A walk to remeber

Haha alltså jag hade nog den roligaste promenaden ever med Cherie ikväll! Asså det började inte så bra, eller egentligen var det inga problem. Jag stannar bilen hos Cherie och öppnar dörren för att det var bästa låten på på radion. Så när jag stänger av bilen så får jag inte ur nyckeln, så provar jag starta den. Men tror ni den startar?? Nej såklart inte. SÅg batterie signalen lysa. Perfekt liksom. Sätter oss på trottoaren för att vänta på hennes värdpappa. Men han kommer aldrig så jag bestämmer mig för att prova starta den igen. Så sätter mig i bilen, startar men det går inte. Efter några minuter säger Cherie: Har du satt bilen i parkeringsläge? hahaha nee det hade jag ju inte, den va på drive! Smart ass! Va man dum blondin då eller. Klart den startarde då. Tur det för 1 min senare kom hennes familj. haha hade ju vart lagomt pinsamt. Cherie får mig alltid att skratta så hela promenaden på en timme tror jag att jag skrattade. Haha sen går vi och pratar om att det inte finns WAWA här i CA, så säger C, Men dom har ju inte ens Seven eleven här. Nehä, bra där. Det ligger en bredvid mitt hus :P
Aja kollade iaf in vårt kommande gym!! Verkar as bra, öppet dygnet runt och det kryllade av heta killar :)



2 dagar till fredag!! Håll ut!

PUSS

Your sex is on fire

Det har vart så himla varmt här denna vecka! Igår var det så varmt att det brann på flera ställen. Det var minst 40, 45 grader ute. Idag och resten av veckan ska bli bättre :) Idag har jag gjort bank ärrenden och vart och fixat min väska! Nu blire jobb men först lite vila, OTH och maaat!!







PUSS

Då var man student igen!

Imorse efter att man hade jobbat ett pass så var det bara att pallra sig till skolan. Trött som vi var tog jag och Cherie oss till TOEFL klassen. Det kommer gå snabbt och bra tror jag. Inte så seriösa. Folk var alldeless för seriösa där inne haha. Men vi har iaf varandra vilket är bra :) Nu ska jag och simma några längder i poolen för det är så himla varmt så man kokar.

PUSS

Hallonpaj

Bakade hallonpaj med K i fredags, hm hur smakade den? Jadu fråga Cherie :)





Gottgottt!

PUSS

Shoooping!










We love CA!!

Vilken helg, helt underbar!! Har haft så jävla kul!
I lördags hämtade jag upp Karin och Cherie så åkte vi till Malibu, så himla fint där! Det var runt 40 grader så vi stekte sen försökte vi ta ett dopp också men det var för kallt. Kom i med tårna dock! Sen såg vi delfiner simma där ute så vi gick ner till strandkanten och kollade. Alla gick ner för att ta kort. SÅ himla underbart :)
Sen på kvällen hade iv förfest hos Cherie sen drog vi till Cisco´s! Så himla roligt var det :) Träffade super trevliga och roliga människor. Så det blev efterfest och jaccuzzii hela natten. Sen åkte vi hem till C och slaggade!

Idag vaknade vi runt 1, jag tog en simtur i Cheries pool för hon sov. Sen drog vi och kollade på hennes ungar när de spelade baseball. KOKHETT!! Sen tog vi oss till OAKS mall där vi shoppade loss lite granna! Jag köpte skal till min Iphone 4 och en klänning! Sen blev det middag på Cheeseckae factory. Fick världens mysigaste bord, kändes som vi var på dejt haha. Det var så jäkla kul. Skrattade hela tiden typ. Alltid kul med min bebis!! Haha sen skulle jag öppna mitt nya skal till mobben så slår jag ner tallriken på golvet upps pinsamt, jaaa! Hade snyggaste servitrisen, var så nära på lämna numret på kvittot, det hade vart pricken över it på helgen haha men det hade nog vart för kul så gjorde det inte!





























PUSS

Just gotta love Zuma beach!

Idag tog jag med mig Cherie och Karin och drog till Zuma beach i Malibu! Så himla härligt. Cirka 40 grader ute, solen sken och delfinerna var på plats!! :) Ville bara hoppa i och simma med dom. Helt underbar dag som verkligen fick mig att tänka på annat ett tag! Nu är jag hos Cherie, ska ut på Siscos ikväll. Så nu korkar vi upp vinet, sen drar vi ut. Myspys !! :) Jag har världens bästa vän <3

PUSS

Time for the beach bitches

Ny dag, nya möjligheter!! Det är helg, yeej! Jobbade till 12 igår så det blev inge utgång, blir ikväll istället :)
Nu ska jag hämta upp Cherie och Karin så blir det Malibu! Det är 40 grader här, om inte varmare så nu blire schtekaaa!

PUSS

I´m ready for fight!

Jag ska fan klara det här!! För envis för att ge upp! Fy fan vad jag ska kämpa!!!

Ibland går inte livet i den riktning man vill

Vet inte vad jag ska säga. Det är lite tungt just nu. Ungarna hatar mig, hur man nu kan hata mig? Gör liksom allt för dom.. Så just nu är inte livet så roligt. Har vart nere hela veckan! Får se hur stark man är i sluändan...
Jag vet att jag är stark. Aldrig vart så här stark eller kämpat så mycket. Men hur stark ska man behöva vara?

Åkte i alla fall till Cherie så fort jag kunde idag, vi låg ute vid poolen och solade. Super varmt. Hon gör mig glad och lycklig! Utan henne hade jag inte vart kvar en dag till. Vänner betyder så mycket har jag insett detta år! <3

PUSS


It´s a new day and we have to look forward!

Mina dagar här har vart ganska jobbiga, men jag har kämpat på och gör det fortfarande. Detta kommer att bli bra! Jag ser framåt och det är positivt! Allt blir bättre och bättre! Jag och cherie har skrivit upp oss på skola också, vilket känns bra! Det blir TOEFL igen, men det va det enda som fanns... Men vi har varandra så det kommer bli as bra brushan!! :D Efter den är vi klar med allt som har med skola att göra. SKön skönt. Nu har jag vart ute och sprungit så och nu hämtar bebis upp mig så ska hon köra upp och jag ska smyga i baksätet höhö!


Måste få skypa med min bebis snart!! <3

PUSS


Hot tube

Cherie kom över, vi låg och skypade med Jossan från Hot tubet! Underbart var det. Riktigt varmt idag..



PUSS

We have a plan!

Okej, så jag och Cherie har planerat året. Roligaste året ever tror jag om vi gör allt vi planerat! Det vet jag att vi kommer också. Nu blir det till att börja boka och SPARA pengar! Ååå gud va jag längtar till alla resor. AWESOME!

San Diego - Okt
San Fransisco - Nov
Mexico - Dec
Hawaii - mellan feb & april
Las Vegas
Gran Canyon
Napa Valley

PUSSS

Helgen i bilder


Beachen i lördags!


För att ta sig till Malibu åkte vi mellan bergen, super häftigt!






Lunch på en super mysig restaurang med utsikt över stranden


Dags för party på lördagkväll


Världens äckligaste råtta tittade fram. Sara gillade den.




Outlet idag! Största jag någonsin sett. Behövs nog några dagar för att ta sig igenom allt!



Underbar helg har jag haft, längtar till nästa :)

PUSS

Camarillo outlet

Nu ska jag hämta upp Cherie och så tar vi bilen till förhoppningsvis det bästa outletet i CA! :) Mycket bra mycket bra! Gårdags kvällen var jätte trevlig. Blev mat och dricka hemma hos Sara med alla bussiness män haha! Sen drog vi vidare till Boggies ett uteställe. Trevlig kväll :)

PUSS

Zuma beach bitch!

Vilken underbar dag! Jag och Cherie tog min gröna sköna pärla och körde oss igenom bergen till Zuma beach som ligger i Malibu! Hur underbart som helst! Vi la oss på stranden och bara njöt, planerade även våra 9 månader här ( kommer lista senare) och sen tog vi en strand promenad. Innan vi drog oss hemmåt hittade vi en super mysig restaurang, takterass, där vi kunde se ut över beachen :) Skit bra dag måste jag säga och bättre blir det!! Bara halvlek ju! Nu blire svida om och dra på fest. Sara här har middag/fest får se vad det är. Hoppas på det bästa :)



PUSS

Du & jag

Upp och hoppa! Jag är skit trött men vad spelar det för roll. Det är lördag och det är dags att packa väskan och ladda ögonen för jag och Cherie ska till Malibu och kolla in heta surfing killar :) Ikväll blire fest, äntligen! Får se om det blir hemma fest eller om vi drar till ett ställer här i närheten som ser hur grymt ut som helst!!!

PUSS

Meeelwiin

Kom och mys med mig Melwin!



MOAH!


Mina fina!

Måste bara säga att jag saknar och älskar mina underbara systrar så mycket. Längtar så efter er!!





Detta är kärlek :)

Malibu

Ne nu drar vi till Malibu, blir stranden och lite surfning :) Ja tack!!

PUSS

Ny vecka tack!

Att det ska vara så svårt. Klarade testet men nu är det problem med försäkringen. Kan inte få in mig på försäkringen om jag inte lämnar in ett bevis på att jag inte vart med om bilolyckor... Detta är inte dte lättaste att få tag i. Men det är tydligen mitt fel, eftersom jag inte tog det i Philly. Men hallå det har ingenting att göra med det!! Byt försäkringsbolag säger jag! Gör allt vad jag kan för att få dessa bevis, mejlar, ringer gör allt!!! Nu blir jag tokig snart!! Låt det bli en ny vecka nu tack!!

Iphone 4

Kaaaa tjing, got it!! Så himla underbar telefon! Jag är kär. Detta kommer bli en bra vän. Så himla billig också! :)


Passed it

yeeej klarade det äntligen!! Nu ska vi bara se till att få den försökrad i mitt namn. det verkar inte vara lätt kan jag säga! Men skönt, nu jävlar blire Malibu så fort jag bara får köra. Me and Cherie <3

Didn´t pass it

Klarade inte uppskrivningen... Blir nytt test imorgon. Inte bra Marre... Va svårare än jag trodde på engelska...
Aja jag ser positivt, klarar det imorrn. ingen stor deal tycker jag men det blev det här för mamman. Whatever jag bryr mig inte. Jag ser framåt och pluggar på tills imorrn. Håll tummarna tack! :)

PUSS

PUSS

Sitter och lyssnar på denna låt och tänker tillbaka på den underbara tiden i Philly! Ett minne för livet!!



PUSSS

CA

Detta är utsikten från min baksida, det ni ser är goldbanan!! :)








Min frukost, god goda munkar!





Min ur fula bil!!

PUSSS

I finally got to see my baby!!


Nu är jag hel igen!! Det var helt underbart. Nu blir vi inte av med varandra på 9 månader. GILLAS!!

California bitch!!

Ååå herregud kan inte fatta att jag är i CA! detta är underbart, vet att jag och Cherie kommer ha det bäst här. Att säga hejdå igår till familjen och vännerna mina var hemskt. Jag visste att det skulle bli jobbigt men så jobbigt som det blev troddde jag aldrig. Vi grinade och grinade. Jag och min värd pappa stod och grinade på flygplatsen när han släppte av mig! Men sen sov jag hela vägen från Philly till San Fran. Super skönt jag vet helt slut efter veckan. All stress och nervositet! Var inte alls nervös dock när min nya värdmamma skulle hämta upp mig i LA. Hon är jätte trevlig. När vi kom till huset kommer barnen utspringande från huset och hoppar upp i famnen på mig och kramar om mig. Och så har dom hållt på hela dagen, de ska vara runt om mig hela tiden och kramas. Så himla söta. Har inte träffat pappan ännu, han kommer imorrn! Huset är super litet, inte alls som jag är van med, men mitt rum är super fint! Området är hur underbart som helst. Världens utsikt. Ser bergen från baksidan och vi bor helt ärligt mitt i golfbanan. jag kan liksom stå på baksidan och ta på spelarna som går förbi. Så jag har ståt där ute och kollat på alla heta killar idag ;) Shit, det är här dom är! Redan sett massor i bilarna idag och jag har liksom vart här en dag, perfa. Tjejer ni måste komma hit!!! Det enda jag vill nu är att träffa Cherie, älskling. Hoppas hon kan komma förbi ikväll så jag får krama om henne!! Hade vart underbart :)

Jag vet att det här kommer bli fantastiskt, vill bara komma in i allt och få igång vardagen nu!!
Saknar mina älsklingar i Philly så mycket och tänker på er hela tiden ska ni veta! <3



PUSS

I had the year of my life!

This is probably the best year in my life. I´m so proud over myself! I made it I made it! I will miss my friends and family more than anything else. But if there were no goodbyes there would be no hellos either! I love you all!


The Poconos


BEP consert

















































































LOVE U ALL! WILL MISS U SOO MUCH!

Jag har världens underbaraste familj...

De kom nyss hem med en ny Colombia resväska till mig. Enkel som en plätt och stor som ett hus !!!
Hur ska jag kunna lämna??
Nu är jag nere i 49.5 pound på ena resväskan ( det tillåtna är 50 ) Den andra är 60 pounds så måste ner mer!!

Sötaste vännerna i världen!

Jag har i alla fall träffat de gulligaste vännerna i världen. Jag har fått underbara kort och blommor <3

Nedräkningen har börjat!

Super skön dag, jobbade 3 timmar på morgonen sen ledig till kl 3. Har vart på gymmet, avnjutit en god lunch, packat och fixat andra nödvändiga saker! Nu är det nära! Nervooouuusss! men ska bli så kul med nått nytt :)
Jobbar till 7 ikväll... Hoppas jag får lön för denna vecka för lite har jag ju jobbar iaf!! Annars blir jag sur haha!

Ikväll blir det sista middagen med mina fina tjejer som jag kommer sakna så mycket. Vänner för livet <3





This is LOVE!

PUSS

Starbucks

Blev en lång dag, men skönt att vi är två och jag har fullt upp att visa henne runt och lära  henne allt så tiden går fort! Nu ska jag ta med henne och Baggis till Starbucks, hoppas de andra tjejerna kommer hinna dit en sväng också! Måste packa klart snart också. 3 dagar till sen är det LA för hela slanten wohoo!

PUSS

What makes you more happy than this?



Bebis 3 dagar sen är det du och jag i 9 månader <3

Goodbye my lover, goodbye my friend



Underbara Maria lämnar oss imorrn! Kommer bli så himla tomt och tråkigt. Hon är guld värd! <3
Inser nu med tårarna i ögonen att jag är näst på tur att lämna!

PUSS


Söndag och fest hell yeaa

Det är söndag, känns som lördag. Fått massa gjort idag inför flytten nästa vecka! Hade med mig Jennifer som kompani hela dagen, super mys! Har lagat mat här hemma och förfestat lite på kvällen. Nu är vi klara att åka och kolla vad Manayunk har att erbjuda. haha jag säger hejdå till Manayunk varje helg men det blir aldrig sista gången ;) Idag skiter jag nog att säga hejdå!!





PUSSS

Några bilder säger mer än tusen ord...



























BEST NIGHT EVER THANKS!

PUSSS

Birthday/goodbye party

Jag är så taggad för kvällens party! Kommer så super kul! Älskar att jag kommer ha mina älskade vänner där och underbara familjen! Kan inte bli bättre. Det blir grillning och, poolhäng och massa annat gott gott. Just nu är jag ledig ett tag för att familjen är och hämtar deras nya au pair.... Känns bra! NOT haha! Joo faktiskt :)



PUSS

Det går bra nu

Åå vilken jobbig vecka det har vart. Jag är helt slut. Stressad som bara den. Måste slappna av nu och lugna ner mig! Har haft tusen saker att göra. Handlar, packat, städat, tvättat, bakat, träffat vänner, jobbat, tränat och firat 21 års dag. det tar på krafterna. Blir inte så mycket sova och det känner jag av nu för jag behöver helg. Men jag är lycklig. Lyckligare än någonsin. Har haft ett fantastiskt år som snart är över men som fortsätter på nått annat ställe, närmare LA! Det ska bli så jävla kul. Vill bara ha allt klart nu. Men det är fortfarande massa som ska fixas! Måste ta tag i allt i helgen... Imorrn kommer deras nya au pair. det ska bli skönt att få hjälp sista veckan. men på samma gång e jag nervös. Tänk om pojkarna tycker mer om henne än mig?






Is it just a dream?


Mina fina tjejor!

Hade en jätte mysig middag med mina tjejer i Manayunk ikväll :) De var så gulliga, gav mig en present, presentkort på Urban, kunde inte bli bättre !!! Tar ingen plats i väskan och URBAN älskart!! :)
En dag till nu sen kommer nästa au pair, tack gode gud!


PUSS


Övervikt?





Kan kanske bero på att jag shoppat lite under året ;)




Go girl it´s your b-day!!!

Think I had the best birthday ever! Det donoughts till frukost luch och mellanmål, bakade bullar som gick i till lunch också, sen fick jag underbara paket och kort hemmifrån som jag är så himla glad för! Fick hur mycket godis som helst vilket också gick under hela dagen ( e det min födelsedag så e det) Fick träffa Clarissa för en powerwalk i walking trailet i värmen ( ca, 45 grader) Nu på kvällen tog min familj mig till en super fin restaurang i Philly, Buddhakaa. När det var dags för dessert så kom dom in med godaste efterätten ever med tomtebloss i och så skön dom såklart happy b-day! När vi kom hem fick jag paket :) En coach väska och ett coach passport fodral!!
Tack för alla gulliga hälsningar, det gjorde denna dag extra speciell!


Började morgonen med kort från barnen. Det jag fick av Johnny var en cowboy sång och så hade han skrivit en super söt text ur mycket han älskar mig.


Av Brendy fick jag ett kort där han hade spelat in sin egen visa. Han sa, Du är så söt, du är den sötaste tjejen i världen. Om jag hade en million dollar skulle jag köpa dig... sen dog det :P


Dom gick i rätt så fort!


Paket öppning stod på listan! Fick så mycket fint!! :)


Time to make some swedish cinnamon rolls!




Dags för middag, Jag Johnny och Buddha!


Godaste effterätten jag ätit, dom kom in med tomtebloss och skön happy b-day för mig :)


B gillade sina donoughts


Pusskalas på restaurangen!


Underbaraste familjen!


Dags att öppna paket


Johnny hade valt detta pass fodral åt mig helt själv :)


Och en väska!

Underbara dag! Tack allihopa går inte att beskriva hur tacksam jag är!
PUSS


RSS 2.0