har det bra :)
Här kommer veckans guldkorn..




































Nu du mamma har du mycket att kolla på. Inge mer klagande för för lite bilder!!

PUSS

San Diego

Vi har det helt underbart här tillsammans! Imorrn styr vi bilen mot San Diego!:) Ska bli super mysigt!



PUSS

2011

Kan inte fatta att det är nytt år. Kunde inte spenderat nyårsafton på ett bättre sätt än med familjen och bästa vän! Vi åt middag på en super mysig restaurang som var fullproppad inne i Hollywood. Vi åt och drack gott innan vi tog oss upp på dansgolvet och dansade in 2011. Det bästa va ballong regnet på 12-slaget! Super lyckat!

På lördagen tog vi oss upp för att köra sightseeing i Hollywood. Solen sken och vi såg alla kändisars hem. På em tog vi oss till Universal Studios innan det blev läggdags. Jag sov hos C så vi kollade på "The black Swan".

Idag har vi vart i Santa Monica hela dagen och shoppat lite. MInuset var att det regnade... Imorgon ska vi ta oss till outleten och sen på kvällen är jag ledig så då blir det myspys med mina gobitar :) Mår så bra inombords nu när dom är här.

Har inte tid att skypa eller blogga så mycket inte tid att lägga ut bilder har jag heller men det kommer sen :)




PUSSS

RSS 2.0