I gotta a feeling!

Åkte till Malibu imorse och körde runt lite innan vi körde till SIP för vinprovning :) Åkte och käkade middag och nu laddar vi för att gå ut. Först Bellinis sen Cisco´s!! Kommer bli så grymt. Bästa tjejerna man kan ha med sig !! <3

Puss

Always and forever

Ååå imorse tog jag och Cherie bilen till Santa Monica pier för att hämta upp Carro och Clarissa som kom direkt från HAwaii :) Vilken underbar känsla att se dom igen. Nu är vi tillsammans igen. Medans vi jobbar nu ska de sova sen ikväll ska vi ut och käka sen imorrn blir det kanske Malibu eller annat trevligt. Beror på vad vädret ställer till med! På kvällen ska vi naturligtvis ta med dom till Cisco´s! What a great weekend!!



PUSS

Long live life!


Meee


Cheellli

VIVA LA VIDA!!


Friday 18th

Fredag, jag flyttar in till Cherie över helgen!! Ska bli skönt att komma bort från familjen ett tag även fast jag måste jobba imorgon.. Hoppas och tror på en bra helg!! :)

PUSS

You´r never alone

Jag pallar inte denna skiten längre så på torsdag ska jag äntligen göra nått åt det. Hoppas på det bästa! Jag är helt utmattad. Sov 4 timmar på dagen idag, hoppade gym och allting. Hela dagen gick för jag är så trött. Frågan är varför jag är så trött.. Jobbat hela dagen i alla fall och nu ska vi på party hemma hos Sarah. Hoppas det livar upp min dag :)



PUSSS

Happy Valentines Day!

Alla hjärtans dag. Jag och Cherie ska ha en mysdag. Nu blir det massage sen lunch tillsammans. Massage en timme 140 spänn inte illa!! :)

Det var super skönt att ta en promenad i solen till massagen, somnade typ i stolen... Sen gick vi hem och lagade lunch och satt ute och åt i solen. Nu har jag vart och köpt kort och presenter till kidsen :)


Jag har världens bästa alla <3 dag date idag !!

Dreaming people

Detta inlägg nedanför här hade min LCC postat på facebook. Hon hade pratat med en värdmamma och denna värdmamma sa detta. Vems mamma var det tror ni ?? ;) Min såklart! Klart man gör ett bra jobb!! Alltid bäst!!

So gratifying to work as a local childcare coordinator sometimes. Just got off the phone with a host mother who couldn't say enough about how much help her au pair has been with the kids while the husband's working out of the country on a long assignment. I LOVE this!

Tell the world I´m coming home

Började dagen med yoga. Tog sedanpärlan till Malibu där vi träffade Jake och Johan. Såg delfiner. Bättrade bränna och hade picknick. 27 grader och sol får inte klaga. Nu vin och sen tar vi oss in till Hollywood för en kväll ute. Bra lördag! :)



Never say never

Filmmys, yoga, malibu, Hollywood, jobb och line dancing det är min helg det....

I will fight til forever





Just gotta love hiking!!

Don´t stop believing...

Bara att hålla ilskan och tårarna tillbaka. Ska jobba i helgen IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!

Tog nyss en tur med cabben..


Sarah


Cherie

PUSS

House party

Vilken underbar dag vi har haft. Åkte ut till Malibu för lite vin provning, kommer dit så är det nån jävel som backat in i brand posten så det är fullt med poliser, brandmän och ambulanser mitt i vägen för det är värsta fontänen... Men vi gick in och fick ett glas vin innan dom säger att dom måste stänga för det ligger precis bredvid händelsen. SÅ vi bytte om i bilen och tog oss till Santa Monica trail för att hika och få lite färg :) Sen åkte vi såklart tillbaka för lite vin. Hur mysigt ställe som helst med live musik och allt.

Nu är det bara på med cowboys kläderna och dricka lite vin innan det är dags för house party !!


Det ser ut som en fontän men i verkligheten en trasig brand post...


Folket flockades runtom för att ta kort, tv var där och filmade!


NAturligtvis var vin provningen precis bredvid


The Whithe Flight körde vi på!




Finaste möbleringen inomhus. Vi blev kära. Nu vet jag hur mitt hus ska se ut.


Mysiga filtar :)

PUSS

Uhm what to say....

Då var det fredag igen och tro det eller ej men här sitter jag i min ensamhet hemma med barnen och jobbar. Känns som att det enda man gör är att jobba. Fick precis reda på att jag jobbar hela söndagen också vilket suger totalt jag kan ju inte göra någonting denna helg alltså liksom alla andra helger. Så himla arg och ledsen just nu. Sarah som bjöd med oss på konsert och allt... Aja imorgon skiter jag it, ska ha kul. Norrarna bjöd med oss på house party så ska på det, vilket ska bli super! :) Ne nu ska jag tvätta, städa, diska och fixa alla hjärtans dag påsar. VIlket liv. Tack och hej. Skjut mig nu!




I came to win

Jobbade bara några få timmar imorse sen fick jag ledigt resten va dagen vilket man kan behöva ibland och det har vart hur skönt som helst. Stack till gymmet på morgonen, skypade och sen åkte jag till mallet och köpte lite smink. Sen har jag bara slappat hemma och haft kramper i magen. Nu hoppas jag att Sarah kan sluta snart så vi kan åka till Cisco´s och ha lite kul :) Hade vart den perfekta avslutningen på denna dag!!


RSS 2.0