Universial Studios

Vilken dag det blev igår. Inte sett en kändis på 1 år och 7 månader men nu jävlar kom dom på en och samma gång. Tog bilen till Santa Monica sen tog vi buss in till Hollywood. Gick runt och kikade där i solen. Tog oss till Universial Studios. Kommer dit och så visar det sig att det är film premiär för filmen HOP. Satt oss på starbucks smarta som vi e, så satt bredvid staketet. Satt där i 1 timme och kollade på alla kändisar som kom. Sist men inte minst kom, Russel Brand, David Hasselhof och Doktorn från serien "House". Sen tog vi oss tillbaka till Santa Monica och mötte upp Sarah och hennes kusin för en middag på Moonshadow. Så grymt mysigt!! :) Bra dag!!







PUSS

We are running this town

Igår var det fredag. Bakade en tårta till Sarah på dan sen på kvällen åkte vi och överaskade henne med svensk tårta, vin och ballonger :) Hade super mys innan vi drog till Cisco´s. Det var skit kul. Hade ett bord där tills det stängde sen blev det efterfest på Bellinis. Inte vart ute på ett tag men nu e jag tillbaka ;)





PUSS

Good morning sunshines

Fredag morgon menas god morgon!! Äter gröt nu för att sedan åka på jeans utförsäljning med min värdmamma. Vill hitta mina svarta jeans.. Sen blir det hem och fixa en tårta till Sarah som fyller år. Äkta svensk tårta ska det bli ;) Sen ikväll blir det utgång, länge sedan nu. Så det blir nog kul! Imorgon kommer Cheries päron så då blir det massa mys i en vecka :) Vädret suger btw... Nästa vecka ska det bli sommar väder dock så får stå ut.





Ta mig tillbaka till Vegas!!!

PUSS

Take me home, to the place where I belong!!

Wooohooo nu är det nära asså!! Ska skicka in papperen idag för när jag vill ha hem biljett till Sverige :) Så pratade med min värdis idag och hon sa att jag kan vara klar den 5 juni vilket betyder Philly en vecka sen hemgång. Så blir antingen den 12, 13 eller 14 onde!!! Kan tiden gå lite fortare elller ??? :)








PUSSS

Mario is the shit

Jag säger som min andra halva säger, det var nog den slappaste helgen i världshistorien!! Åå herregud. Kan den vara så här lugn. Inte sovit så mycket som jag gjort dessa dagar på år och dar. I fredags kväll kunde vi inget annat än att ta det lungt pga mig. Så vi började kolla på "The King´s speech". På lördagen jobbade jag typ hela dagen vilket var skit tråkigt. Men hann med en power walk med C på dagen. På kvällen läste vi eller Cheire läste till halv 5 på morgonen och jag sov som en stock!! Så grymt skönt måste jag säga. 12 timmars :) Idag skulle vi ha spelat fotbolls match men eftersom det är storm i LA just nu så blev det taco mys hemma hos Linus & Johan och Mario spel hela kvällen :) Blev en bra söndag!!



PUSSS

It´s okay it´s alright

Hemma igen. Allt gick bra. Bara så sjukt trött nu. Sov 3 timmar när jag kom hem och nu är jag trött igen. men så glad att det är över. Ätit en jätte god middag, första måltiden sen i onsdags. Yummmii!! Nu vill jag träffa min Cherie och kramas lite :) Ikväll blir det bara lungt, film kanske. Dom där utgångarna får vänta ett tag!



Så mycket var jag tvungen att dricka av den där skiten!!!

Have to be strong

Jag är redo. mer än redo. Gårkvällen var hemsk. Det värsta jag gjort i hela mitt liv. På st Patricks dagen också. Men nu är det dags. Nu tar bästa Cherie mig dit så jag får det överstökat! PUSS


...............

Detta är det värsta jag druckit eller gjort i hela mitt liv. döda mig nu eller ta mig härifrån innan jag gör det..

Indestructible

Detta är inte okej längre. Orkar inte mer. Ska i alla fall börja fasta ikväll och så fastar jag till fredag eftermiddag. Kommer va så sjukt hungrig men det är det värt. Vill bara få det överstökat. Massa samtal att göra inna dock vilket jag inte orkar med.





Nickii Minaj Lil Wayne

Bokat och klart. Nicki och lil Wayne 23 april staple center vilket kommer bli helt grymt!!!!


I´m in love

Vegas i mitt hjärta alltså. Helt underbart!! Hade så himla roligt med mina svenskar. Går inte att beskriva med ord. Det enda jag kan säga är att Vegas aldrig sover. 4 timmars sömn blev det. I fredags åkte vi runt 8 och var framme runt 1 och då var det bara att gå ut och börja festa!! Klockan halv 6 gick vi till bilen och sov i garaget haha. Runt 7 vaknade vi så åkte vi till hotellet och checkade in. Inte blev det sova då inte, nej vi gick ut till poolen och la oss för att bättra brännan lite och lite bad i poolen. Gick sen ut på stan och kollade in allt och njöt i solen. Blev en nap på lördagen i 1 timme sen var det dags för lite jacuzzi och champagne. Gicka lla ut och käkade på en fransk restaurang vilket var hur gott som helst. Sen fortsatte vi kvällen på "The cosmopolitan" innan utgång på RIO. Kom hem runt 5 och då var det dags för jacuzzi innan sängen. Helt sjuk helg har det varit. Jätte lång blev den också eftersom vi var vaken hela tiden. Igår gick vi ut och käkade lunch i solen innan vi tog bilen hem som tog 7 timmar. Nu är man hemma vilket jag inte ser fram emot. Helt död! Men detvar det värt! :)



PUSS

V E G A S

Ligger ute och pressar nu i solen. Så himla skönt. Ska snart börja laga lunch till Cherie och mig :) Sen ikväll efter middag drar vi till Vegas. Ska bli skit kul!





See you in Vegas baby!

PUSSS

Livsnjutare

Måste bara nämna att det är närmare 30-35 grader här. Solen skine roch jag och Cherie har vart ute och gått i 2.5 timme. SÅ himla underbart. Verkligen sommarkänslor. Avslutade med starbucks. Nu ska brännan på innan Vegas på fredag och Hawaii om 4 veckor. Tur att man får energi från nått håll! :)



PUSSS

Sommarkänslor

Körde en nykter utgång i fredags på Cisco´s vilket var helt okej. Kul att se hur alla beter sig onyktra. På lördagen kändes det verkligen som svensk sommar. Jag och Cherie åkte och inhandlade kött, potatissallad, sallad och en engångsgrill!! Nog för att engånggrillen inte fungerade men det var en anna femma. Sedan bar det av mot parken där vi skulle fira Jake. Så kom Jake Johan och Linus så blev det fotboll och massa god mat och sång! Hur mysigt som helst. Sommarkänslor!! :))

Välkommen sommar













PUSS

Sometimes Im gonna have to lose

Morfars fodelsedag och allt. Grattis till honom!! Forutom att varmen har kommit tillbaka sa har dagen varit en pina rakt igenom. Blev bara for mycket idag. Hoppas pa att detta hjalper och att dom hittar felet. Ska till sjukhuset om en vecka sa fick tid ganska fort. Fick aka och gora massa tester efter att jag vart hos lakaren. Sa nu e jag helt dod. Att jobba pa detta var inte latt, var som en dod zombie...

Nu vantar jag pa att Chelie ska sluta sa jag far komma pa andra tankar sa ska vi ga ut! Det blir skoj!



PUSS

Viva La Vida











Love it

I came to win

Livet är inte som en dans på rosor just nu. Ska till läkaren imorgon igen. Tar bara sådan tid. Tur att jag har världens bästa vän annars hade jag aldrig aldrig klarat det här!!


<3

RSS 2.0