Shoooping









PUSS

Here we come

Äntligen helg igen!! Nu kör vi på hemma hos mig. Äntligen god smirnoff!! Så jäkla goottt!! Jag Carro Carro och Sanna e gänget ikväll!! PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY!!!




PUSS

Tired but not too tired

Jag är egentligen skit trött, värsta veckan men när Cherie ringer och frågar om jag ska med till Teddy och dricka öl och äta mat är jag inte ett dugg trött längre :) Brabra att man har vänner som kan göra en pigg!!
Så nu drar vi dit och chillar, har iaf lite sovmorgon imorrn! SKönt, sen är det helg :D




Eclipsee

Nu ska vi på bio :) Eclipse står på schemat!!! ÄNTLIGEN!

PUSS

Forever and ever





<3

Girls night out











PUSSSS

CALIFORNIA HERE WE COME !!

JAG SKA FLYTTA TILL LA :D:D KAN NI FATTA OM 6 VECKOR TAR JAG FLYGET TILL CALIFORNIEN OCH BEGER MIG MOT LA!!!!!!!

Jag kan inte fatta det själv än. Ska bo hos en familj i Aguora Hills. 20 min från Malibu :D Fatta jag ska fan till Malibu hela tiden!! Kan ju inte bli häftigare eller jo det kan det. Jag bor mitt på en golfbana, de bor på första hålet så hoppas på mycket golf nu! En dröm med Californien är att lära mig surfa och tror ni inte pappan e surfings lärare AAAAAAAAHHHHH perfekt liksom!! Mamman håller på med film vilket också låter hur coolt som helst.
Jag har egen bil så jag kan åka till stranden när jag vill för det är stränder överallt där de bor. Ska ta hand om 2 pojkar som är 8 och 9 år, så typ som här fast äldre vilket jag ville ha. Hade önskat att de var ännu äldre men detta är toppen! HOLLYWOOD och allt liksom, nu blire alla parker man kan tänka sig. Det blir resor till San Diego och San Fransisco!! :D Kan inte beskriva känslan just nu. jag som hade bestämt mig för att åka hem i september men kan verkligen inte missa denna chans. Det är bara 9 månader också så då kommer jag hem lagomt till alla skolavslutningar och studenter och en härlig svensk sommar :D Ååå jag hoppas verkligen detta blir bra! Håller tummarna för mig själv. men hur det än går kommer jag vara så stolt över mig själv som provat och går det inte så går det inte! Så nu ska jag njuta sista tiden jag har här för dte är inte mycket kvar, så fort gick ett år!




PUSS <3

WHAAA can´t wait to tell u this

But can´t tell u yet.. Have to wait a couple of more days first!! HÅÅÅLLLL UUUTT !! :D

Finally weekend

Äntligen helg. firar nu med svenskt godis :) Väntar på att P ska hämta upp mig så ska vi ut på middag sen ska jag möta upp tjejerna i Manayunk tror jag, vi får se hur kvällen slutar och med vilka det blir nog bra!! Det är som sagt helg!!







Saknar alla hemma så mycket och det har bara gått 13 dagar...

PUSS

Movienight at Cherie´s house

Vilken dag det har varit. Tråkigare finns inte... Så arg så jag kokade efteråt också. Hur kan man va så ego. efter allt jag gör och ställer upp på? Vad får man tillbaka? INGENTING!! Nu har det gått för långt. Tack och hej efter 6 veckor säger jag!!

Nu ska jag hem till bästa Cherie och ha myskväll med tjejerna <3 det ryktas om plättar och chokladmuffins!

PUSS

Shopping







PUSS

Helgen i bilder

Har haft världens mysigaste dag idag i Philly med Cherie, Mona, Josse, Sanna, Sannas syster och hennes kille :)
Vi såg allt man måste se i Philly, åt cheese steak, kollade in godaste chokladen i stan och "njöt" i värmen....



Ulrikkes goodbye middag




The Grog


The Grog


Phillys LOVE tecken


Kärlek








Cheese steak


cheesecake

BÄSTA HELGEN!!

PUSS

Philly

Time to go to Philly med Chrie och hennes underbara vänner från från Sverige :)
Hade en jätte mysig kväll igår med alla vänner som avslutades med film men jag somna....

Puss

OMG

What a night!! Jag kan bara säga att jag hade jätte kul igårkväll :)



PUSSS

party all the time haha

Antligen klar med forsta veckan av 7!! helt sjukt att en vecka redan sprungit forbi. vet dock inte vart den tog vagen men det ar loongt :) Nu ar det forfest hos Carro sen ska vi alla 9 tjejer ut i MANAYUNK, yeej! Taggad...
Foressten, fick en till match, i LA :D 30 min fran Malibuu .. nu fick jag verkligen natt att tanka pa. Vem vill mista en sadan chans alltsa!
PUSS

starbucks is the shit

det är sjukt varmt här. går inte att va ute. man vill bara vara inne i kylan under fläkten! går man ut så flyter man bort, det är synd för då kan man inte bättra brännan.. Men men kanske lika bra det eller hur Carro ;) ? så vi inte blir gamla i förtid! Nu ska jag till Starbucks och träffa alla tjejor. Först blir det CVS och printa massa massa foton, scrapbooks på G !!


PUSSS

Ny matchning

Fick nyss en match i Mill VAlley. 4 barn dock :O trillingar!! så jag vet inte jag. tror inte jag pallar det när jag knappt orkar med 2. får väl prata med dom och se. Annars verkade allt bra, samma intressen som jag :)

PUSS

Sweden

Hade den bästa semestern på länge hemma i Sverige! Fick träffa alla underbara människor där hemma, fira, midsommar, spela golf, gå på marknad, gå på gratis gympa i boulongern, bada & sola, äta god mat och inte tänka på någonting annat än semester. Schemat var fullspeckat hela tiden men det var det värt. Är så himla glad nu när jag tänker på vilka 2 fantastiska veckor jag hade. Så tacksam för allt alla gjorde! Saknar faktiskt alla redan, men nu är det inte långt kvar här på min resa. Räknade ut igår att det är 58 dagar kvar med familjen :O helt sjukt. Sen har ett år gått liksom, hur fort då!!

Suttit och kollat igenom mina bilder på min kamera sisådär 50 gånger sen jag kom tillbaka. Minnen minnen! <3
Så här kommer några bilder från resan! eller ganska många!




























































Som sagt bästa semestern jag har haft, så himla kul att träffa alla, få känna kärlek & bara göra saker som man tycker om. Bilderna är mina minnen nu, ska kolla på dom ofta ofta :)

Saknar er alla <3 PUSS

Back in the States

Okej två dagar sedan jag kom tillbaka hit nu men har verkligen haft fullt upp sedan jag kom. Hade först av allt sån himla tur att jag kunde åka hit den tid jag skulle. När jag kom till Arlanda så säger dom att jag inte har en biljett. De kan se på mina papper att jag hade en men de kunde inte hitta den för de hade tydligen bokat om min tillbaka biljett i Philly när de ändrade min flight till Sverige, dumma i huvudet som dom va! Var så arg, stressad och ledsen på arlanda. Som tur var så löste det sig, de fixade en biljett åt mig 30 min innan min flight.
Flygturen gick bra, kom tillbaka till solen i Philly och runt 40 grader 6 på kvällen :) Barnen var så himla glada att se mig, de bara hoppade upp till mig och pussades och kramades, då kändes allt bra igen!

Igårkväll åkte jag till starbucks för att möta upp mina tjejer som jag saknat så himla mycket <3 Satt där i regnet och pratade till klockan 12, då var det dags att dra hem och sova.
Idag regnar det som bara den.. Jätte tråkigt, men ska bli bättre till veckan. Lite tungt att veta att solen skiner i Sverige dock..

PUSSS

1 juli

Dagarna går så fort.. villl inte det! Jag har det för bra för att det ska va sant :) njuter av varje minut jag har här!
Schemat är fullspeckat från morgon till kväll. Inte en sekund över! Men det gillas dock.
I söndags kom älskade Sara över till Gävle, efter dessa månader var det efterlängtat hihi, sen på måndagen blev det en sväng ner på stan för en lunch i solen med Tilde och sen skjussade vi Sara till tåget! På kvällen tog Tilde och jag en gympa i boulongern.. Tisdag var det dags för tandläkaren, fick chock besked. Helt sjukt efter 10 månaders ätande av kakor och glass.. Sen drog jag till stan för att se elins nya lya och sen vandrade vi vidare mot Amandas hem där vi bjöd oss jsälva på ett glas vitt ;) Dags för match blev det så vi traskade ner till stan för en god middag och massa fotbolls tittande. Onsdag morgonen spenderades med syskonen så det blev mycket shopping. Hur kan man hitta så mycket här på någon timme... Får nog hålla lite hårdare i pengarna nu. Sen drog jag till stan för att träffa Amanda och mer shopping på stan! Hem, träffa Tilde för lite shopping på IKEA. blir så sugen att skaffa lägenhet nu! sen blev det en golf runda på kvällen, var så himla roligt att spela igen! Som jag längtat i alla dessa månader. Lär bli mer av det när jag e hemma :)

Idag blire golf, sen stan och god middag med underbara vänner :)

PUSSS

RSS 2.0