Time to gooo





Nu drar vi på födelsedags middag :) Ska in till Philly på nått fancy ställe !!

PUSS

Happy b-day dear Marlene!! WOOHOO!!

Yeeej äntligen 21!! Fy fan va detta känns skönt! Fått så mycket grattis hälsningar hela morgonen, ni är BÄST allihopa!! Ni fattar inte hur glad jag är! :D Ska öppna paket hemmifrån nu och läsa kort och grina lite och sen ikväll ska familjen ta med mig ut på nån känd restaurang i Philly!! Sen blire paket öppning och taggning till festen på FREEEDAG!! Dettta kommer bli en bra dag!! Ska börja med att baka svenska bullar ;)

TACK ALLIHOPA DÄR HEMMA FÖR ALLA PAKET OCH ALLA SMS JAG ÄLSKAR ER ALLIHOPA <3



PUSSS

Six flags

Imorrn drar jag och Baggis till six flags och åker berg och dahlbanor för hela slanten!! Ska bli as kul, så taggad!
Nu e jag trött eftersom jag inte sov en endaste timme inatt men vad gör det. Hade en jätte trevlig kväll igår, kul va det! Tror vi alla blev lite för fulla bara men vad gör det ? haha. Sen idag har jag skämt ut mig för familjen men vad gör det? En sådan sak som man verkligen kan skratta åt nu efteråt haha jag e så ful....



PUSS

Always and forever

Det är fredag och det ska såklart firas! stack till gymmet efter jobbet nu sitter jag här och väntar på Maria :) Så ska vi alla tjejer till Manayunk och festa sönder stället tror jag! För vet ni, det är troligtvis sista gången jag åker dit eftersom jag bara har en helg kvar och vet ej om jag åker dit då... Fatta hemskt! Och sista helgen med min älskling, Cajsa! <3
Så ikväll kör vi!!!










PUSSS

I´m in love


Make a wish

Min andra halva är borta. känner tomheten. fick världens finaste kort, gick till sängs med tårarna rinnandes längs kinderna. Sängen blev till en vatten säng. Men jag är glad. Jag har fått en vän för livet. den finaste för det andra!
Dessutom är det min tur snart! 2 veckor. jag är så glad så jag hoppar runt lite här och var. nästa vecka kommer vår nya au pair. det blir 21 års party/ goodbye dinner för mig. måste packa vilket jag har panik över för jag har precis insett att skulle jag ta med mig allt skulle det bli minst 6 resväskor... bakat chokladbollar har jag gjort idag också med barnen. vart och gymmat och vart på sista au pair mötet. kan ni fatta det SISTA i philly!! kan jag va mer än glad?

Brendy gjorde min dag! Jag står i köket och diskar och så hör jag Brendy säga:
"Marlene, I wish you were my mom so you could stay forever". Jag bara släppte disken och sprang ut och kramade om lill skiten, fällde en tår och tänkte hur jag ska kunna lämna detta barn? inte blir det lätt....



PUSS

Älskade fina vän!

Idag är det Cheries sista dag innan hon lämnar för LA. Jag har funnit en vän för livet och kommer grina ihjäl mig ikväll efter middagen! Detta är världens finaste människa, trodde verkligen inte det fanns människor som henne men nu har jag fått det bevisat och jag är så glad. Det jag är mer glad över är att vi ska bo grannar de närmaste 9 månaderna så jag kommer få se henne om 3 veckor men ändå! Kommer bli 3 tomma veckor :(
Hon betyder så himla mycket för mig och jag hade ALDRIG klarat detta utan henne den saken är säker!


ALWAYS AND FOREVER <3


PUSSS

sjukstuga

jag ligger hemma sjuk medans mina flickor är ute och jag känner mig så ensam just nu. ensamast ivärlden....
har så ont i halsen och näsan rinner, febern börjar gå upp och huvudvärken har kommit.
vilat mest hela dagen, ingen rolig lördag direkt. fick paket hemmifrån så satt jag och grinade en stund också <3
Nu ska jag sova så jag är pigg imorgon, vägrar ha en dag till inomhus!!


Puss

lyckligare än överlyckligast!!!!!

KAN NI FATTTAAA CHERIEEEE SKA FLYTTTAAA 5 MINUTER FRÅN AUGORA HILLS I LA!! :D VI SKA BLI GRANNAR IGEEEEENNN!! JAG KÄNDE ATT JAG INTE VAR REDO ATT LÄMNA MÄNNISKAN ÄN SÅ JAG TAR MED HENNE !! ÅÅÅ NU RÄDDADE HON LÄTT MITT ÅR. NU BLIR DET VI TVÅ PÅ BEACHEN I LA.. SURFING SKA VI LÄRA OSS OCKSÅÅ... ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ KAN MAN BLI GLADARE! BEHÖVER NOG INTE ENS SÄGA <3


STEP UP 3D


Jag är kär. Det rycker i hela kroppen på mig. Bästa filmen på länge. U just gotta love it baby!


We love NYC

Har precis kommit hem från en helt underbar resa med bästa sällskap av Cherie från NYC! Vi hade så jävla mysigt :) Tog bussen in igår runt 12, alla hatade oss på bussen haha, vi var dom enda som pratade konstant i 3 h men det kom vi inte på förrän vi var framme, plus att vi satt och sjöng och dansa men det va kul! Kom fram så tog vi och strosade runt på stan och såklart måste jag shoppa!! Blir tokig på mig själv haha! Sen åt vi en härlig middag på en uteservering innan vi tog tåget till New Jersey. Där mötte A upp oss och så åkte vi och fixade dricka sen blev det hem & dricka lite innan vi drog ut. Super kul var det! Bästa sällskapet kan jag meddela! En efterfest hann vi också med innan vi drog hem och sov :) Idag har vi kollat på film, fått guidning i NJ och sen åkte vi in till city igen för att avnjuta en mycket efterlängtad mexicansk lunch/middag! Sen blev vi/ jag ännu mer hatad på bussen hem för jag pratade i telefon men pratade tydligen för högt så buss chaffören sa åt mig 3 gånger sen la jag på haha. Och Cherie satt och hostade konstant i 2 h så vi var inte populära :D
Kunde inte få bättre slut på tiden i Philly! :) All kärlek! <3


Bussresa NYC


Dags för middag!


Gas & Cherie


Nu vare fest!


Puss


Nu piggnar vi till och drar på ef!


Efterlängtad middag på seventh avenue!


Ta fort så jag får äta! SVULTNA!!

Pusss

NYC

Imorgon bitti åker jag och älsklings Cherie till NYC för att spendera helgen där! Ska bli så himla mysigt att komma iväg innan vi ska skiljas åt ! ;( booo! Vi tar bussen imorrn för att sedan bo hos en kompis till Cherie. Hoppas vi klarar oss från regnet bara! Men inget stoppar en utgång idag :D Så nu är jag redo för en kväll här i M.. Clarissa hämtar upp mig snart så blir det för ferre hos henne med tjejerna!!






PUSSS



Martha´s Vineyard

I´m back.. Kom hem igårkväll runt 10 efter att ha suttit i en bil i 10 timmar! Jag hade så ont i stjärt och rygg så jag kunde inte stå när jag klev ur bilen!! Hade jag vetat att det var så långt hade jag nog övervägt att följa med för 4 dagar! Men mysigt hade vi. Det var super skönt att komma bort och ha lite semester! Det blev mycket läsa, sola, bada och lite jobb. Sjukt stort hus hade vi med egen pool. Super cool pool för det var salt vatten! Såg även en kändis, Larry Davids. det tyckte jag var super coolt!















PUSSS

Semester 1 vecka

Hade en super trevlig och rolig kväll med alla brudar igår! Körde middag och utgång på Brew pub! :)
Idag åkte jag Clarissa Baggis och Sanna hem till Cherie och våldgästade henne för att få mysa lite vid poolen!
Hur skönt och varmt som helst, fick man lite färg också. Sa hejdå till Sanna också som jag inte ser mer :( Börjar känna att det är slutet nu vilket gör mig så ledsen. Hade tårarna i halsen. Kan inte fatta att det är min tur snart. jag kommer grina som aldrig förr! Nu ligger jag i min säng och äter godis och kollar Jersey Shore. Laddar för att åka till beach huset som vi hyrt om några timmar. Ska bli skönt att komma bort en vecka och bara slappa vid stranden! Så vi hörs om en vecka!





PUSS

Hej Manayunk

Behöver nog ens säga vart vi ska... Nu blire dansa på stolar och baren hela kvällen!!


I´m still alive

Hej jag lever. men så grymt tröt jag har vart denna vecka. inte okej!! Men har iaf börjat på gymmet efter 6 veckors uppehåll :P Det är skönt att va tillbaka, älskar stället juu!! Kan kanske bero på en sak men skit samma!!
Idag var det super varmt så det blev poolen, en timmes barnvagns promenad och massa lek. På kvällen åkte jag till Cherie, kollat på hostel i NY eftersom vi ska dit nästa helg :) ska bli så mysigt, gud va jag längtar!!
Imorrn blire det zoot med barnen! Hoppas man inte brinner bort. jag menar det är inte så lätt att va ute när det är 45 grader ute och fuktigt!! :) Men ska inte klaga!

PUSS

Charlie st. Clouds

Nu ska jag, Bagge och Sanna på bio, idag blir det lite Zac efrron och Charlie st. Clouds! :)

By the way, idag ringde värdpappan i LA från Hong Kong och ville prata lite med mig. Han verkade super snäll och sa hela tiden att de såg fram emot att jag skulle komma. Han lovade också att lära mig surfa och spela mycket golf! Så vi hoppas starkt på det! Han hade golfklubbor och en surfing bräda åt mig! Kan ju inte bli bättre :)
Ååå vad jag längtar, men så mycket jag ska hinna med innan så får inte tänka för mycket på det nu..



PUSS


HOW HAPPPYYYY

Okej allihopa jag är världens lyckligaste just nu! Fick nyss min biljett till LA!! :D 5 veckor kvar nu bara sen bor jag i LA.. Det låter för bra för att vara sant så jag kommer nog inte förstå det förrän jag är där!!!

See u all in Los Angeles!! WOOOOOHOOOOOO

PUSS 

Livet e en fest!







Tack för denna helg!!


Bye Aline!!

Det blev en bra kväll igår. Var som sagt inte alls taggad efter två dagar ute i dimman! Var så himla trött men ut skulle jag! :) Vi var alla bästa tjejer på The Grog sen blev det Beer Pong och efterfest hela natten lång. Bra kväll med andra ord. Kommer sakna människan så otroligt mycket! Men ska snart till Mexico så vi ses snart igen <3












Älskar alla mina underbara tjejer :)

PUSS

U think u r cooler than me

Haha kan bara skratta åt gårdagen, den var så sjuk. Hade as kul dock :D Vi åkte till Brew Pub och hade det super tills det stängde sen blev det efter ferre. Roligaste jag vart med om på länge!! det blev Mike Posner natten lång. Kom hem runt 7, la mig och kollade på Jersey Sure så inte en blund inatt men det kommer väl visa sig ikväll det! Ikväll ska jag på Alines goodbye party. Vi har hela över våningen på The Grog så nu är det snart dags att knyta på sig party skorna igen ;)
Just nu kan jag inte tänka på att hälla i mig en droppe alkohol men det blir nog bättre med kvällen!!









PUSSS

RSS 2.0