F-R-E-D-A-G

Så var fredagen över och lördagen också! Varför går helgerna alltid fortare än veckodagarna för? Blir tokig, kan det för evigt vara helg! Hade i alla fall super kul igår. Kändes att det var ett tag sen vi var ut så vi var taggade :)
Sov länge imorse, måste bara säga att jag älskar mina öronproppar jag köpt alltså, herregud, varje gång jag vaknar och kollar på klockan så blir jag lika glad varje gång! Idag åkte jag, Aline, Cherie och Ulrikke till KoP och shoppade. Upps mina kassar blev inte billiga om jag säger så! Men vad gör det ? Jag fick hem massa fint iaf så nu var man fattig au pair igen haha ;) Det är då man passar in så! På eftermiddagen började det snöa, jätte roligt. Not! så nu får vi se hur det ser ut när man vaknar imorrn, hoppas verkligen inte på snö för då får man ju inte göra någonting med bilen eftersom den inte kan köras upp för backen vid utfarten! Köp en fyrhjulsdriven bil säger jag!



PUSSS


The grog

Nu är jag klar. Blir först hem till Sanna och förfesta med hennes kompisar från Sverige som har kommit och så jag, Cherie och Aline då såklart :) Jag e taggad! PUSS


Vecka 4

Då var man klar med en vecka i skolan. Det var tufft men timmarna gick väldigt fort. redan en vecka av 12 klar:D
Och nu fick jag reda på att om man vill göra testet i slutet av kursen så måste man betala 200 dollar till :O hallå jag har redan betalat 300 för kursen, trodde liksom testet ingick men nejnej! Blev en dyr kurs det här, hoppas nu verkligen att jag kommer få användning av certificatet! Vill ju och hoppas verkligen att kursen kommer göra min engelska mycket bättre. Jag som alltid varit så osäker när det gäller engelskan i skolan, är nu här i amerika och pratar varje dag! Helt sjukt vad man överaskar sig själv :) Ska man skriva en uppsats till på måndag dag hehe då var man igång.

Idag kommer Saras föräldrar hit! Är så avis & så himla glad för hennes skull. Fattar verkligen hur kul det måste vara. Kan ju bara tänka mig och nu är det bara 28 dagar kvar sen är det Mars :D Kan inte vänta. Dagarna bara rinner iväg yeeej! Ni saknas! <3

Puss


19.31

Igår var det som sagt första dagen på skolan. det gick ju bra, tiden gick fort. 12 tjejer, 10 av dom tyskar.... Läraren var rolig men nästan för rolig, det blev lite för mycket! Jag vet att han kommer gå mig på nerverna i slutet av kursen! Det kommer bli hårt, det är många uppsatser och presentationer innan testet i april. Så vi får se hur dessa månader kommer gå. Vill bara bli klar och ha det gjort. Men vill ju klara testet så bra som möjligt också.. Så nu blir det till att ge järnet. Hoppas bara att jag kommer hinna träffa mina tjejer lika mycket som innan :) Men det ska vi ordna. Ikväll blir det starbucks med dom, blir min nya favorit, mango, apelsin smoothie ;)

PUSS

Toefl prep course

Ja då börjar man skolan igen då! Klockan 8-10 varje måndag och onsdag... Kommer sakna mina vänner ju :( Men ska bli kul att börja faktiskt, vill bara bli klar med mina credits! Så det är lika bra att börja.. Det är iaf en engelska kurs med ett test i slutet så det blir bra! :) Ann kommer och hämtar upp mig runt 7.30 så letar vi oss dit...

PUSS


Storm!

Hade hant om barnen inatt så det blev tidig morgon, 6.20 vaknade de och ville ha brownies! Känns tungt att gå upp när man hade kunnat sova 2 timmar till! Så är det väl att ha barn antar jag så det kommer få vänta ett bra tag.... De är klara för skolan nu och jag sitter här med min morgon shake så gott. Är redo att ta gymmet efter att jag lämnat av de på skolan. men det är storm här! Det ösregnar och blåser! Ser en man utanför fönstret nu och det ser ut som att han ska blåsa bort! Orkar inte med sånt här väder, vill kunna va ute!

Ha en bra dag allihopa :) PUSS

Lördag vänner lördag

Igår var det lördag, vi bestämde faktiskt oss för att ta en lugn lördag och bara mysa :) På morgonen blev det skype med familjen och äntligen kom jag ivääg till CVS för att köpa öronproppar. ÄNTLIGEN! Nu ska jag äntligen få sova på helgerna! Och såå skönt det var imorse att slippa höra allt skrik! Helt underbart... Att jag inte köpt tidigare. Runt 3 kom Cherie och hämtade upp mig så stack vi till starbucks och handlade varsin smoothie och drog till en park i Bryn Mawr för att möta upp Sara och barnen. Så blev det lek där någon timme sen drog vi och hyrde film, "Babysitters" och "Monster". Jag och Cherie kollade på babysitters som vi tyckte var passande för oss haha. Det var helt sjukt haha, papporna i familjerna hade ihop det med barnvakterna så så kan det gå... Sen drog vi till SangKee en asiatisk restaurang i Wynnewood där vi mötte upp Maria, Sanna och Sara. Super god mat. Sen blev det tillbaka till Cherie för att kolla på Monster. den var bra men lite halv äcklig. Hade en super mysig lördag med mina vänner :) Idag är det söndag. Vet inte riktigt hur den kommer se ut men jag vill iaf träffa mina tjejer, jag vill träna och sen ska jag jobba någon timme också. MEn idag ska jag prata med min bitch och förklara för henne att jag jobbat mer än vad jag får göra denna vecka så ska vi se hur hon reagerar när jag tar upp nått! Inte fått min lön denna vecka heller.. Inte bra  inte bra! Fattiga au pairer måste få sin apengar i tid haha :P
Nu är jag hungrig så nu ska jag gå ner och göra en jordgubbs och blåbärsshake :)

PUSS

Updateeee: Har precis berättat för henne att jag redan jobbat över 45h denna vecka så nu är jag ledig idag! Yeeej! Det var så skönt att ta upp det med henne och det gick super bra. Fick äntligen lite money också ;) Så nu blire skype, vänner och träning härliga söndag!

23 januari

Vaknade för en timme sen typ. Det är ju så skönt att sova, som jag sa igår haha, det är en av mina favoritsysslor :P Igår åkte jag, Cherie, Sanna, Maria och Sara hem till A som hade fest och jag kan ju säga att det var länge sen jag såg så mycket folk på ett ställe.. det var helt sjukt vad det kryllade av människor! Fast det är ju bara kul. Så himla gulliga allihopa, verkligen jätte trevliga mot oss svenskar allihopa. Vi hade svenska lektion där för de också haha undra om det förstår nått idag när de kollar på tavlan! Men de var ganska duktiga, jag menar svenska är riktigt svårt... Vi spelade kort och drack vin tills klockan var 3 då tog vi taxin hem så kom väl hem runt halv 4 och nu är jag död! Idag blir det nog lungt. Kanske filmmys eller något liknande , kan behövas :)

PUSS

hej vänner

Kan ni fatta, fredag IGEN ? :) Denna vecka har varit super skön! Nog den lättaste veckan hittills.. Och nu är det helg, har faktiskt inga planer för helgen men jag är helt säker på att vi kommer ha super kul vad vi än gör. Imorgon kanske det blir outlet på förmiddagen och sen på kvällen blir det fest! :) Idag börjar jag inte förrän runt halv 1, kvart i 1 så nu på morgonen blev det gymmet, super härligt. Älskart!! Om ändå badsäsongen var nu :/
Nu blir det skype med the family och sen jobb.. See yaaa

PUSSS

Upsate, jag och Cherie älskling drar på fest hos A :) Det blir skoj nu är dte bara att göra sig redo!

Och jag har rent ut sagt en B I T C H i mitt hus som går mig på nerverna!!!!!!!!!!!!!

K O M N U!

Idag hade vi au pair möte på starbucks, ville verkligen ta upp flytten med min LCC men hon säger att det finns inget att göra, sannolikheten att jag hittar en familj här när det är så få månader kvar är minimal! :( VILLINTE!!
Åå idag fick jag träffa Ulrikkes mamma som är här och hälsar på, hur trevlig och gullig som helst :) Så efter mötet åkte vi och käkade på Tango, super mysigt! Och nästa vecka kommer Saras mamma. Alltså jag är så avundsjuk vill bara att mina älsklingar ska komma nu nu nu! Kan inte vänta. Tänker och drömmer mig bort varje dag. Kan det bara bli Mars så jag blir lugn någon gång! Saknar er så! Tänk att bara få en kram från mamma nu. Tänk, då har vi inte sett varandra på 7 månader det är helt sjukt! Kommer krama sönder er räkna med det <3<3 Hoppas tiden går fort hoppas tiden går fort hoppas tiden går fort hoppas tiden går fort! Men det vet jag att den gör :)



De jag saknar allra mest!


PUSS


Hoola Hoop

Sanna och Cherie kom förbi ikväll och spelade wii :D det var super kul! Kommer säkert dock ha träningverk imorrn men då är det ju nå fel! Så detta måste vi göra oftare, bra träning ju! Speciellt boxning och hoola hoop haha!

LOVE

gemighelgigen

Ojojoj vilken lördag det blev till slut! Haha helt sjukt! Efter KOP så var det bara hem och byta om sen hämtade Alin eupp mig och så hämtade vi upp alla tjejerna och så drog vi och förfestade hemma hos henne! Satt där och drack massa vin innan det var dags att möta upp Sara på The Grog! Blir bara roligare och roligare där men det är nog bara för att alla vi tjejer är tillsammans. Blev sedan efterfest hos José. Sen skjussade dom hem mig så hoppar jag ur bilen, ska låsa upp dörren men tror ni det finns någon nyckel i jackfickan eller? NEPP!! PANKEN!! Ringde Cherie och så vände dom och hämtade upp mig och så blev det en natt med Sara och Cherie istället, inte helt fel det inte. Sen att jag fick mest plats det tackar jag för hihi! Men sov ingenting eftersom jag inte hade en aning om vart mina nycklar var. Låg bara och tänkte vad jag skulle säga till familjen! Dagen efter ringde vi till José och då hittade han dom hemma hos dig! Tack gode Gud!! Lättad åkte jag hem och jobbade 2 timmar sen på kvällen blev det middag ute, och lite senare film med älsklingarna! I Love you B Cooper haha den var bra!
Idag har jag jobbat hela dagen. Somnar typ hela tiden för jag vart så trött men det är det värt! Efter jobbet blev det gymmet så kom nyss hem :)



PUSSS

pepp






Blev lite shopping :) En väska, jeans, armband, leggings och en t-shirt! Nu är dte bara att göra sig klar för att åka hem till Aline sen drar vi ut. Taggad till tusen även fast jag sov 4 timmar inatt. det löser vi!

PUSS

Finns inga ord

Vet inte vad jag ska säga, men jag vet, nu vet jag att det kommer hända. Vi kommer flytta. trodde jag hade grinat klart över allting som hänt men nej då kommer nästa sak. Hela familjen är och kollar på hus nu! Jag vägra följa med för jag ska fan inte flytta! Jag lämnar inte min FAMILJ (mina vänner) De är min familj här och jag kan inte tänka mig ett liv här utan dom! Älskar de så otroligt mycket , de har hjälpt mig så mycket under dessa månader och utan dom hade jag aldrig klarat det här! Vill inte lämna någon! Jag vet inte vad jag ska göra ännu, vi får se vad som händer.. Men just nu är jag bara tom. har inget att säga förutom att allting kan förändras på en dag. Så det gäller alltid att vara redo! Tänk på det ....

Drop it low

Kvällen igår var crazyy. Cherie och Sanna kom och hämtade mig så stack vi till Sara sen blev det the Grog och massa drinkar :) Hade super kul där. Runt 2 drog vi till Ryans place för han hade avskedsfest för han flyttar idag, så det var kul att få se alla igen. Redan taggad för kvällen! Nu sitter jag här och taggar med musik och en shake. Ska dra till gymmet nu, och sen blire shopping med alla tjejer. Så himla shoppingsugen så måste verkligen passa mig idag för pengarna kan ryka lätt idag känne rjag på mig. Så mycket sale också :/ Upps! Vi får se när jag kommer hem! Sedan ikväll så blir det med största sannolikhet fest :) TAGGTAGG


Nu kör vi!

Det är fredag helt sjukt! IGEN liksom! Inte för att jag klagar för som jag längtat hela veckan. Varför är det inte fredag varje dag!! Har i alla fall jobbat sjukt mycket hela veckan bara massa övertid som jag är så trött på nu. Kom itid för fan. Idag fick jag jobba över 1h och 15 min..... Så irriterande, det går mig på nerverna, plus att jag måste jobba på söndag hallå :O Jobbat 50 timmar redan aja ska kolla upp det där!!! Utnyttjad ska jag inte bli så det så.... Men nu är det andra bullar för snart kommer Cherie och Sanna och hämtar mig så ska vi till Sara sen blir det utgång med dom och Aline. Tror och hoppas på en bra kväll :)



Puss på er alla där hemma! Saknar er så <3


Today is new day

Om alla dagar ändå va som denna!  Då skulle man vara mer än nöjd. Men glad att de visar sig ibland iaf :)
Så stolt över mormor och morfar som har kommit på hur skype fungerar så idag kunde vi prata, att det bröts efter ett tag är en annan sak men så roligt att få prata med dom iaf! :) Som jag saknar er!

Massa ny skön musik till min nya vän har jag också skaffat! Så imorgon bitti kommer jag må mer än bra på gymmet! Här utnyttjar man kortet till 100 % men så det ska vara :) Ska inte komma hem fet heller, då ska man vara fit!












vad är felet??

Alltså jag blir tokig och ledsen. Att vissa människor kan vara så elaka, jag fattar inte! Varför vill man sätta dit vissa för... Vad får man tillbaka för allt jobb man lägger ner? Ingenting, bara skit! Har hon inget hjärta alls eller!!! Det här är inte lätt, men hon gör det fan inte lättare!! Jag är så glad för den mamma jag har, hade inte kunnat få någon bättre och tycker synd om dessa barn för de vet inte vilket jävla liv dom har! Tycker så synd om dom och jag försöker ändra på det till något bättre men vad får man för det.. Ett slag i ansiktet är vad man får...
Tur att jag har mina vänner jag kan åka till. Nu drar jag till Aline på filmkväll så man får må bra någon timme idag också!!
Tack och hej!

Philly

Underbara helg! Det har vart en helt fantastisk helg. Jag har haft så himla kul, en av de bästa helgerna helt klart med underbara vänner! Vad skulle man göra utan vänner? :) Vaknade typ 10 men tror ni de andra vaknade då eller ? nejnej, kl 12 messa jag Sara och Cherie  så vi skulle kunna dra någon gång till Philly! 2 timmar senare hämtade de upp mig :D sköningarna, tur att nån är vaken i tid iaf! Då tog vi iaf tåget till Philly. Det var svin kallt, vi höll verkligen på frysa ihjäl. Men hade super mysigt iaf och en hel dag med massa skratt! :) <3 Nu ska jag sova för jag är verkligen helt död efter denna helg! Längtar till nästa!! Yeeej!

PUSSSS

Bbbb


What a night

Igår åkte jag och Ulrikke och köpte mig en ny kompis, han är silver och jag tycker väldigt mycket om honom så fin, jag vet att han kommer bli en bra vän! Sedan åkte vi och hyrde film , Marley and Me så mysig så hehe.. Klockan halv 10 kom Cherie och Sara och hämtade oss så blev det fest i Bryn Mawr innan vi drog ut. Och oj så roligt vi hade igår. Det var lätt en en av de bästa kvällarna jag har haft här! :) Bakis, trött och hungrig nu dock men det får jag ta! Idag ska vi åka till Philly, det ska bli mys eftersom Sara inte har vart där än och har vart här i 5 månader :P



Glömde säga att Avatar filmen var en av de bästa jag har sett. Så himla fin och välgjord film! Sen att jag sov lite då och då är en annan sak haha. Hade vart vaken i typ 24 timmar så det var inte så konstigt!! Men på slutet avr jag vaken hela tiden d den var som bäst! Nu vill jag bara att februari ska komma så vi får gå och se Dear John :)

PUSSS


A V A T A R

Har jobbat sedan klockan 6 imorse och nu är hon över 7... Konstigt att man blir trött! Men nu är det över och det är helg. En vecka närmare 30 Mars och det gillas kan jag säga :) Nu är Sara på väg hit så ska vi åka hem till henne ett tag sedan ska alla mina älsklings tjejer på bio och ikväll står AVATAR på schemat! :)

PUSS


............


2009

Oj vilket år. Det här är det klart bästa året i mitt liv men även det värsta. Har hunnit med så himla mycket under detta år, det har gått så fort nu när man tittar tillbaka. Börjdade året i Norge med Cajsa, jobbade och flyttade sedan hem i Februari. Lärde mig väldigt mycket av att bo i Norge och jag är så himla glad att vi gjorde det som vi sagt. Väl hemma bestämde vi oss för att dra till Thailand en månad i mitten av februari, vilken resa! Helt klart den bästa i mitt liv. Thailand är helt underbart och det kommer inte dröja länge innan jag är där igen!! Vi hade det för bra under de 4 veckorna i värmen. Kom hem därifrån i Mars, landade hemma igen och tog det lungt innan det var dags för jobb igen i April någon gång. Umgådes mycket med Carro innan det var dags för henne att dra till USA. Så kom sommaren, en sommar som jag bara kunnat drömma om. Har aldrig mått så bra eller vart så lycklig förr. En sommar som jag aldrig kommer att glömma, en sommar som jag tittar tillbaka och ler åt varje dag. Det var den bästa delen av året. Det var fest på fest med de underbaraste twinsen och livet var verkligen roligt. Hann fira min 20 års dag detta år också i slutet av Augusti. Sedan kom då September och det var dags att åka för att bosätta sig i Philly. Att åka var nog det värsta jag har gjort i hela mitt liv! Men det här är något jag har velat göra och jag vet hur nyttigt det kommer att va och hur värt det det kommer vara även om det vart tufft. Känns som jag åkte igår men det är så många månader sedan nu och jag inser verkligen hur fort tiden går. Har hunnit med så mycket, NY flera gånger, Washington och Florida. Har träffat underbara vänner för livet. Jag hade aldrig klarat detta utan dom. Har fått en till "familj", sen om den kanske inte är den bästa är en annan sak men jag har det bra här och får ut väldigt mycket av det. Har aldrig lärt mig så mycket om mig själv och andra som jag gjort under den tiden som jag vart här. Att vara här får en verkligen att inse hur mycket man älskar sin familj och sina vänner. De ger en mer trygghet och kärlek än vad man tror. Nu vet jag, jag älskar dom och saknar de mer än någonting annat! <3

Nu är vi inne på 2010. Jag hoppas att det blir precis lika bra som 2009 om inte bättre. Ska göra allt jag kan för att det ska bli bättre och jag vet att det kommer bli bra så många saker som jag har att se fram emot. Det är besök från Sverige, det är resor, börjar skolan snart som jag faktiskt ser fram emot och en massa annat skoj. Tiden kommer springa förbi så måste verkligen se till att njuta och leva, inte tänka för mycket. Hoppas att jag får lika många bra saker att titta tillbaka på detta år som förra. För jag kommer alltid minnas 2009! <3






























Det var några underbara minnen från 2009. Finns sååå mycket mer men det behåller jag! :)
PUSS

Hemma

Då var man hemma efter en veckas semester i Florida, Orlando. Eller semester och semester, jag är tröttare nu än jag var innan vi åkte. Det har vart en händelserik vecka som innehållt alla möjliga fantastiska saker och mindre fantastiska saker. Jag tycker det är skönt att vara hemma för det har verkligen vart jobbigt också eftersom vi vart igång hela dagarna och knappt sovit någonting! Men så himla glad att jag fick följa med och uppleva Orlando :) Nu kan man bocka av det på listan! check... Solen har skinit alla dagar utom en, det har vart riktigt varmt vissa dagar också men mestadels kyligt.

Måndag, Åkte tidigt på morgonen till Magic Kingdom och det var smockat med folk. Men detta var nog den roligaste parken av dom alla. Det blev Runaway train, it´s a small world ( jag såg inte Sverige där inne iaf & om det fanns så har dom gjort det väldigt dåligt) splash mountain, Jungle cruise, space mountain m.m. Firade B:s födelsedag på kvällen med god mat i Downtown Disney.

Tisdag, Den här familjen är tokig, det är stress från morgon till kväll, hinner ju inte ens sätta sig vid frukostbordet innan det är dags att springa iväg.. Drog iaf iväg till Epcot idag, inte lika rolig men helt okej. Soarin var helt klart dagens höjdpunkt! På kvällen fick min data virus. wehoo! Tur att vi hade en dataexpert med oss!

Onsdag, Hollywood Studios stod på schemat, såg mest fram emot Tower of Terror men jag måste säga att den var en besvikelse. På kvällen bytte vi huset mot ett av hotellen på Disney, Saratoga Spring. Jätte fint hotell men hur roligt är det att dela rum med den här familjen i två nätter :o så glad att jag överlevde, det var nära att jag föll! Blev en Hoop de do middag på en jätte mysig restaurang där de hade uppträdande samtidigt under hela måltiden. De drog även upp en i vårt sällskap på scen för att göra ett litet uppträdande så det var super kul! Var typ som stackbo station så vad jag saknade det då och alla mina fotbolls tjejer <3

Torsdag, Nyårsafton, lite annorlunda dock. Men kanske därför man åkte hit, för att få se och uppleva något annat än det vanliga. Men 2010 är efterlängtat kan jag säga. Blev Animal Kingdom idag, det var en av mina favoriter. Det blev Kali River Rapids ( blev helt dyngsura, en våg av vatten kom över oss ) Expedition Everest som var den roligaste berg & dalbanan här om jag får säga! På kvällen blev det nyårsmiddag på hotellet och sen blev det nyårsfirande vid poolen! De hade storbilds tv där med sändning från NY så vi fick också se när de släppte bollen yeej!

Fredag, Sista dagen i parkerna, så vi drog tidigt till Magic Kingdom en sista gång för att ta det allra roligaste igen och ta massa bilder med Mickeeyyyy ;) Men som det regnade, det öste ner. Kvällen blev det Downtown Disney för mer shopping. Det enda jag hittat här är en berlock till mitt armand, ett minne härifrån :)

Lördag, Packade ihop imorse & tog oss till flygplatsen. Jag åkte inte på samma plan som de andra för dte fanns ingen plats så jag satt där själv på flygplatsen i 2,5 timme eftersom deras plan gick före. Sov hela flygresan och nu är jag hemma. Så har vart på resande fot i 10 timmar idag. KUL! :)

PUSSS

RSS 2.0