Cape May beach

Hejdå Philly för ett tag nu åker vi på till Cape May beach och vilar upp oss :)

PUSSS

Spinning

Kom precis hem från ett svettigt spinning pass ute i solen. Så mycket roligare och skönare att sitta ute och spinna. Hatar egentligen spinning men kände bara att jag lära prova på det här och det var så mycket roligare :)
Sex and the City filmen igår var bra, älskar att bara åka iväg och sätta mig i en stol och slappa med mina älsklingar :) KUl bara att Cajsa körde över min häl haha. Vi var så försenade till bion så hon skulle släppa av oss i farten och parkera, men jag hann inte ut innan hon hinner köra så hon tar med sig min sko haha! :D klockrent!

Idag jobbar jag några timmar sen ikväll blire mys hos Cherie med alla tjejer :) Och sen är det bara hem och packa till Cape May, åker troligtvis tidigt imorrn bitti. Ska bli skönt att komma iväg en stund och bara vila upp sig för hej så taggad jag kommer vara nästa helg!!



Pusssss


Swedish cinnamon rolls

Ååå va gott alltså... Hade glömt hur gott det var med nybakade svenska bullar! :D Jag och B bakade idag, och jag vet inte hur många jag har ätit mumms! hihi nu har jag nått svenskt att leva på fram tills jag åker hem ;)

Nu ska jag Sanna och Cajsa på premiären av Sex and The City 2!! Ska bli as kul.. Hoppas den e bra, kul att C nyss sa att den hade fått dålig kretik haha bara för att inte hon ska med såklart eller hur bebis ? ;)



PUSSS

Stress och ännu mera stress

Okej det var inte 30 grader idag det gick upp till snarare 35.... Det gick knappt att vara ute. Höll oss nere i källaren största delen av dagen! Skulle börjat dagen med ett gympass när jag var ledig 2h på morgonen men såklart fick man istället hålla på att fixa med bilen så den kom in på verkstaden, var så sjukt stressad... Det blev 30 min på gymmet resten jobb. Stressade iväg och hämtade ungen eftersom jag fick sent besked om att jag lära hämta han tidigare!! Sen gick vi och spelade baseball och njöt i parken! :) På kvällen blev det dubbelt upp is stress, det var skjussning hit och hämtning dit, kom försent till J´s lektion.. Så pinsamt men inte mitt fel så...
Sen hem laga mat och mata ungar på 10 min.. hej huvudvärk. Nu på kvällen tog jag en springtur i hettan och sen har jag bara legat och kollat på The Hills och The City, ME love :) Somnar gott nu vill jag lova! Ge mig helg tack!



PUSS

30 grader

Kokhett ute, jag har precis tagit barnen till skolan. Nu väntar jag på att få åka in med bilen till verksatden sen blire gymmet innan jobb igen! Det är redan onsdag ju för fan, detta går ju bra.... Snart äre fredag, då blire Cape May beach med familjen.. kanske inte bästa helgen man kan tänka sig men det ska bli kul att få komma iväg till beachen ;)

PUSSS

4 veckor idag!!

4 veckor idag tills jag sitter på planet mot Sverige, för mig är det helt overkligt. Ska bli helt underbart att träffa familj & vänner igen! Men de som betyder mest för mig är med mig varje dag! Att nu få träffa alla och krama om alla och känna kärlek känns helt underbart! Snart dags att packa då hehe. Kommer gå super fort :) hihi!!













Jag saknar och älskar er alla!!

Monday

Jobbade nån timme på morgonen sen drog jag ut på ett spring pass och tog gymmet efter. Så nu är jag svettig värre och ska göra mig klar för att hämta pojken på dagis. Tråkigt väder är det här. det är varmt men grått och trist, hoppas på sol snart! :)


Love uuu


PUSS

Letters to Juliet

Det blev en mysig söndag som jag hade på känn :) Vi åkte till Bahama Breeze för en super god lunch, verkligen mysigt ställe e det också. Sen tog vi en sväng in på Nordstroms outlet och naturligtvis kom jag inte ut tomhänt, det blev en ny väska! Lite senare var det dags för bio, vi såg "Letters to Juliet" alltså så himla romantisk och bra. Om det ändå kunde hända i verkligheten... Vilket det aldrig skulle göra! Fin film iaf , nu vill jag bara mer till Italien, Cherie bäst för dig att du tar mig dit ;) På kvällen blev det starbucks, favorit teet och hallon scones hihi!





PUSSS

Rock that body

Hey, grått och tråkigt här, regnat har det gjort hela natten också. Men blir nog en mysig dag ändå! Snart ska jag, Sara, Ulrikke, Aline och Cherie åka och käka en lunch på Bahama´s placet, sen blir det nog en smygkik på outleten och sen bio :) Letters to Juliet ska vi se med Amanda Seyfried, älskar henne!! Sen får vi se vad vi hittar på. ganska slitna efter igår. Vi va iaf ut på Mad River, det var kul men vi var så grymt trötta! :P Smällar man får ta!


Bowling i fredags!




The Swedish team ft Aline ;)


Detta var min uppgift, tävla om att komma först upp för trapporna! Det känns i benen idag!



TVÅA!!!


Det var denna helg so far det :)

PUSSS

Just forget about it.....

Alltså helt seriöst, jag är så arg, förbannad och ledsen på samma gång... Det är inte så här jag vill att det ska gå till :( Tur att jag har mina underbara vänner som e där till 100% ALLTID. Spelar ingen roll så e dom där. Känner mig så dum! Jag blir tokig och detta går mig på nerverna.... jag kokar! Min myskväll slutade alltså med fest ute i Manayunk med mina tjejer på Mad River. De är de bästa jag har <3

Gooo Sweden!!

Alltsååå fy fan va vi e braa!! Cherie, jag, Ulrikke, Carro, Sanna och Aline var i ett team. Sen hade man olika grejer man skulle göra. Tex. fick jag uppgiften att starta Amazing race med att springa upp för trapporna till Museum of Art, alltså jag tävlade mot alla de andra lagen. 32 lag var det. Sen var det olika checkpoints och vi låg i toppen hela tiden alltså vi va grymma. Sen på sista checkpoiten fick de som hade gett pengar till cherrity gå rakt till målet medans de andra lära springa runt i stan och ta kort på olika saker och ta reda på svar till frågor vi hade. Och eftersom ingen hade sagt att man kunde ge pengar till cherruty så kunde inte vi gå rakt till målet utan lära springa runt som tokar! Så vi kom ca. 10 secunder efter 1an som hade gett pengar till cherrity. Så irriterande men fan va grymma vi är :D:D 2a av 32 lag! wehoo SWEDEN ROCKS! vann presentkort på starbucks haha medans 1an vann en resa till NY, hotell och 50 dollar VISA gift card... Hade inte vart fel hehe men men det var super kul :D

Nu blire myskväll :)

Puss

Bowling

Vilken mys fredag det blev! :) Efter jobbet åkte jag och P och käkade middag på Bertucci´s, super goott!
Sen skjussade han mig till bowlingen där jag mötte upp alla tjejer, Cherie, Aline, Sanna, Carro, Sara, Maria och Carly :) Spelade i 2 timmar sen var vi trött hehe och åkte hem och sov. Imorse vaknar jag kl 7 av att ett av mina hostkids står bredvid sängen och stirrar mig rakt i ögonen och vill att jag ska vakna....
Nu blir det Au Pair möte, Amazing Race om ni sett det på TV, vi ska tävla i lag och göra massa uppdrag, tror det kan bli riktigt kul! :)

PUSS


CA

Mitt springpass i 40 graders värme dödade mig men med lite Katy Perry i öronen så fixar man allt! :)




PUSSS

I gotta feeling

Kan inte fatta att det är fredag IGEN! Inget mig emot men det går nästan för fort nu, jag blir rädd. Det är liksom en månad kvar tills jag åker hem :) Ska bli skönt med lite semester efter att ha jobbat i 10 månader... Idag är jag inte lika trött som resten av vecka, tur det när det är fredag !! Igår tog jag en prommis i solen och sen på kvällen var jag sjukt trött så Cherie kom över för en film, G.I Jane , den var skiiit bra!!! Haha sen försökte vi komma på gamla sånger  som man sjöng när man var liten haha det var också kul! :)
Nu blire springning sen gym och sen ska väl dagens pass börja men det kommer gå bra!

PUSSS

Taco night @ cherie´s house

Igår bjöd Cherie över mig på Tacos middag.. Behöver jag säga mer än att jag inte vart så glad på länge och vet ni hur gott det var! Har inte ätit tacos på 9 månader, hallå liksom det är inte normalt! Det var super gott och min bebis hade tagit fram banan och jordnötter för mig hur gulligt?? Aja det var hur gott som helst. Sen åkte vi hem till José och hjälpte han att hitta en tatuering, klart han gillade den vi valde ;)
Idag brakade min älskade pärla ihop så nu måste den in på lagning igen... Så irriterande!

Känner på mig att denna helg kommer bli bättre än någonsin ;) rapporter kommer hihi







PUSS

regnregnregnregn

det är så grått och trist här just nu. Det bara regnar, väntar bara på helgen då det ska bli soligt och runt 30 grader :) Det gillas!! Nu ska jag åka till starbucks och möta upp mina tjejer och träffa en ny svensk tjej som har kommit ! det ska bli jätte kul att träffa henne :)

PUSS

S U N D A Y

Åå vilken söndag jag haft, en av de bästa på länge! Vaknade runt 12, åkte och åt lunch med Peter på Bahama´s Mama. Super god Ceasar sallad. Sedan följde jag med honom och hans kompisar och spelade golf i Manayunk :) De var super schyssta och vi hade jätte roligt. Jag fick uppdraget att köra golfbilen haha tror de ångrade sig i slutet, jag var inte den bästa föraren. Solen sken hela dagen och vi hade super mysigt. Sen sa jag hejdå till dom och drog till mina underbara vänner som betyder mest för mig! Ååå vad livet är underbart !!









PUSSS

Just gotta love my life

Alltså vilken helg vi haft! Det är bara roligare och roligare här. Vill inte åka hem, livet leker här and I love it!
I fredags var jag Carro Maria och Ester ut I Manayunk, det var inte lika roligt som det brukar vara men när vi bestämde oss för att åka hem träffade vi lite folk och drog på efterfest. Så jag och Carro ramlade in här runt halv 6 på morgonen. Trötta som vi var på lördagen tog vi det lungt och sov ut. Sen tog vi en promenad i solen och köpte sallad och sen satt vi oss i parken och käka. Gjorde oss klar hemma hos mig sen kom Sanna och hämtade oss så träffade vi Cherie och Chris hos Sanna så färgade vi Sannas hår, åt pizza och drack vin :) Sen bar det av mot Manayunk! What a night ! Älskar vårt ställe!! Can´t wait for next weeekend haha!














PUSSS


Had time for some shopping!


Klänning urban outfitters


Klänning urban outfitters




Shorts dress acrombic and fitch


Flip flops Michael Kors


Linne forever 21

PUSS


I´m still alive

Jag lever. Carro sov här så vi har slappat hela dagen. Tog oss till affären och gjorde vår egen sallad och nu gör vi oss iordning för att börja en ny kväll ;) weehoo! Denna kväll kommer bli even better! Och är så glad att Carro kommit på att Blondes have more fun!



<3

Puss från osss

Nu är vi redo att dra till Manayunk ;) seee yaaaa











Me and my body guuuuards

......... here we come

Har precis gjort någonting jag aldrig trodde att jag skulle göra! Om jag hade vetat det när jag kom hit hade jag inte trott mig själv. Men nu är det gjort och jag är så himla glad att jag vågar och verkligen följer vad jag känner att jag vill göra :) Det här kommer bli super bra med allt stöd hemmifrån. Jag har det verkligen hur bra som helst här och vill inte åka hem så detta kommer bli ett mycket bra beslut! 

Än så länge en hemlis ;)

PUSSS 

10 Maj

Måndagen är avklarad och snart är det tosdag :) det här går ju fortare än jag trodde. 4 dagar kvar till fredag, det är ju ingenting! Idag var det sista klassen jag hade också, äntligen klar med kursen! Fick mitt andra certificat vilket innebär att jag är klar för denna gång men till hösten kommer mera! Vi hade en lien fest idag för att fira, så alla hade tagit med sig allt möjligt gott man kan tänka sig så nu har jag nog gått upp minst 5 pounds....





Utan mina vänner vore jag ingenting! Ni förgyller varenda dag här! <3

PUSS

Another amazing weekend <3

Imorse kom Sanna, Cherie, Carro och Maria och hämtade mig så körde vi enda till NJ till Six Flags. Det var en stor park med en massa berg och dalbanor! Alltså ni skulle älska det! Det var värsting bergisar, as kuuul! Det gick rakt ner på alla liksom och loopar och hela skiten... Vi var i paradiset. Vill dit igen! :D Fan va kul vi hade! Jag däckade direkt i bilen, så nu blire varma duschen sen sova och ladda för en ny vecka!

JAG LÄNGTAR TILL NÄSTA HELG :D HAHA!

Bilder från denna helg, som var BÄST!



I bilen, laddar för Manayunk



Blonda ligan i bak dårå!




Här är lite bilder från idag, kolla in berg & dalbanorna alltså!



Kolla in denna alltså, det går rakt ner där i luften, den var grym!





kolla in den längst till vänster, det gick rakt upp sen rakt ner som ni ser :D


Efter att ha vart upp och ner, snyggingar i håret älskling hehe



Världens bästa dag med mina favoriter <3

PUSS


We like it

Alltså vilken sjukt rolig kväll det var igår. Haha först lekte vi tretton åringar i bilen ;) sen tog vi en Taxi in till Manayunk. Mad River är mitt nya favvo ställe, så sjukt kul alltså! Stort är det också och så sjukt mycket folk! Gillas :) Trött idag men det kan jag ta! Jag, Ullrikke och Aline drog och shoppade på KoP idag så jag köpte 2 klänningar, ett linne, lite smink och en shortsdress GILLAS :)

Imorrn drar vi hela gänget till SIX FLAGS i New Jersey ska bli sjukt kul! Det är ett stort nöjesfält där.

PUSS

PUSS PÅ ER

Nu e jag klar, nu ska vi till Manayunk! :) Can´t wait!!







PUSSSSSS från maj

8 months in the States

Japp, då har man vart här i 8 månader idag då! Känns helt sjukt! 4 månader kvar i denna familj sen får vi se vad som händer :) Jag är nyfiken! Så idag blire fira i Manayunk med alla mina tjejer! Ska bli super kul :) Soligt ute idag också, har ju vart 30 grader hela veckan idag är det dock lite kyligare men det kan va skönt det också!
Nu ska vi ut till parken hejs!

PUSS

What a day

OMG det är mer än 30 grader vamrt här! :) Så himla underbart, har suttit ute och bättrat brännan efter gymmet. Härligare morgon får man leta efter! Sitter nu här och skypar med syster yster och väntar på att Brendy ska komma hem från dagis. Då ska vi till Cherie och äta lunch myspys ! :) Filmen igår var jätte dålig haha men vad gör det liksom! :) Hoppas på en bra helg, men det vet jag att det kommer bli...

PUSSS

CLEANS DAG HJÄLP

Japp idag så kör jag och Cherie en cleans dag! Vilket menas inte äta något på 24 timmar bara dricka vatten och cleanser dricka! :) Så sist jag åt var igår kväll kl 6 middag. Nu är klockan kvart i 7 och jag har fortfarande inte ätit nått :D Så duktig tycker jag! Fatta ren man kommer bli haha kan väl hoppas iaf! Men får inte äta förrän imorrn bitti till frukost. Så har en bit kvar. Men min hunger har försvunnit, det går faktiskt bra. Druckit sjukt mycket dock. Är lite sugen på små saker men tänk dom som går utan mat i 2 veckor, en dag är ju ingenting! Energin är kvar, har bara känt mig lite full haha!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för en dejtiii ihi!


Haha vadå kul, undra vad som hände jag Jossan ? ;) Saknar mina bästa <3

PUSS

A nightmare on Elm Street

Glömde säga att vi var på bio i fredags kväll! Jag och Cherie kom när filmen redan hade börjat haha så kom vi in, trodde det skulle finnas hur mkt platser som helst men icke, det var tydligen premiär haha. Så vi satt längst fram och höll varandra i handen och skrek oss igenom hela filmen haha jag tycket det var skit kul. Sen sov lilla Carro hos mig så jag inte behövde vara rädd! :)



PUSSS

Bye Maryland

Då var man hemma. Denna helg blev över förväntan hehe tack vare maten och mina vänner ;) Jag och bebis sov i samma rum, så mysigt såå hihi! Sen kan man ju bara snacka om maten och allt snacks vi fick alltså, helt sjukt. Det fann minst 3-4 rätter att välja mellan, plus en stor sallads bar och efter varje måltid fanns den massa glass och cheesecake. Mellan lektionerna fanns det bord fyllda med kakor, dipp, grönsaker, godis, snacks, bars, läsk, kaffe och allt annat gooottt :) Så vill helst inte veta vikten efter denna helg... Bilresan hem var lätt bästa på länge alltså! Just love it!


Frukost trötta mys


hahahaha min och Carros konstverk


Underbara frukostar


PUSSS


Baltimore

Im going to Baltimore, Maryland for the weekend :)
Höörs på söndag! yeeej livet leker och jag älskar mina vänner <3

PUSS

RSS 2.0