Mors dag

Jag har världens bästa mamma som jag älskar mest av allt!!


Swedish pancakes

Memorial day idag. Alla är typ lediga men som au pair är man nästan aldrig ledig så. Men nu kommer i alla fall släkten över på svensk frukost. Dom har beställt pannkakor. Det blir gott :)

Vet inte hur resten av dagen ser ut men hoppa sjag får lite tid över så ska jag börja fixa med pojkarnas fotoböcker. Igår gav jag Lisa hennes present så då blev det grinkalas redan igår.

PUSS

The gambler


What goes around comes around

Sov hos Sarah drog på Dodgers match runt halv 12 och solen sken ute. Vilken härlig dag. Dodgers vann matchen med 8-0 dom var grymma. Skypade med Cherie och hennes familj när vi var på matchen så himla roligt :)
Nu ska jag ut och käka med Jake och Jennifer. Sen ska jag hem till Sarah och kolla på film. Sista veckan!!! whopwhop!!



PUSS

Goo Dodgers

Blev massa shopping idag. Vi tog Merzan till mallet och köpte en klänning, örhängen, 2 bh:ar och 2 överaskningar!
Fick alltså massa vabockat från min lista.. Nu jobbar jag. Sen ska jag hem till Sarah och sova där för imorgon ska vi på Dodgers baseball match! :) Men saknar min Cherie. Enda jag tänker på varje sekund. Så himla tråkigt utan dig! Vet du hur konstigt det var att sova hemma igår ( fredagkväll liksom ) Inte hänt på 9 månader!! :(

Nu ska jag äta upp min pudding och kolla på film med pojkarna!



PUSS

Tipsy Goat Boat

Jag måste ju ha världens gulligaste unge. Han fick välja precis vad han ville att göra på sin födelsedag som en present från mig så väljer han att åka till trädgårdsmästaren och kolla på planter. Så vi gick runt och kollade i en timme sen så fick han välja en blomma så vi blev en Hawaisk blomma rikare. Sen körde vi middag på In & Out :)

När jag kom hem drog jag hem till Sarah, vi grillade och sen åkte vi till Tipsy Goat och träffade J där. Packat med folk!! Satt runt elden och mös med en öl. På vägen hem stannade vi överallt och övade den nya trenden här i USA "Plankan". Alla runt om i Amerika hittar ställen där dom gör plankan och så lägger dom ut den på fb eller youtube. Haha jag höll på dö när vi letade ställen.

Såhär kan det se ut. En vanlig natt i LA.



PUSS

I whip my hair back and forth

Fan har just fått reda på att Justin är tillsammans med Selena Gomez. Då blev man dumpad då! ;)

Nu ska Lisa klippa mitt hår. Så det är fräscht tills jag kommer hem. Det är riktigt långt nu!!

PUSS

Never let you go

Imorse lämnade min älskling. Skit tufft. fy fan det va värre än jag trodde. Grinade som bara den. Nu förstår jag hur mycket vi betytt för varandra. Känd emig helt tom och ensam. Hade tråkigt hela dagen och var allmänt nere. Seg dag btw. Men nu är den över och imorgon är det fredag. Ska bli skönt med lite ledigt. Inte för jag vet vad jag ska göra utan min bebis men men..

Fick finaste scrapboken av Cherie. Den ligger bredvid mig nu. Alla våra fina minnen är i den :) <3


I´m about to lose my mind

Imorgon åker min andra halva. Jag känner mig tom.. Finns liksom inget mer att säga. Vet inte hur jag kommer reagera! Allt som vi har gått igenom tillsammans. 1 år och 9 månader bredvid varandra.


Always and forever

Goodbye my lover goodbye my friend

Imorse drog jag och Cherie och spraytannade oss. Haha första och sista gången. Trodde jag skulle se ut som en zebra eller bli för mörk men blev inget av det, ser ingen skillnad. Eller det börjar synas nu litegranna..
Sen tog jag en promenad i solskenet och fixade massa ärenden. Åkte och fixade massa grejer med C. Haha vi blev grunlurade av en kille som ville ha pengar och vi trodde på han vilket vi inte skulle ha gjort. Hängt hemma hos Cherie på eftermiddagen. Känner verkligen att vi ska skilljas och det är så sorgligt. Men kommer alltid bära med mig dessa minnen som vi har tillsammans :)



PUSS

I can´t be tamed

Solen är tillbaka i CA. Skön dag, lekt ute hela dagen. Vart på promenad. Åt god middag och sen började jag packa. Vilken lycka att få börja packa ner mitt liv i 2 resväskor. Har redan insett att det aldrig kommer att gå.
Ska nu åka och äta yogurt glass med min hostmamma, så gullig hon :)

Imorgon väntar spraytanning med Lisa och Cherie sen ska vi luncha! Det blir nog också en bra dag..









Santa Monica the other day!

PUSS

When time goes by

Mycket trevlig helg :)
Igår hämtade Scott upp oss i sin Cabbe så tog vi PCH till Santa Monica. Åt god mat, mjukglass och hängde i solen. Trötta körde vi in till Hollywood några timmar innan vi mötte upp Jake nere vid sjön för en jätte god middag.
Idag började vi med att åka och kolla på softboll sen direkt till Cheesecake Factory för en super god lunch och cheesecakeill efterätt!! Sen var det bara hem och jobba. Nu har jag & C precis kollat klart på finalen av Top Model

14 dagar kvar!!



PUSS


MGCB

Sista kvällen igår på Cisco´s var ju ganska sorgligt måste jag säga. Men hade det super kul. Först lite fördrinkar på Bellinis med Greg och Greg sen över och säga hejdå till Derek vår favorit bartender... Det tråkigaste med kvällen var att jag stukade typ foten så nu haltar jag. Gör så grymt ont..

Nu är vi klara för Uncle Scott att hämta upp oss i sin Cabbe så ska vi ta PCH till Hollywood så fr vi se vad dagen bjuder på :)

PUSS

U smile I smile

Hittade två par Levis jeans på outleten. Fick de för fina priset 240kr. helt otroligt billigt. Plus ett par shorts och ett linne. Redo för den svenska sommaren. Jobbat sen 3 och slutar 9. Ska ut och fira Cherie ikväll eftersom hon klarat 9 månader här och lämnar nästa vecka.. Så sista gången på Cisco´s ikväll antar jag :)



Haha flumm bild från förra helgen!!

PUSS

Outlet mall

Solen skiner och det är perfekt för en dag på outleten :) Btw det är fredag idag vilket betyder sista utgången på Cisco´s för Cherie vilket ska firas!! Så ikväll kör vi ALL IN...



PUSS


Can´t stop laughing


Om 1 vecka

flyttar en del av mig tillbaka till Skåne. Min tvllingsjäl :(







Ingenting utan dig <3

I´m in love

Jag och Cherie kollade nyss på Justin Biebers film. Jag säger bara en sak. Jag är kär !!!
And I will fight til forever!!


Helllo

Uhu ville inte att denna helg skulle ta slut..
I lördags gick min tvilling och jag köpte lite vin sen var det dags att dra på middag på Cisco´s med Sarah. Satt & pratad om dessa två år som vi vart tillsammans och om allt som komma ska. Hade super mysigt verklligen! Sen var det dags att tända till för fest. Hade en jätte rolig kväll. Alla trodde vi var tvillingar så vi lurade dom allihopa. Det värsta var att alla trodde att vi var över 24... Men det får man väl ta. Men det är så roligt att ALLA verkligen ALLA tror att vi är tvillingar. Måste ha med det blonda att göra!! :)

Igår var det bara att hoppa upp ur sängen och ta tåget in till Hollywood. Käkade en vidrig lunch, inhandlade det sista från Hollywood och sen mötte vi upp Cheries kompisar, vilket var kul! Sen tåget hem, köpte med oss mat från Chipotle och så var det dags för att kolla på The Voice.

3 veckor kvar, så nu är det bara att köra!!

PUSS

Heeeeelg.com

Äntligen helg. Som jag längtat. Kul att man mått så jävla bra hela veckan bara. Inte okej längre!
Jobbat hela morgonen men det gick bra! Nu ska jag och Cherie ut och gå sen på eftermiddagen ska vi in till Hollywood för att träffa upp hennes kompisar. Har även massa saker att fixa där inne innan det är dags för hemfärd & sen stannar vi där hela kvällen.





PUSS

13 Maj

Alltså hur gulligt får det bli. Har precis lärt Ethan lite svenska när vi skulle sova. Så när jag är på väg ut ur rummet och stänga dörren så säger han, Puss puss, godnatt. Så himla gulligt när de pratar svenska :)

Puss

PUSS

Fick nyss sluta så nu drar jag och shoppar. Måste ju börja med allt som jag ska ha med hem nu :)



PUSS

I´ll make sure it´s gonna be okay

Idag har jag saknat alla mer än någonsin. Haft tårar i ögonen när jag har tänkt på allt som komma ska. Jag är rädd, nervös, glad, ledsen allt som man kan vara på en och samma gång.. Att bo i ett annat land, få nya vänner och familjer i 2 år och sen flytta hem skrämmer mig. Konstigt att man inte kan sova om nätterna...

Good morning sunshines

Hur mycket bättre morgon kan få än att vakna av ett sms där det står: "You can never be replaced Marlene".
Fick det av min familj i Philly :) Ska bli så underbart att få åka tillbaka och krama om dom allihopa om 4 veckor!



PUSS

Horseback riding!

Hade en fantastisk dag i Hollywood! Körde upp till Sunset Ranch och så red vi upp runt i bergen, så himla mysigt :)
Sen åkte vi till Universial Studios för en lunch på Saddle Ranch!!



















En super mysig dag! redo för en ny vecka! 4 veckor till PHILLY!! 5 veckor SVERIGE!!

PUSS

Surprise Cherie

Nu ska vi på en hemlig resa någonstans med Cherie. Hennes födelsedags present från oss :)
Så ni får se sen vad vi har gjort!!!


PUSS

Vi fick napp

Igår var vi på carnival. Kollade på när High school ungdomar roade sig och lyssnade på band hela kvällen :)
När vi skulle gå hem så ser vi att ett gäng brandmän jobbar i ett spelstånd så vi går ditoch ska spela. Priset är en fisk. Såklart vinner vi och blev en fisk rikare!! :)

Nu ska jag och Cherie ut på en powerwalk sen får vi se vad det blir för något idag.







PUSS

Carnival time

Nu ska jag och Sarah på karnival :) Först kör vi en powerwalk i solen men nu ska jag äta klart min hemma gjorda mac and cheese. Vad amerikanskt?
HAPPY FRIDAY!!!



PUSS


Right back where we started from...

Vart tog april vägen ? Maj är här vilket betyder 4 veckor kvar!! Solen skiner över Kalifornien idag. Dte är 100 grader varmt och fuktigt. Jag o Cherie tog en powerwalk i hettan sen la vi oss i skuggan och sov i någon timme sen blev det sva ett litet till tag inne. Man orkar ju inget annat. helt död av denna hetta. Men tur man har sol och inte snö :) Blir nog bada i poolen idag och ikväl Idol. Helgen blir en ledig helg vilket jag sååå ser fram emot!

Hade ju Tilde och Carro på besök. Bästa någonsin!


Marquii i Vegas

Älskade yogurt glass


Min pool


VEGAS

Lil Wayne Nicki Minaj


Helan och halvan


Time to play


Bästa hm.et

Jag saknar dom!! Bästa tiden!

PUSS

Malibu

Igår gjorde vi en roadtrip till Santa Monica. Hängde där i solen i några timmar innan det bar hemmåt. Vi kände inte för att göra någonting alls så vi gick och köpte pizza och kollade på Jersey Shore hela kvällen. Imorse drog vi till Malibu i värmen. Solade och tog promenader. Det var varmt men blåsigt. Nu är det dags att jobba.. Tur att solen skiner så vi kan vara ute!!

PUSS

RSS 2.0