I´m back

Tillbaka till verkligheten. Haft en fantastiskt rolig helg med mina underbaringar :) Nu är jag helt slut så nu blir det sova så jag berättar mer om trippen till huvudstaden imorgon!

PUSS

Washington DC

Äntligen fredag, som jag längtat! Ska äntligen få åka och träffa Carro och Sara! :) Happyy.. Men jobbar några timmar först eller rätt så många men det gör inte så mycket men sen behöver jag helg för jag är helt död!

Middagen igår var iaf jätte trevlig och huset är det finaste jag har sett! Det var hur stort som helst, hade belysning runt alla träd och runt huset, super mysig bakgård med brasa, musik och massa soffor och inte tala om inne i huset det kan man bara drömma om men nu vet jag hur mitt drömhus ser ut iaf ;) Efter att vi hade ätit så samlades alla i ett rum och så fick alla säga vad de var tacksamma för sen tända ett ljus. Jag sa att jag var tacksam för min underbara familj, mina vänner och alla andra nära och kära! När jag sa det så fick jag tårar i ögonen för då insåg jag verkligen hur mycket jag älskar allihopa och hur mycket ni alla betyder för mig <3

















Och massa fler och ni vet vilka ni är :)

PUSSS

Happy thanksgiving

Happy thanksgiving allihopa! :) Idag klockan 4 åker vi till New Jersey för att äta oss mätta antar jag! Åå vad mycket mat vi har här hemma som vi ska ta med, plus allt som de andra har tror inte det blir någon lunch idag!
Ska i alla fall bli kul att få fira och uppleva thanksgiving.
Imorgon åker jag till Cajsa och washington :D Yeeeej längtar så!


PUSSS

Update: Hemma nu, trött + mätt! Shit vad mycket mat det fanns, allt möjligt gott sen alla tårtor dte är det värsta jag har sett! Jag blev illa mående bara av att kolla på allt!! Nu står jag mig över helgen :) Ååå imorrn får jag träffa min Cajssiiii again me like ! Natttiiii


Grattis Cajsa!

En dag för sent men vad gör det du är fortfarande bäst och ska grattas! :)
Du är den bästa och jag släpper dig aldrig...








Älskar dig vännen!


Movienight

Mina tjejer kommer över hit ikväll för en filmkväll! Me like :)

Måste bara säga att denna dag gick så mycket bättre än vad jag trodde, hoppas veckan blir lika!


PUSS

California club



Tror ni pizzan var god eller? Det är helt seriöst den godaste pizzan jag ätit i hela mitt liv!!

Heeejs

Denna helg slut också. Varför går helgerna så fort och veckorna så segt? Eller så segt går dom faktiskt inte, det går rätt så fort. Är liksom snart inne på min 4:de månad här det är helt sjukt vad tiden går! Och nu har jag bara saker att se fram emot de närmaste månaderna!

Idag tog jag alltså kort tillsammans med barnen, jätte mysigt var det. Hoppas det blev fint. Hann aldrig se för Sara och Anna satt utanför i bilen och väntade så så fort jag var klar med mina foton så sprang jag till bilen och vi drog till outleten! Det går inte att inte handla där!! Men älskart! Idag blev det två tröjor, ett par byxor, underkläder och en ring :) Nu blire film och sen sova tidigt för att orka med mardrömsveckan ( det är nämligen höstlov så överlever jag denna vecka då överlever jag nog året också )







PUSS

Familjekort

Nu ska jag åka med familjen och ta "familjekort" på KOP. De ville nämligen ha med mig på nått av korten med barnen och kanske med deras mormor & morfar. det blir säkert bra :) Naturligtvis ska detta tas mitt på dagen, förstör ju såklart alla planer man har och allt. Men det löste sig riktigt bra för nu kommer Sara och Anna och hämtar upp mig på KOP så åker vi vidare till Philadelphia premium outlet ;) Så det blir grymt!


PUSSS

Morning guys

Alltså visst blir man glad när man vaknar upp och så skiner solen :) Helt underbart! Tog en powerwalk nyss. Imorse ringde en svensk tjej till mig som heter Anna, hon kom i tisdags och ville träffas :D Så jag ska snart ta och traska till starbucks så ska vi ta en fika där. Alltid roligt att träffa nya människor så det ska bli jätte trevligt! Ååå jag vill till Philly ikväll :( varför varför ska jag jobba! men det är bara att göra det, det kommer fler tillfällen :)




PUSS

What´s the problem

Idag berättade min värdmamma att jag ska jobba imorgon :O HALLÅ en lördag kväll.... En dag innan kan man inte komma och säga nått sånt. Inte så konstigt att man aldrig kan planera. Ne va arg jag blev! Jag tycker man berättar i början av veckan hur man ska jobba. JAg menar tänk om jag hade planerat massa. Dte är på kvällen dessutom naturligtvis, vi som skulle till Philly hoppas det går ändå annars blir jag väldigt ledsen :/ Och jag ska räkna mina timmar för nu måste jag vara på övertid!!

Amazing

Filmen igår var helt sjukt bra!! Jag sara och cherie började med käk på california pizza kitchen :) Sedan runt 9.45 så tog vi oss till bion och satt där till 12.02 då bion började. haha vissa är knäppa. Men vi hade så himla roligt medans vi väntade, länge sen jag skrattade så mkt, kan vart för att vi var så himla trötta dock haha! Så himla glad att jag har er här tjejer ni betyder så himla mycket.. Tur att vi kom när vi kom för det var fullt, vi hittade ändå väldigt bra platser! Så vi hade sån himla tur, för att sitta längst fram i dessa biosalonger är inte kul. Somnade gott runt halv 4 :) Men det var det värt. Lite trött idag kommer man nog vara! Eftersom man inte får sova här så tog jag en power walk i solskenet när jag vaknade. Helt underbart ju! Solen skiner och himlen är helt klar blå, lite små kallt men jag gick i t-shirt så kan ju inte klaga på värmen heller! Börjar snart jobba :/ När man börjar så här sent är det väldigt jobbigt att bli taggad för jobb. men men det går nog bra :) Det är ju trots allt fredag :)

Ha en bra fredagskväll allihopa! PUSS


Typ såhär långt hår har jag nu igen, inte okej så nu blire klippning!!

New Moon

Kan inte fatta, men nu är det äntligen dags. Väntat 2 månader och nu är det äntligen dags! Vi ska på premiären av Twilight - New Moon :) Cherie kommer och hämtar mig snart och då ska vi och käka sen ska vi dit och fixa platser!! YEEEEJ

PUSSS


what to say

Det är fortfarande sol och rätt så varmt här! Gillar stort! Idag hade vi playdate på förmiddagen och kom hem 5 timmar senare så det va tpy den dagen, super skönt.. Vill bara att dagarna ska gååå! Mådde illa under dagen och har kännt mig trött så länge nu så idag tog jag en lugn dag hemma, orkade verkligen inte göra nått måste ta och sova mycket inatt så jag piggnar till! Sitter här med tända ljus och har precis duschat. Jätte mysigt, inte lika mysigt att vara själv men ändå :( Kollar the hills nu sen kanske jag är trött. Lånade ju en ny bok också men jag kommer ju ingen vart!!! Jobbigt att läsa ju. Aja ska ta tag i den också, snart :P

Bara två dagar kvar till premiären av New Moon, som vi längtar ! :D TORSDAG är dagen! Kan inte vänta längre..
Jag, Cherie och Sara ska på samma, den första av dom alla, 12.02 då är den igång!!!!! Kan dagarna gå snabbt :)

PUSSS



ville bara säga

att solen skiner och det är varmt :) Hoppas ni inte blir avis men det är riktigt varmt! Stack till gymmet efter att jag lämnat av lillen och nu ska han plockas upp igen så nu väntar jobb! Ha en bra dag allihopa :)

PUSS

Härliga söndag!

Soliga och härliga söndag! Ulrikke hämtade som sagt upp mig runt 1 och så åkte vi och hämtade upp Cherie och så drog vi mot Limerick för outlet. Philadelphia premier outlet! Den bästa jag vart på någonsin faktiskt. De hade allt. det var ett stort ställe med alla oliak butiker till helt fantastiska priser. Jag kan fortfarande inte fatta hur billigt allt var! Det fanns liksom saker som jag hittade i NY dör för halva priset!! Det gick inte att låta bli om man hittade nått så det blev en hel del shopping vilket vi gillar :) Längtar redan till nästa gång vi ska dit. Vi måste nog spara ihop lite pengar först bara för en hel del försvann men det var det värt. Det blir massa filmkvällar i veckan istället för starbucks och middagar :) Det är bra det också. YEEJ bra avslutning på helgen!



Nya vita tygskor från ALDO och springskor från NIKE



Skjorta och tröja från Ralph Lauren



Träningsshorts och t-shirt från NIKE



Super sköna byxor från BCBG



Detta köpte jag för några veckor sedan på forever 21, jätte dålig bild dock!

Nu ska jag lägga mig och kolla på The Hills eftersom att ensam mamma söker är slut, så himla tråkigt. Söndagskvällarna är annars så himla mysiga med det programmet men nu får det bli The Hills istället :)

PUSSS

Outlet

Vi hade en jätte mysig och rolig kväll hela gänget igår. Det började med middag på cheesecake factory och sen drog vi vidare på "förfest" sen letade vi oss vidare till en annan fest :) Spelade flipcops igen, så himla roligt! Vi hade iaf trevligt, inte lika roligt imorse när barnen väcker en klockan 7... Så jag gick upp drog till gymmet, imponerad av mig själv faktiskt! Nu väntar outlet 20 min härifrån med Cherie och Ulrikke, ska bli super kul! :D



PUSSS


GRATTIS ULRIKKE

Nu drar vi iväg och firar Ulrikke som fyller år :) Så vi kommer ha en toppen kväll alla tjejer tillsammans!


Gymmet

Nu drar jag till gymmet! Gjorde 45 armhävningar igår och jag har träningsverk så jag tror dte är dags att pallra sig iväg dit! Man blir ju nästan rädd... Ne men det här kommer bli bra nu kör vi igen! Jag är LADDAD!!


So fucking scared

Klockan är 05:48 och jag är så jävla räddd!!! vaknade av att det ringde på dörren 5 gånger. jag visste inte om jag drömde eller ej men fick panik! Nu några minuter senare plingade det på igen, precis när jag lugnat ner mig! Jag skakar just nu. LIVRÄDDD! Efter plingandet kommer massa konstiga ljud som jag ligger och lyssnar på just nu! Ja nå mer sömn nu blir det ju inte, kan inte pappan bara vakna innan jag dööör !!!!!!!!!!!!!!!!! Bara för att det här händer så funkade inte larmet igårkväll när jag kom hem och jag undrar om det har med det att göra. Men åååå varför!!

L'IMPERATRICE



Glömt att säga att jag älskar min nya parfym. Rekommenderar starkt!

The Box

Fredag igen, vilket vi gillar starkt. Helg är verkligen ett måste nu, den kommer lämpligt! Kan inte fatta att det var en hel vecka sedan bussen gick mot NY! Tiden går så himla snabbt! Jag hoppas verkligen den fortsätter gå såhär fort... Fick jobba över idag, vilket man aldrig gillar speciellt inte idag. Det blev bara upp på rummet och byta om sen kom Ulrikke och hämtade upp mig för då drog vi på bio :) Filmen började kl 8 och då åkte vi härifrån upps så det var lite bråttom, vi kom vilse och blev ännu senare haha. Men till slut hittade vi till rätta men valde en annan film än 2012. Vi såg The Box istället med Cameron Diaz. Den var bra men hade ett sådant konstigt slut vilket vi inte gillade. Inte för att jag förstod filmen så mycket i övrigt heller för den va ganska konstig men mysigt ändå :)



PUSS


Hola

Men äntligen helg, veckan har vart super jobbig så nu är helg ett måste! Börjar jobba klockan 1 idag, vet ej riktigt när jag slutar... Får aldrig riktigt veta schemat vilket är jätte dumt! Igår var det käk på Friday´s med girlsen vilket var super mysigt, det blev kyckling och pasta mumma! Men shit va hungriga vi va och sen blev man en mätting.



Ikväll vet vi inte riktigt vad som händer ännu. Vi får se vad vi hittar på :) Nått skoj blir det garanterat i alla fall :)
Ha en bra fredag alla hemma! Saknar och tänker på er hela tiden!

PUSSS

Friday´s

De två senaste dagarna har barnen faktiskt vart riktigt duktiga. Så jag har haft det ganska lungt till skillnad från hur jag annars har det! Men långt ifrån lungt om jag säger så. Men dessa dagar har jag kunnat slappnat av och njutit av att vara med dom för vi har haft kul tillsammans! :) Orka vara arga på varandra? Fattar inte vad barn tänker på, lek och ha kul istället och sluta tjaffsa!!

Nu har jag precis tränat, så skönt att jag kommit igång igen nu. Mår mycket bättre! Nu ska jag åka och hämta upp, Cherie, Aline och Ulrikke så ska vi åka och käk apå Friday´s MUMMS ;)


 
Kan inte rå för att jag var en liten tjockis när jag va liten ;)

PUSSS

Jobb

Hade en mysig filmkväll igår hos Cherie, såg Twilight för typ 8onde gången :P eller såg och såg, jag somnade haha på golvet i nån konstig trästol.. Då är man trött! På kvällen när jag kom hem så såg jag ut som en katt!! Då hade söta Sara målat katt streck i ansiktet på mig, ingen sa nått heller ! haha.

Nu ska jag snart börja jobba. Har absolut ingen lust alls! känns skit jobbigt. vill bara ligga här och mysa under täcket! Jobbar 12-22 så det va den kvällen det :( jag som vill göra nått..

PUSSS

Vogue

Glömde berätta en rolig sak. När vi gick runt och shoppade i Soho i helgen så kom det fram en tjej till mig och frågade om jag ville vara med i japanska vouge tidningen. Så hon tog kort på mig där mitt ute på stan, vill inte veta hur röd jag blev i ansiktet!! Och sen fick jag skriva ner namn och vart kläderna kom från :P Vad vi skrattade! Så det skulle vara kul att få tag på den tidningen hehe.


Tisdag

Efter alla sms och kommentarer så känns det mycket bättre idag! Gråtit en tår idag också men bara av glädje när jag tänker på vilken underbar familj jag har! Idag fick vi iaf ett besked här så att dom är så konstiga har inget att göra med mig utan det handlar om andra saker så det är skönt att veta det i alla fall... Men ändå jobbigt, nu kommer det bara bli jobbigare men det är snart jul vilket innebär Florida, längtar så! Ska bli skönt med semester behöver det nu :) efter jobbet tränade jag en sväng vilket var mer än jobbigt. shit jag måste verkligen ta upp träningen igen nu. Att jag blivit så lat kan kanske ingen tro med tanke på hur mycket jag tränade hemma :P Ska göra mig klar nu och åka till Cherie och kika på film med tjejerna :)



PUSSS

New York

3 underbara dagar i NY. På fredagen kom vi dit, packade upp och gick ut för att kolla lite. Vi bodde hur bra som helst, hotellet var jätte fint och låg på 7 th av. Ska ni åka dit, stanna på The Millenium. På kvällen där gick vi till 5 th av och sen blev det matis. Upp på lördag morgon och började med allt vi skulle hinna med. Det blev empire state building, Soho som var hur mysigt som helst, central park, grand central station och shopping på 5 th avenue och 6 th avenue. Kvällen avslutades med god mat. På söndagen började vi med frukost på wendy´s ;) och sen gick vi tillbaka till Soho och sen tog vi World trade center. Dagarna gick lite för fort men vi hann hur mycket som helst med tanke på hur mycket vi gjorde och att vi bara hade 2.5 dag på oss :) Duktiga vi e. Bussen hem gick 8.40 men var försenad men det gjorde inget för vårt tåg hem sen gick tydligen inte förrän 12.19 :/ sen gick vi hem från tåget och sov några timmar innan jobb igen! Men det var värt allt så! Det blev en massa gång under helgen men det var bara skönt, vädret har vart toppen speciellt på söndagen då det var t-shirt väder. I november liksom :O helt sjukt skönt! Vi har säkert gjort mycket mer som jag glömt skriva eller inte kommer ihåg för vi gjorde så mycket :) :) <3
New York var i alla fall helt fantastiskt och jag ville verkligen inte åka hem. Längtar redan till nästa gång!
 













PUSSS


New York here we come!

Nu aker vi till NY over helgen. och det kommer bli super mys :) Som jag langtat, antligen ar jobb over for denna vecka. Har skiner solen och lika ska det vara i helgen sa det blir kanon! hors pa sondag.

Ha en bra helg allihopa hemma i kalla Sverige!

PUSSS

Suchi

Nu ska vi åka och äta suchi snart :) Myspys! Igår såg vi Johan Falk- GSI , den var så himla bra, ingen somnade fast vi var hur trötta som helst vilket är ett tecken på att den är bra :) Blir nästa ikväll kanske.




Jag älskar dig och saknar dig med hela mitt hjärta!

The Stepfather

Hejsis, tänkte bara ge en kortis till sammanfattning sen sist! I lördags åkte vi in till Philly på morgonen och sen åkte vi till Phillies matche, det va grym stämning fast vi gick bara runt utanför :) Men det va grymt det med! Aldrig vart med om något liknande! Sen på söndagen åkte vi till Kop och sen blev det middag och fest här hemma för Brendi fyllde år. I måndags var vi på bio, the stepfather :) Den va super bra. Sen när vi skulle åka hem så började det lukta brännt och det lät konstigt så vi stannade bilen och såklart så var det ju lite luft i ett utav däcken så då var det bara att ringa brendan så fick han komma och hjälpa oss haha! :) Så kan det gå. Idag har vi spelat lite golf i värmen, super fint väder här. Sol och lite värme iaf. Sen blev det lunch på taco bell. Ikväll vet jag inte vad som händer än. Vi får se :) Men längtar så sjukt mycket till NY på fredag !  <3

Hoppas det är bra med er där hemma! Tänker på er fats jag inte hör av mig eller skriver till er just nu men ni vet varför :) PUSSS på er!


RSS 2.0