Right thru me

Ne men nu va ledigheten slut. Hade världens bästa vecka med min bebis. Vi sov länge, tränade, shoppade, festade, läste tidningar, fulade oss, satt vid datan, åt god mat, kollade på film, bara chillade så som man vill ha det ALLTID!! Så igår morse va det svårt att gå upp och jobba. Jobbade från 8-7 en SÖNDAG :O Vad hände liksom, inte okej.. Sen gick jag över till C och åt pepparkakor och kollade på Jersey Shore, le nice.. Idag va det ungens födelsedag så vi har haft kalas med tårta och god mat! Min present va uppskattad såklart. Hoppas denna vecka går fort. Ska ju fira Hannuka denna vecka också, börjar på onsdag det blir en upplevelse :) Vill ha helg.. haha!


Mina bästa :)

PUSS

Ne men va det fredag igen ??



PUSS hej

BURLESQUE

Torsdagen är över.. Helt sjukt va fort det gick.. Thanksgiving och allt. Cherie och jag började dagen med hiking i solskenet! Sen lagade vi vår egen svenska thanksgiving dinner! Hur gott som helst med hallonpaj till efterätt!! var ju även premiär för filmen Burlesque med Christina Aguilera och Cheer. SÅ grymt bra var den! Nu ska jag sova för jag sov 4 timmar inatt och plus att jag tror att helgen kommer bli en succe!!

PUSS


Thank God for thanksgiving!







PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS vi har det bra!!! Sa jag PARTYYYY


How do you do that?

Nu ska jag iväg och spöa skiten ur resten av au pairerna i Au pair gruppen!!
PUSS hej

Life is good!!












Had the best Sunday in LA!!
PUSS

Another Sunday in Hollywood!

Vilken dag det har varit. När C vaknade lagade vi lunch sen bar det av hem till Sarah. Tog hennes convertible till LA downtown och kikade in söndagsmarknaden. Önska att vi hade haft mer tid dock men det får bli mer gånger :) Stack och käkade sen bar det av till The Comedy store för att kolla in vår kompis James när han uppträdde. Han var grym och alla andra också!! Ännu en bra helg och bättre blir det! :)
PUSS

Goomorron världen här e jag igen!

Solen skiner och jag sitter i köket och dricker apelsin juice! :) Cherie ligger och sover så medans får jag göra massa nytta som att spana in vilka nya låtar som kommit ut! Hade super kul igår!
Idag hoppas jag på att ta Sarahs convertible till Hollywood och gå på söndagsmarknaden! Ikväll har vi VIP biljetter till en kompis komedi show! Ska bli as roligt. Tror på en mycket bra dag!! :)
PUSS

Where are we going tonight?

To Cisco´s of course!!! Where else!!!











PUSSS


IKEA

Började jobba 5 imorse, va inte så jobbigt som jag trodde det skulle va. Kunde inte somna om när de åkte. Så jag åt en super god frukost, kollade på tv och sen drog jag till gymmet. Super morgon! Och klockan är bara halv 12, helt sjukt skönt :) Saknar er hemma lite extra idag så idag tar vi bilen till IKEA för att inhandla lite glögg och pepparkakor! Lite köttbulle lunch skulle jag vilja ha också!



PUSS


Love the way you lie


Football time!

Dagen gick super fort, veckan gick fort. Nu äntligen är jag ledig en vecka eller har två timmar kvar imorrn bitti dock, 5-7.. Ska alltså snart upp men sen är jag ledig!! Ska bli så grymt sköönt!! Efter jobbet idag drog jag och Sarah och kollade på Footballl. Vem ser vi där? Om inte självaste Jaden Smith ;) Åt popcorn och drack varm choklad. Nu ska jag sova. Gomorron Sverige!!



Jag, Sarah och Cherie !!

PUSS

VIRUS

Okej har precis kommit hem från Starbucks. Min data har inte fungerat de senaste dagarna och så kom jag på igår att Jake är data ingenjör så han tog en titt på den ikväll och jag hade 16 virus på min data!! Upss. Undra inte på att den inte fungerade som den skulle :)


PUSS

Tror jag glömt

att säga att det har vart runt 30 grader och strålande sol här i flera dagar :) Det gillas !!

PUSS

What a roadtrip guys!!

Haha ok. Vi skulle ju köra med Cheries skruttbil till Santa Barbara idag. Åkte i 35 minuter sen börjar "check engine" lampan lysa. Då va det bara att vända om. Den skulle aldrig klarat det!! Det va den roadtrippen det.. :P
Så vi ringde vår agent Sarah och så tog hon oss till Hollywood istället. Kunde inte bli bättre och dessutom så kan vi gå ut ikväll !! Yeeej! See you at Cisco´s!!





PUSS

Santa Barbara



Santa Barbara here we come... Bye

Veckan som gått!

Äntligen fredag. Idag blir det hockey träning och sen ikväll blir det en lugn fredag, hoppsan kerstin vad hände liksom!! Men drar tidigt imorrn bitti så vi måste va pigga :)







Yozen Frogurt, glass paradiset här i CA!!


Vi har hikat och fy fan va jobbigt det va!!




Shoppat på världens bästa second hand butik. Jag fick 2 blazers, 1 tröja och en väska för 10 dollar ( 70 spänn)
Vadå kap?


Vi har ätit gott!


Vi har festat !

OCH FLYTTAT!

Pusss

I´m back!

Okej, har inte haft internet på en vecka. Vadå handikappad!! Men nu fixade JAG äntligen det idag. Jag är ganska teknisk ändå har jag märkt. Inte ens hon på verizon kunde lösa problemet. Plus poäng till mig. Har i alla fall flyttat nu och allt är toppen. Kan inte bli bättre eftersom jag är granne med bästa Cherie!! ;) Världens gulligaste barn har jag också. I´m happy... Blivit mycket jobb i veckan och allt är så nytt men det är bra för då rullar tiden på fortare. I helgen ska vi till Santa Barbara och bo hos några svenska tjejer Cherie träffade i LA för några veckor sen. Le nice! Solen skiner och varmare ska det bli till helgen!



PUSS

I would jump in front of a train for ya

Gick jätte bra att flytta igår. Packade hela dagen och städade. Sen lagade jag middag till Sarah och Cherie :) det blev lax och pesto pasta, hur gått som helst ;) Man kanske skulle satsa på kock karriären! Nu bor jag hos Cherie och vi har bara chillat runt idag! Nu ska vi ut och käka, sen bio och sen blir det utgång. är jag taggad då?? Som jag är!! Det kommer bli grymt kul ikväll som alla andra kvällar!!!

PUSSS


Easy come easy go

Packar för fullt. Imorrn flyttar jag. Jag mår bra. Familjen är underbar. Känns konstigt. Flyttar igen liksom..
Detta ska bli kul. Men först flyttar jag in hos Cherie över helgen yeej. Imorrn blire städa och packa sen HEJDÅ!

PUSS

It´s time to move on..

Då packar man igen då. Det fungerade bara i 2 veckor och nu måste jag ut. Klarar inte mer. Har helt klart tagit rätt beslut det har jag sett den senaste veckan och idag. Jag är så förbannad just nu!
Men detta ska bli super. Ska ju nämligen bli granne med min bästa Cherie! Dett akan inte bli bättre. Kan inte fatta att vi bor 10h från varandra i Sverige och nu hamnar vi 10 sekunder från varandra!! Aaahhh vill flytta nu!!

PUSS


Now I´m feeling so fly like a G6

Alltså bästa Halloween någonsin! Sjukt rolig helg. Halloween fets i fredags. Igår drog vi till Sanat Monica i värmen och shoppade lite. På kvällen lagade vi mat ocg drack vin innan det var dags för Halloween fest nr 2. Haha sjukt roligt hade vi. Alla möjliga kostymer! Tävlingar va det också! Sov hemma hos Sarah och lagade svenska pannkakor imorse yummie ;) Sen drog vi och käkade lunch i solen och sen blev det chill hos Sarah. Jag och Cherie somnade haha blev inte så mycket sömn inatt så. Ikväll har vi gått och kollat på alla som har gått trick or treating. Alla husen här är ju så sjukt fint dekorerade!! Och det va massa folk ute så himla coolt! Åt suchi och kollade på Jersey SHore!! Nu blire sova och sen gör jag min sista vecka här!!!









PUSSS

RSS 2.0