Philly

Imorrn ska vi till Phillly yeeeej! Har ju liksom inte vart där ännu och har vart här i två månader. opps! Borde skämmas lite hehe. Men imorrn ska vi se vad de har att erbjuda. Vet inte än vad vi ska kolla på men det visar sig! :)


PUSSS


GRATTIS



Grattis världens bästa syster! Hoppas du haft den bästa födelsedagen ever! :) Saknar dig och tänker på dig hela tiden! Älskar dig! <3

Onsdag

Redan onsdag helt sjukt! Snart torsdag yeeej! :) Som jag längtar. Har vart på King of Prussia idag med Ulrikke och shoppat lite. Blev en tröja, ett par jeans och en klänning. Visar bilder sen. Sedan köpte jag äntligen presenter till Brendi också, så skönt att ha det gjort nog för att det var lite kul å gå runt och köpa lite saker åt honom :) Blev lite dvd filmer, spongebob stickers och lego :) Det blir nog bra! Nu ska jag sova för imorrn måste jag vara pigg ;)


PUSSS

hey

Har inte så mycket att skriva. Mina dagar ser likadana ut och är jätte tråkiga så jag tror inte ni vill höra om dom. Jag har i alla fall vart instängd i huset nu i 2 dagar för pojkarna har varit sjuka. Men imorrn ska de till skolan igen så sköönt! Förstår hur tufft det är att vara inne i ett hus med två killar, 3 och 6 år, 10 timmar om dygnet! Går liksom inte att beskriva. och amerikanska barn är inte som svenska så ni kanske tror att det är lätt men kom hit får ni se! Vet inte vad vi har gjort heller.... På kvällarna har jag vart helt död så det har inte hänt så mycket. Imorgon kväll ska i alla fall jag och U till KOP igen och shoppa lite ;) Måste hitta presenter åt lillen som fyller år ju, men det ska nog inte bli några problem! :)  Skriver mer imorrn när jag förhoppningsvis har något roligare att berätta! :)





PUSSS

King of prussia

Ja vi kom tillsist iväg till King of Prussia efter lång väntan :P Ulrikke hängde också på! Vi började med middag på cheesecake factory, gotti gott. men man blev ju så mätt efter maten så det fanns ju inge rum för cheesecake :( nästa gång ska jag ta efterätt till varmrätt! såg så himla gott ut! Hittade ett på super snygga jeans leggings men dom va ju inte gjorda för långstrånkar som mig! :/ Hittade också en supe rmysig sjal på hm men köpte den inte för vi hade bråttom till halloween butiken innan dom stängde så nu är den fixad ;)

Eftersom ett av mina värdbarn blivit sjuk så får jag sovmorgon imorgon yeej! Det gillar vi. kanske inte är så dumt att han är sjuk ändå :) Börjar ju bra iaf sen får vi se hur veckan kommer att se ut.. Hoppas den går fort och blir lugn i alla fall. Vill inte bli sjuk men hittills mår jag bra! Tvättar händerna var femte minut och tar inte i honom eller så! kommer använda plast handksar imorrn om jag måste ta på honom! hehe nedå skojja bara det som händer händer.

Nu blir det ensam mamma söker sen sova! Natti


Kyckling & pasta med soltorkade tomater och vitlök :) det va gott!



Men Alines kött med guacamole och allt såg godare ut ;)


PUSSS


Aj

Kom nyss hem från gymmet. shit va skönt det var! men jag kommer inte kunna gå imorrn! men det är det värt!

Jag har tråkigt i väntan på att Aline ska komma!!







PUSS

Ny dag

Fattar inte hur vädret kan skilja sig så mycket från dag till dag! Igår ösregnade det verkligen HELA dagen, och idag är det strålande sol... Sen hur varmt det är det har jag inte tagit reda på ännu men det kommer väl. Ska faktiskt till gymmet nu :D så glad, nu äntligen får jag träna igen! Har inte tränat på typ 2 veckor så jag längtar verkligen! Bäst att åka nu för sen ska jag och Aline till King Of Prussia och shoppa järnet ;) Har nån gratis kupong på gymmet men är lite orolig om den funkar. Det är för personer som aldrig vart där så hoppas de verkligen inte känner igen mig för då blir det pinsamt !



PUSS

I got a new phone!





I´m happy :D

Lördag

Hej, åkte in till wayne för att strosa runt i lite små gulliga affärer :) Hittade lite saker faktiskt. Men köpte inget för jag och Aline ska till King of prussia imorrn och jag antar att det blir shopping då men hittar jag inget av det jag hittade idag så åker jag tillbaka och köper. Hittade ett par träningsshorts, en sjal, massa t-shirtar :) Imorrn måste jag verkligen hitta en födelsedags present åt Brendi som fyller om 1.5 vecka :O PAniken... Och sen ska vi hitta halloween dräkter :D Måste ju se till att hitta en snygg så vi lär nog bli där ett tag!! Sen vill jag ha ett par nya jeans, typ mörka med lappar! Sen blire middag på cheesecake factory yeeej som jag längtat :D kommer bli en toppen dag! Längtar :)

Kom på att jag glömt visa vad jag köpte förra helgen på Ikea och på ROSS!


Väskan kostade typ 49kr och tröjan 70kr :)


Vantisar, börjar ju bli kallt!


På ikea köpte jag ramar, doftljus, marabou såklart och en roller!


PUSS

:)

Gomoorron :) Vaknade för någon timme sen. skönt att kunna sova lite längre, första helgen sen jag kom hit som de vart tysta på morgonen så det va skönt´och välbehövligt! Lite tråkigt väder här tyvärr. Ska regna hela dan men just nu är det uppehåll och jag kan se en skymt av solen :) Jag vet faktiskt inte vad som händer idag... Kanske bara en sån där ta det lungt dag vi får se! Ska iaf dra med pappan vare sig han vill eller inte till telefonbutiken för jag vill ha en ny nuuu!!! Sen har jag ju inte tränat på typ 1.5 vecka pga hostan så kanske skulle behöva en promenad åtminstone hade vart super skönt! Känner mig så himla lat, vill inget annat än att kunna börja träna igen, värsta suget!! Doktorn blire nästa vecka iaf, tisdag troligtvis. ska nog ta en flu shot då också på samma gång :)

PUSS

Tango

Cheries två tjejkompisar från Sverige kom idag så det blev till att välkomna dom med middag på Tango. Super mysig restaurang! :) Gott var det också. Jag åt en sallad med kyckling, mögelost, avokado och bacon, super gott fastän att jag hade vart och ätit pizza innan ;D yeeej men gott vare! Dagen kunde inte sluta bättre heller med samtal från DIG :) :) jag e en glading nu!

nattinattii PUSS


GRATTIS



Grattis världen bästa syster! PUSS <3

Law abiding citizen

Helt överlycklig, jag behövde inte sova på magen inatt jag kunde somna på sidan utan massa hostattacker, men vaknade dock mitt i natten och fick nått rejält ryck!! Inte bra men kanske går framåt iaf! Får se hur dte går inatt! Jag vill bara bli bra igen så jag kan börja träna... Får paniken. Inte tärnat på hur länge som helst juuu...
Idag hade vi en playdate på 4 timmar så det va jätte skönt det var typ hela dagen sen gjorde vi våfflor och sen var det stress igen som varje torsdag men det gick bra :) Suttit och slappat i soffan nu och pratat om tyskar :P haha vilka konversationer man kan ha om tyskar! :D

Ikväll blire bio. LAw abiding citizen står på tur :) Ska bli intressant att se den, jag hoppas verkligen den är bra annars kommer jag somna!! det lovar jag! men har fått order om att berätta sen hur bion var så jag bör hålla mig vaken!



PUSSS


I´m home

Jag är hemma igen. Super mysigt. Satt ute på starbucks och drack en choklad/banan smoothie :) den va faktiskt riktigt god sen att jag skulle kunna dricka upp den på två min är inte lika bra! Hade iaf en mysig kväll med Aline, Cherie, Sara, Sanna, Matt och Ulrikke! Nu ska jag sova, imorrn väntar jobb igen som vanligt!

PUSSS

starbucks

Japp nu drar vi till staran :) Blir nog inge choklad idag utan ska prova banan och choklad smoothie ;) Yeej Cajsa sa att den va god så måste ju prova! Blir ett helt gäng idag , super mys! Vissa man aldrig träffat också kanske hoppas! Nu ska jag åka till mina gullisar


PUSSS

OMG

Shit, vilken panik alltså!! Jag höll på glömma ungen vid busshållsplatsen!! Det får absolut inte hända men det höll på att hända!! Jag kollade på klockan så var hon fem i 4 och en minut över 4 ska jag stå nere med lillen vid busshållsplasen!! Det tar ju bara 15 min att klä på lillen! Jag skakade nästan, för jag var så rädd att missa bussen. men jag slängde ner lillen i vagnen och sprang och vi hann precis. Bussen kom när vi kom! TACK det var nära ögat!

Slutar halv 8 ikväll då blire starbucks med massor av tjejer. MYS :D längtar! kan behöva träffa dom nu! :)


PUSS

OMG

Shit, vilken panik alltså!! Jag höll på glömma ungen vid busshållsplatsen!! Det får absolut inte hända men det höll på att hända!! Jag kollade på klockan så var hon fem i 4 och en minut över 4 ska jag stå nere med lillen vid busshållsplasen!! Det tar ju bara 15 min att klä på lillen! Jag skakade nästan, för jag var så rädd att missa bussen. men jag slängde ner lillen i vagnen och sprang och vi hann precis. Bussen kom när vi kom! TACK det var nära ögat!

Slutar halv 8 ikväll då blire starbucks med massor av tjejer. MYS :D längtar! kan behöva träffa dom nu! :)


PUSS

orka

orkar inte hosta mer. sover ingenting.... trött är ordet!

Yeeej

I´m off work now. Skönt! Helt död. vilken trist dag. går liksom inte att beskriva. Eftersom lillen knappt kan gå så kan vi bara vara inne. så vi sitter inne hela dagarna fast solen skiner ute. jag får panik. vill ut. Somnade i soffan idag! Man blir ju så himla trött av att bara vara inne. Jag är helt död hela tiden. INSTÄNGD!

Nu väntar jag på att Aline ska sluta jobba så ska hon komma hit så ska jag platta håret på henne :P Hon vill så gärna att jag ska göra det! Så nu äntligen! :)



PUSS

I believe in you

Kommer tänka särskilt mycket på två personer där hemma imorgon :) Jag håller alla mina tummar och kommer tänka på er hela dagen! Och jag vet att det kommer gå jätte bra för båda. I believe in you LYCKA TILL!

<3


Fire

Det brinner hos grannen här. Brendi kom in i vardagsrummet där vi satt och sa att det va ett "firemonster" utanför och han menade alltså att det var en brandman. Men vi fattade inte att det brann för vi trodde han skämtade. Men hela gatan är full av brandbilar här.. Vet inte riktigt vad som hänt men men... Det visar sig imorrn!

Nu ska jag kika gossip girl :)

PUSSS

Måndag

Alltså min hosta blir bara värre. När jag kom hem från Sara igår så kunde jag såklart inte somna. Fick en hostattack, hostade i minst en timme sen satt jag mig upp och försökte sova så men det hjälpte inte. Hostade mig helt svettig. Efter nån timme la jag mig på magen och då försvann den... Varför har jag inte kommit på att man kan sova på magen tidigare för? :O DUMT! Ska göra det inatt så jag får sova för inatt blev det inte mycket sömn!!

PUSS

Sara´s place

Nu tar jag och hämtar upp Aline så åker vi på film och myskväll hos Sara :) Myyys!

PUSSS

Pumpkins

Idag var det au pair möte hemma hos Jennifer. SÅ vi åkte dit och målade pumpor. Saras, min och Ulrikkes var lätt snyggast :)


Min



Saras



Ulrikkes

American partyyy

När vi kom hem igår från Ikea dog jag först i sängen ett tag vid skypis :) bästa skype! Sen ringde Cherie och sa att hon skulle vara här inom en kvart för vi skulle på nån fest nånstans här i närheten. Så då vare bara att byta om och fixa till sig sen drog vi och hämtade upp Aline och så tog vi en cab från C till festen. Einstein  taxi chaffören) tog världens omväg så vi fick ju åka dubbelt så långt, dom gör ju allt för pengar!! Va så arg!!
Va massa folk där, så spelade vi massa ölspel och hade jätte trevligt. Verkligen kul å va med om en amerikansk fest :) Kunde till och med somna utan hosta igår kväll , kanske var på grund av vinet jag vet inte.. Så om jag hittar en vin flaska här hemma kanske jag borde ta ett glas innan jag går och sover inatt!




Sara kolla smilet, du måste ju säga att det va bra? :P


PUSS

Ross and ikea

Aline och Cherie kom och hämtade upp mig igår runt halv 2 och så hämtade vi upp Ulrikke och drog vidare mot ROSS först. Vilket typ är nån outlet! :) JÄTTE billigt. Köpte en väska, vantar och en kofta! Tp 150 allt tillsammans.. Vad är det liksom.. Sen efter att ha vart där i cirka 2 timmar drog vi mot IKEA! Som jag längtat. Det kändes verkligen som att vi va i Sverige, faktiskt i valbo. kändes så bra! Satt där och åt köttbullar och kollade ut och kände mig som hemma! Så när hemlängtan kommer jag åka dit. super mysig dag med tjejerna :)
Glömde säga att vi åt köttbullar och mos, tror ni det va lite gott eller. som vi åt!! mumms!



PUSS


IKEA

Sitter här och väntar på att Cherie och Aline ska vakna vilket dom aldrig verkar göra eller så är det fel på min telefon :P Hoppas på en dag på ikea idag. Behöver inhandla lite saker till mitt rum så det blir lite mysigare! Såå  sugen på choklad också! :D mumms, och bilar! och kanske lite svenska köttbullar yeeeah så får det bli! :) Här ösregnar det så man har ju inte lust att göra nånting... Kan solen bara komma tillbaka, tror att den kommer nästa vecka faktiskt! Saknar värmen såååå!




PUSS


Eh

Ligger i min super sköna säng med en fleesetröja och 5 täcken/filtar och fryser :/ vad är det för fel!!
Slår på filmen babel nu så får vi se om ögonen slås igen eller om jag orkar mig igenom hela..

Så nu tar jag och min hosta och går och lägger oss så får vi se hur mycket vi sover inatt :)

NATTI

Done

Tror ni browniesen blev lite goda eller? som de blev. Lite glass till det så :) super gott, det blev både förätten och efterätten idag ;) känner mig så sjukt onyttig just nu. Inte kan jag träna heller med min hals!! Får panik....
Till middag idag gjorde jag iaf nachos, och som de åt, yes plus poäng! Jag åt så jag sprack. Inte längtat så mycket efter tacos nån gång!





Alltså titta vilka fina brownies jag gjorde , lite stolt faktiskt. Prova med lite b&j glass till så e allt på topp!

Brownies

Ååå va det regnar, man kan ju inte göra nånting! :( Blir ännu en dag inne med barnen då! Slår på en film så blir dom tysta. Vart och handlat nu så vi kan baka :D så sjukt sugen på att baka något gott, helst kladdkaka men det tar jag en annan dag istället blir det brownies för hela slanten! Mmmumms. Sen ska jag laga nachos till dom ikväll så får vi se om det duger jag är i alla fall sjukt sugen på det så jag vet en som blir nöjd :) Ingen lönecheck har jag fått idag heller, vill ha den nu ju! :/ den kommer väl under dan :)




PUSSS

Bilar



Åå fatta gott med godis: bilar, mattor, geisha!!

17 again

Jag är fasiken helt död!! för det första blev det inte mycket sova inatt heller. Kom hem från Aline runt halv 12, var skit trött men så fort jag la mig ner kom hostan så somnade väl runt 3.... Sen var det bara upp och jobba. Hade två playdates idag. först en på morgonen och sen en på eftermiddagen. Den sista var skit tråkig, för ungen sa inget, han bara nickade eller ryckte med armarna när jag frågade någonting och så såg det ut som han skulle börja grina hela tiden!! får panik på sånna barn. Han ville inte göra nånting! KUL!! Han ville sitta i soffan med armarna i kors. fick panik, tråkiga barn, passa på och lek!! Aja när jag slutade idag så gick jag rakt upp på rummet och somnade till en film, såg 17 again :) Så himla trött. Nu kollar jag Grey´s men somnar snart igen så godnatt!



Glömmer ALDRIG party taxin ;) Miss!

PUSSS


Gorgia rule

Hejsan! Jag kom precis hem från Aline, vi har kollat på Gorgia rule i hennes biosalong! vill också ha! Men filmen var jätte bra, det ändå tråkiga är att jag typ inte kan prata, för så fort jag öppnar munnen så börjar jag hosta så nu kniper jag snart igen! Men man får ju magmuskler av hosta har jag märkt, man spänner den ju hela tiden! Stenhård nu ;) tack för den gratis träningen! Ne men nu har jag laddat upp med natthostmedicin ( ja dte finns faktiskt hostmedicin för natt och en särskild för dag! ) Dagen var lugn idag iaf, jag fick tillåtelse att kolla på tv mer än 30 minuter med barnen idag, så i 4 timmar låg vi och kollade på film, orkade inte göra något annat. Kännt mig så trött och slö efter allt hostande....

Nu ska jag sova sötisar!
PUSS

11:04

Vilken hemsk natt! Vaknade runt 4 av att jag hade en hostattack. jag hatar sånna! Men det brukar gå över när man dricker vatten, tar en halstablett och så men det gjorde det inte. jag låg och hostade konstant i över en timme. Var så himla trött, ville inget annat än att sova eftersom jag fick en timmes sovmorgon idag, men kunde inte somna om förrän runt 7 och sen vaknade jag super trött av klockan halv 9.... Med vattenflaskan i handen! :P
Nu har jag så himla ont i axlar och magen efter all hosta. Ska åka och köpa ny medicin nu för den andra var för barn och hjälper inte ett dugg, nu blire riktig!!

Igår kom tjejerna hit och vi kollade på Tommy boy :) haha rolig film ju! Idag skiner solen men det är ganska kallt så idag blire till att stanna inne. Ska hämta B snart så ska vi åka hem och lägga oss i sängen och kolla på film ( jag fick nyss tillåtelse att kolla på film mer än en 30 min idag :P ) tack liksom!

PUSSS

Majsis

Bästaste bullet, jag saknar dig :) tänker på dig varje dag gumman! Det här inlägget är bara till dig också, ingen annan ;) Bara 10 dagar kvar tills du fyller också men det vet jag att du mer än väl har koll på! Men jag har också koll! alltid koll på allt vettu ju! Får skypa i helgen igen systeryster! Puss på bara dig älskling! Hoppas din morgon började bra nu! Min kväll blev bra när jag väl började tänka på dig så :)



<3


Tisdag

Vet inte hur många timmar jag sov inatt men inte hjälpte det inte... inte den där medicinen heller!! Kände mig lite halv hängig igår så la mig tidigt men sov inte mycket ändå eftersom jag bara har mardrömmar hela nätterna så vaknar minst tre gånger varje natt... Har hostat hela dagen, jobbigt värre. Finns det nå värre än hosta. nej! 
Och imorgon skulle egentligen mamman åka till NY och jobba och jag hade verkligen sett fram emot det men så kommer hon ner vid 6 och säger att hon inte behöver, då dog jag. Mitt smile försvann! Hade sett fram emot en sovmorgon/skype morgon imorrn :( men icke! Uhu! Vet inte om det är för att jag är hängig som jag bara deppar idag! Men snart kommer Ulrikke, Cherie, Aline och Sara hit och kollar på film så hoppas de kan göra mig på bättre humör och det tror jag :) 

Saknar er där hemma jättejätte mycket! <3

PUSSS

 


Columbu´s day

Idag är det columbus dag här i usa så alla barn var lediga från skolan... Jag fick påfyllning, hade 5 monster här idag! Jag är glad att jag lever nu, det där var inte lätt. Ingen ville äta, alla ville bråka, ingen ville leka, jaja! Man är ju helt slut efter 10 timmar om jag säger så.

Hostan var värre imorse så jag lära slå till med dunder hostmedicin, hoppas du e nöjd nu mamma! Hoppas den hjälper, man ska ta var tredje timme så hoppas det! Men vet inte riktigt om jag tror på den :/ jag provar iaf.....


Bertucci´s

Nyss hem kommen från middag med Aline, Cherie och Matt :) Myysigt. Det blev Grilled salmon fillet, yummie! Efter mycket snack och god mat blev det starbucks och varm choklad. Så kall hela tiden så det var så himla gott med något varmt! Denna helg har vart super mysig, det gillar vi. Mer sånt! :) Nu ska jag sova så jag orkar ta hand om 5 barn imorrn! från 2 till 5 det blir tufft! Får se om jag överlever...

Natti


Lördag

Runt klockan 8 igår åkte vi alla tjejer här i området hem till Ulrikke. Vi drack vin, åt kex och sjöng för hela slanten :) Lärde oss en ny dans också! sen om den sitter kvar idag det vet jag inte... Men jag hade jätte mysig kväll med alla tjejerna i alla fall. Super trevligt. Idag är jag lite tröttare men ska ta mig ut till solen nu sen hoppas jag att nån är på middag igår som vi bestämde igår haha !


Lite bilder från igår








PUSS

Tack

för en jätte mysig kväll alla underbara tjejer :) Kom nyss hem från Ulrikke, men nu ska jag sova så berättar mer imorrn!

'


PUSSSSS

Bye




See ya ;)

Heeelg

Äntligen helg, kom nyss hem från boyscoutskolan så nu är jag off work för denna vecka :) Nu ska jag ta en springtur innan kvällens trevligheter börjar! Och några av tjejerna är i Philly idag, jag vill också :( hoppas vi kanske åker en annan helg ganska snart igen! runt 7 ska vi alla hem till Ullrikke som bor i närheten! Ska bli super mysigt.. Hoppas ni alla har en trevlig helg. och festa på!!!




PUSSS

natti

Jag är trött. Har jobbat mer än 45 timmar denna vecka och mer blir det. Föräldrarna kom nyss hem och jag är helt slut nu så jag lägger mig så jag orkar ta mig upp imorgon, hoppas jag är bättre i halsen då också för nu bara hostar jag bara så får se om det blir nå sova inatt!

Natti natti

What a mess

Jag är ensam med barnen, de river huset. Och det menar jag verkligen! Jag hör smällar hela tiden. Nyss hörde jag en smäll, då stog de på övervåningen och kastade gossedjur ner på nedervåningen på tavlor och tror ni inte någon åker i golvet? Joo men såklart. Nu spelar de x-box så nu är det lite lungt men det är kaos här. Sitter på mitt rum nu och äter glass och kollar mejlen :)



Gick precis in till Brendans rum och såhär såg det ut där. Jag vet vem som kommer få städa ikväll, inte är det dom iaf!


Puss och godnatt

tan

Söta Sara gav mig ett gratis prova på kort på solningsstället :) Det var super bra. Man kan ju som sagt behöva lite färg denna årstid och 4 månader framåt.... Så Cherie och Sara kom och hämtade upp mig så åkte vi dit och sen tog vi oss till gymmet för att se vad de har att erbjuda på YMCA. Verkar super bra, så får se om det blir träning där i vinter :) Kul om man kan tärna tillsammans ju!

Började jobba klockan kvart över 2, sen har det bara rullat på, full fart. Nu är föräldrarna borta på något party så jag jobbar hela kvällen men jag sätter dom vid en film så är det lungt! Det ska föressten komma några kompisar till barnen men de skulle vara här för en halvtimme sen men har fortfarande inte kommit. Så dåliga på tiden här i USA! Inte bra!



PUSSS

jag bara ler

världens bästa morgon. kan inte bli bättre. jag bara ler. älskar att vakna på det här sättet! det här kan jag leva på hela dagen :)

<3


Torsdag

äntligen äntligen äntligen älskade torsdag! går inte att beskriva hur underbart det är att det är fredag imorgon! LÖN, HELG ALLT är bra! Idag var jag så himla trött eftersom jag inte kunde somn aigår kväll när jag kom hem från Cherie :( Men vaknade av att huset skakade igen för att det var shake dags 06:40 men försökte ligga och vila fastän att tvn var på där nere! Kunde ju liksom ha sovit en timme till men helt omöjligt...
Klockan 1 var det dags för playdate med Sara och Austin :) Satt i parken och bara njöt i solen, nog för att jag var lite frysen men kan nog ha med min förkylning att göra! Sen klockan 4 började helvetet men jag klarade ut det och det gick bra till slut. nu är dan över vilket jag är glad över då jag är ledig imorrn förmiddag så kan sova nog för att jag ändå kommer vakna 6 men ändå. Sedan jobbar jag kväll imorrn men föräldrarna e borta så kan sitta vid datan hela kvällen ;D



Jag e sugen på glass. Går inte att beskriva denna glassbar.


PUSSSIS

Twilight

Kom precis hem från Cherie. Jag, Sara, Aline och Cherie har kollat på Twilight! :) Den e ju så bra!
Det tråkiga är att jag bara blir sämre i halsen. Får se om jag har någon röst imorgon! Tror tyvärr inte det för den försvinner lite då och då nu! Men det värsta är hostan. Orkar inte. Snälla låt det va bättre imorgon!

Godnatt PUSS

Dekorationer

Idag har vi dekorerat gräsmattan och huset. Halloween här är abolut inte som i Sverige. Här är det liksom större än julen! Så det här ska bli kul å se. Alla köper kostymer och det är party överallt! :) Jag tror det blir grymt!

Här får ni en snabb blick över lite av det vi gjorde idag!





PUSS

röding

Förstår inte hur det kan vara så bra väder fortfarande här :) Men klagar inte, är jätte glad speciellt när man hör hur vädret är hemma! Idag kom solen runt halv 10 och sen gick den inte i moln förrän på eftermiddagen. Hur skönt som helst! Idag var vi och handlade lite mat, sen gick vi till parken och satt där i över 3 timmar, var det skönt då eller. men nu är jag en röding. Opps!

Nu ska jag möta tjejerna på starbucks för lite varm choklad ;) Mumma!







PUSSS


Sjukling

Jag tror jag håller på bli sjuk! Jag orkar inte bli det nu. Igår hade jag ont i halsen när jag skulle gå och lägga mig och sedan har det kännts konstigt hela dan och nu har jag kännt av hostan hela kvällen :( buhu inte bra! Måste kurera mig imorrn så det inte blir värre för jag orkar inte med en till gång. var ju bara en månad sen sist!



PUSSS

High School Musical 3

Den här dagen gick ju jätte fort! Snart tisdag och sen är det ju typ fredag. Rätt skön dag faktiskt, för det första så åt barnen upp all mat jag hade gjort, jag var i chock tillstånd men så glad att jag slapp hålla på att tjata! När jag sedan hade slutat idag frågade Johnny om jag ville gå ut och köra han i en kärra. Det blev en timmes träningspass det där kan jag säga. Puh! Nu har jag duschat och ska sätta på high School Musical 3 :) Inte sett den ju och det är ju faktiskt ett måste om man sett 1an och 2an!



PUSS OCH GODNATT


Powerwalk

Började klockan 8 imorse som vanligt, har precis vart och lämnat Brendi på skolan och sen tog jag en sväng till King of Prussia (måste ju liksom lära mig vägen) och tro det eller ej men jag kom inte vilse! Så nu hoppas jag att jag hittar dit och hem! :) Nu ska jag ut och ta en powerwalk i solen innan jag åker och hämtar upp B igen. Klockan två ska vi på fotboll så det blir snabba puckar.

Ha en bra dag allihopa!

PUSSS

Ensam mamma söker

Är det bara jag som älskar det programmet? haha! Varje söndag sitte rjag här och kollar, vet inte vad det är för fel men älskar det, så mysigt programm! Till det blir det massa frukt och mjölk! Yummie




GODNATT PUSS


Juccuzziiii

Efter springturen nu på kvällen tog jag ett välförtjänt bad i min jaccuzzi, och det var så himla sköönt! Var första gången jag provade det eftersom jag inte är värsta fanet av badkar! Men det här var så avslappnade!



Hittade ingenting speciellt på TJMAX, så drog till affären och handlade lite frukt, mat och en mascara istället! :)
Sedan ringde Cherie och Sara och de var i parken precis vid mitt hsu så drog dit och snackade ett tag i solen! HAr ju vart så himla fint väder idag också. Måste vart minst 25 grader och sol, det är så himla skönt hoppas hela veckan fortsätter så :)


PUSSS

whoolfood

Följde med familjen till whoolfood affären, fick plocka på mig det jag ville så det blev lite mörkt bröd och yougurt :) Så nu har vi bunkrat upp. Det gillar vi! Nu ska jag till TJMAX och se om jag hitta lite billigare kläder eller vad det nu finns där! Behöver lite smsaker, vanliga prylar liksom! :)


PUUSS

GrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattis :D









GRATTIS världens bästa Amanda & Elin! Hoppas ni får en helt underbar dag! Önskar att jag fick vara med er idag och fira men vi spar det till nästa år :D Då har vi mycket att ta igen så då blir det full fart! Ni är fantastiska och mina bästa vänner för alltid! Jag älskar er! PUSS


Halloweenparty

Det var alltså födelsedagskalas för söta Benji idag i New Jersey ute på en farm! Så först var det mat, pizza, nuggets, köttbullar haha kändes lite konstigt :P Och sen fick vi åka något kosståg runt farmen.. Efter det var det efterätt jätteee gottt! Glasstårta! Den jag mest hade sett fram emot :) Därefter var det barnens tur att slå sönder en krokodil eller något liknande med ett baseboll trä som innehöll godis och när den gick sönder fick alla springa och plocka åt sig godis i sin påse! Mätta och belåtna satt vi oss på ett höflak som tog oss till en åker full av pumpor så fick alla som ville ta en varsin med sig hem :)

Några timmar senare var det dags för nästa födelsedagsbarn, eller barn och barn deras mormor fyllde år så då åkte vi hem till henne och åt mat och så blev det såklart tårta och världens godaste äppelpaj igen. Plus en massa godis! Det roligaste var att de hade Wii så vi spelade bowling. Men jag blev så himla trött mot slutet efter att ha hållt igång en hel dag med massa ungar så jag ville bara hem. Nu ska jag sova gott i några timmar så får vi se vad som händer imorgon :) Har i alla fall bokat skype med några, det gillar jag!














Puss och sovgott!

Familjemiddag

Nu bär det snart av på familjemiddag här med min värdfamilj. Ska faktiskt bli kul. Har ju som sagt aldrig träffat deras släkt och vänner så. Som jag fattat det så är det först födelsedagskalas på en farm :P och sen middag ikväll hemma hos min värdmammas mamma :) Aja det visar sig sig hur det blir. Men kul att komma ut och göra nått.
Men hade så gärna velat vara med på mina bästa tvillingars födelsedagsparty idag :( Hoppas ni får det super kul mina älsklingar! Ska tänka på er hela kvällen <3


Ha världens bästa kväll!

PUSSS

cosy night

Har haft en jätte mysig kväll med tjejerna hemma hos Aline :) Nu är jag trött och måste sova så jag är pigg imorgon! Nästan lite nervös ju!









PUSS


Ojoj

Händelserik dag! Började med sovmorgon, jätte skönt till klockan 12. Sen var det jobb, vi var båda jätte trötta så vi la oss i soffan och läste böcker i några timmar. Klockan 3 gick vi till parken och kollade på när några killar skatade. B älskade det! Sedan bar det hem och det var krig vid middagen. De ville inte äta. Ena killen började med att kasta ut sitt glas vattne på hela mig! Sedan kommer den andra och kastar sitt glas med vatten på golvet. Weho. Inte kul å se mig arg! men sen blev dom så snälla när  vi gick ut och lekte igen såklart! Typiskt barn!!!

Nu har jag gått upp på mitt rum, äntligen! Ska göra mig klar för mys kväl med tjejerna nu! :D

PUSSS


Freeeedag

Äntligen fredag, vilket innebär både lön och helg! Kan det bli bättre? :)
Jobbar 12-5 sen blire träning och sen ska jag hem till Aline och baka brownies och mysa med tjejerna! Kanske pimpla lite vin också! Kommer bli en bra dag tror jag!





PUSS

Gooodis

Åt för första gången riktigt godis idag sedan jag kom hit :) Det var gott första bitarna men nu är det inte okej. Mår illa! Usch inge mer amerikanskt godis här inte! Kör på glassen istället ;) Imorrn är det sovmorgon som gäller har ju jobbat så mycket denna vecka så jobbar nästan inget imorrn weeeej!

 

 

PUSSS


:(

Det här får inte hända!

Twilight

Cherie kommer och hämtar mig strax så ska vi åka till Sara och kolla film :) Trevlig kväll!

PUSSS

RSS 2.0