Yeeejji

Jag är glad. gladare än gladast.... Kvällen igår var super mysig, vi var ut och käkade :) Ikväll blire träff igen, can´t wait! Imorgon bitti bär det av mot Baltimore med mina tjejor. Vi ska på skola där tills på söndag. Kul att det ska bli 30 grader och så ska vi sitta inne i en skolsal jippi ! Aja får va med mina bästa iaf det blir roligt :)

PUSS

Nu

ska jag på dejt. Hörs senare för nu ska jag göra mig klar :)
Har vart en mycket bra vecka! Hoppas nästa blir lika, vilket jag tror!



PUSSS

Rock that body

Tadadaa jag längtar till imorrn :) ihii, hoppar runt och e så himla glad nuuu! Hoppas det blir bra, men man vet aldrig. Förhoppningsvis över mina förväntingar, håller tummarna... Vet inte om det finns nå mer att säga, jag svävar runt på mina egna moln just nu!





PUSS

Icke så underbara måndag

Det regnar och är grått ute, jätte tråkigt, ska dock bli jätte fint till helgen det gillas. Då ska vi alla tjejer till Maryland på Weekend course, ser faktiskt fram emot det! Annar mår jag toppen idag, går med ett leende på läpparna konstant nu :) Cherie kommer hit och lunchar runt 12, myspys. Sen ska jag klippa hennes hår lite granna också, haha ;) får se hur det går. Hon är nog skit nervös, men jag ska knappt röra det så! Ikväll blir det skola... Gillas inte. skulle egentligen vart sista veckan nu men pga alla snö dagar så måste vi gå till den 10 Maj!

Sitter och spelar sönder denna låt just nu!



PUSS

Puss

Vilken helg, älskar alla helger dock haha.. denna var den bästa på länge i alla fall! Idag vaknade jag lite halv bakis sådär, sen var det bara att fixa sig och så drog vi och shoppa. Jag skulle bara köpa ett par jeans men det blev lite mer. Kul för mig men inte för ekonomin!





PUSSS

I never be the same if I ever meet again

Jag har hittat min dröm. Har inget mer att säga! :)


Girls night out

Då var det lördag igen då. Tack för det, välbehövligt! Idag skypade jag med mina tvillingar i 1 och en halv timme och det var verkligen super mysigt! Som jag saknar er... Men det bästa är att jag vet att ni alltid kommer finnas där, spelar ingen roll vad som händer :) Längtar tills jag får komma hem och krama om er! <3
Sen så kom Ulrikke och hämtade upp mig så drog vi til Whole Foods och handlade en sallad och frukt sen drog vi med Carro till en park i Havreford. Satt vi där i solen tills den försvann så nu är vi hemma hos mig och taggar inför ikväll med massa musik! Ikväll blir det Manayunk med Cherie, Chris (kanske), Ulrikke, Aline, Sam och sen jag och Carro dåååå :D Sååå taggad!

The Fray igår var super mysigt! Fick värsta High school musical känslan alltså. Det var i Villanovas gympa sal. Men riktigt duktig sångare alltså.. Sen åkte vi och hälsade på José på The Grog sen vare bara hem och sova :)





PUSS

THE FRAY

Nu kommer Cherie och hämtar upp mig så ska vi och Carro på The Fray :D Yeeej ska bli super roligt!

PUSS

SEE YOU IN JUNE EVERYBODY :D

Då vare bokat och klart!! SÅåå himla glad, kommer inte kunna sova inatt! :D Den 24 juni lämnar jag Philly för Sverige! Fatta inte långt kvar! Räknade precis dagarna , 62 dagar kvar sen får jag träffa alla igen! Som jag längtar och saknar alla :) Ska bli så himla mysigt. blir hemma 2 veckor och några dagar. Ska ju helt klart börja räkna ner nu... Ahhhhhhh


Mer glad än sååå e jag!


PUSS


Klippt

mig har jag också gjort :) skönt var det att få bort en del! Tog saxen och klippte, går så bra så!

Precis vart och fixat ipoden, gick bra. Nu ska den funka igen, ska bara lägga in alla låtar igen....

PUSS

Peanutbutter and banana sandwich

Min nya favorit är helt klart Peanutbutter and banana sandwichen :) Alltså, det är skit gott. Gillar inte alls peanutbutter men om man har det på en rostadmacka och sen lägger på bananer över så är det skit gott!

Har vart ute och sprungit på morgonen, hade turen att B fick åka till en kompis. Har precis skrivit klart läxan till helg kursen nästa helg, så den har skickats in nu, känns skönt! Nu ska vi åka och kolla upp vad osm hänt med min Ipod... Att det alltid ska va problem med nått. Aldrig ska man få gå problem fri.

PUSS

School time

Skön dag, väldigt bra faktiskt. Började dagen med en spring runda i solen sen på eftermiddagen tog vi med oss Ulrikke, Sam och Liv till parken och vi kunde sitta i solen och njuta. Eftermiddagen och kvällen har vart lugn och skön! Nu är det dags för skola, är så arg att den är förlängd till 10 Maj pga alla snö dagar vi hade. Det värsta är att de är obligatoriska annars får jag inte mitt certifikat.... Aja lever för fredag nu! :) THE FRAY <3


Awwesomeee

Ännu en toppen helg, synd att de går så fort bara men det är nog ett bra tecken! Jag och Cherie började lite hemma hos henne på kvällen innan vi tog en taxi till The Grog där vi mötte upp Sanna och Carro. När vi satt där ser vi Carros värdföräldrar vid ett bord så vi går dit och sätter oss och pratar, super trevliga och goa :)
Var inet så mycket folk där så efter några drinkar drog vi till Kellys där det var betydligt mycket mer folk. Så himla roligt hade vi där. När dom stängde blev det efterfest hos Teddy ;) Sen avslutades kvällen med en runda på Mc och sen sov jag hos Cherie! :)

Idag vaknade vi runt 1, tog på oss skorna och drog ut på lång promenad med U i Bryn Mawr. Tog oss till Chipotle för lunch sen gick vi vidare til en jätte mysig park i Havreford. Sedan packade vi varm choklad och mackor och åkte på Carlys lacrosse match :) Första gången jag har vart på en lacrosse match, super kul! Blev en film hos Cherie innan vi sprang hem och sov. Helt död nu...






PUSS


OMG

Livet e en fest! Sitter här och lyssnar på musik, äter och godis och ska snart göra mig klar för kvällen :) Jag, Cherie, Sanna, Carro och Ulrikke ska ut och se vad Philly har att erbjuda idag. Längtar sååå!

Imorse gick jag hela vägen från mitt hus till Villanova :O alltså vadå hurtigt. Så mötte jag Cherie där så gick vi enda till Suburban Square, hallå vadå dukigt haha rikgti stolt. Jag får faktiskt sitta här och äta godis utan dåligt samvete! Sen träffade vi upp Ulrikke, Sanna och Carro där för en lunch på "Plate" super mysigt. Sen drog vi i super bilen till Target och IKEA..


köpte ju lite dessa veckor...


Linne & kavaj H&M


Klänning H&M


Blus & Jeans skjorta ZARA


Jacka COACH Factory


Linne & jeans shorts HERITAGE

Tröjjor NIKE


Linne My Store


T-shirtar Levis


Blus H&M, skor Accessories


Vind outfit Adidas


Linne & shorts Forever 21


PUSS

Såhär glad är jag när jag sitter och pratar med

Cherie på telefon :)




Favoriter





PUSS

Som jag saknat

LÖSVIKTS GODIS!!
Såklart jag fick masssaaa från alla hemma, ni är bäst :)



Kan njuta länge nuuu! Klarar mig tills jag kommer hem!

Heeelt underbaaart!

Jag kan bara säga att mina senaste 2 veckor har varit helt fantastiska! Vi har haft det så himla mysigt och roligt. Har verkligen saknat att få skratta tillsammans med min familj, men nu äntligen :) Går inte att beskriva hur glad jag är att ni kom.. Våra dagar har vart fyllda från morgon till kväll vilket har vart underbart! Tyvärr gick tiden fort, dock tecken på att vi hade kul! Nu är det min tur att komma till Sverige. Kommer snart. runt 70 dagar kvar <3


Har ätit god glass


Sagt hej till Obama


Skrattat massoor


Provat hur det är att vara president för en dag!


Njutit av underbart väder!!


Vart på massa sightseeing :)

Kommer aldrig glömma dessa veckor <3

PUSS

1/4 - 4/4

Redan tidag, jag får paniken! Det går så himla fort alltihopa.. Igår var det runt 25 grader så vi tog oss ut på en promenad i solen. Gick och shoppa lite och hade picknick. På kvällen gick vi ut och åt på Tango med Cherie, Sanna, Aline och Carro :) Så himla mysigt att träffas igen! Idag har vi vart på KoP så de fick göra lite inköp på Apple. Lika varmt idag, varmare, går knappt att vara ute men så himla skönt. Det är verkligen sommar :) Vi njuter kan jag säga! På eftermiddagen tog vi bilen och körde runt och kollade på stora hus, så tog vi en sväng förbi Cherie och bebis (hennes hundvalp) alltid lika mysigt. På kvällen nu har vi bara suttit ute och spelat kort i värmen. Imorgon blir det först gym och sen outlet , längtar :D


Sightseeing i solen



Stannat med bussen för att kolla på frihets gudinnan


Jossan uppe i Empire


Times square


Morgonmys på starbucks

Solning i Central Park



PUSSS

Tango

New York var underbart! Finns bara ett ord och det var underbart! Ikväll blir det middag med alla tjejerna och familjen på Tango :) Kan inte bli bättre. Vi har det bättre än bäst....  Imorrn blir det förhoppningsvis Outlet!

Pusss på er alla!

New York is next

Nuuu lämnar vi Philly så drar vi till New York istället ! :) Ska bli hur mysigt och skönt som helst! Blir en lång weekend där. Det kan vi behöva, ska bli så roligt att umgås på annat ställe än här hemma i huset. Dessutom ska det bli så himla varmt, shortsen är packade. 25 grader kommer det minst bli. Ha det bra hemma i kylan säger jag!


Pussss hejs

RSS 2.0