Black Eyed Peace

Bokat och klart! Nästa onsdag ska jag,  Ulrikke och Cherie gå på black eyed peace konsert :D Ska bli så himla kul! längtar såååå! det som är mindre roligt är att det ska bli snöstorn inatt igen! När ska det ta slut? Orkar inte med mer snö! Imorrn åker jag även med familjen till The poconos och åker skidor över helgen om det går för snökaoset då vill säga! Tänk att snön alltid ska få förstöra för allt här! Aja hoppas det blir av, ska bli kul förutom att jag kommer sakna alla här!


empty




I will never forget all the days we had together <3


stressstressstress

Stress dag!! Hatar sånna dagar när det bara är stress..... Hämta ungar, lämna ungar, åka till frissan, laga mat, göra sig klar och nu kan jag slappna av! :) Tack ! Nu kommer Maria och hämtar upp mig så blir det fest ikväll! :)

PUSS

Time for a haircut

Ja nu är det ju inte jag som ska klippa mig utan jag måste ta mina värdbarn till frissan för de ser ut osm hej kom och hjälp mig just nu för de klippte nämligen håret på varandra imorse!! Japp, jag säger ju det, man kan inte lämna dom ensama en enda sekund! Som tur är var det inte jag som jobbade så jag slapp få skulden :P Men det blir jag som får ta dom till frissan. Inte mig emot. Haft en super skön dag så! :) Redan fredag aahhhh

PUSS

overkligtoverkligtoverkligt

Har vart en lätt jobb vecka, svårare på annat vis dock :( Redan torsdag och imorrn är det fredag liksom det är helt sjukt! Efter jobbet idag hämtade jag upp Ulrikke så åkte vi och köpte Ben & Jerry´s ( cheesecake brownies) och så drog vi hem till Sara och mös med tjejerna.

Kan inte fatta att det är sant, för mig är det overkligt. Finns inga ord som beskriver :( LOVE!


New York Hemsley

Bokat och klart! :D kan inte fatta att det är så nära just nu! Jag gör inget mer än längtar!







PUSS


Min valentine´s present :)


Fick detta av mina söta barn :) Detvar även världens sötaste text i kortet som de hade skrivit!
Johnny hade skrivit såhär:
I love you so much. I would give you 1000 flowers. I wish you would stay for a million years.

Brendan skrev såhär:
You are very great. You are my favorite nanny. I will give you a 1000 flowers too :)

Hur sött är inte det? LOVE

Happy Valentine´s day

Hade sjukt roligt igår. Det var så himla kul att va tillsammans alla tjejer, supe rmys :) Sen att jag vaknade upp idag med skrapsår och bula på knät och skrapsår på händerna är inte lika roligt haha! Halkade ute på parkeringen när jag skulle gå ner för backen som leder till huset. Där låg jag och inte kom upp haha! Sånt som händer...
Idag har jag bara slappat och pluggat eftersom vi har massa att göra i skolan till imorrn! :/ Har även hunnit fixat med lite överaskningar och bakat hjärtan muffinsar :) Mummsis! Ikväll blire middag med alla bästa på cheesecake factory! Men sånna här dagar gör även att man saknar alla man älskar hemma mer! Men har fått så fina sms idag så jag blir helt varmis TACK :)







PUSSS

Utgång

Hejs.
Sov så himla länge idag, aldrig sovit så länge här nån gång! Hela veckan har vart så slitsam så det behövde jag. Filmen igår var jätte mysig och passade bra eftersom det är Valentines day imorgon :) Alla snygga skådespelare var med också. TACK! :) När jag vaknade idag blev det prata med många kära hemma sen bar det av till KoP med Ulrikke sen åkte vi hem till Cherie och kollade på hennes nya valp! Ååå så söt, ge mig en också!! Sen åkte vi till CVS och sen till Starbucks. Nu har jag precis gjort mig klar så kommer Cherie och hämtra mig så ska vi hem till Sanna alla tjejer innan vi ska ut. Känner på mig att det kommer bli en galen natt ;)

See youuuuuu PUSS

Love my girls

Mina vänner är det bästa jag har här! Älskar de mer än allt annat och de gör mina dagar och veckor! Hade aldrig aldrig klarat det här utan dom och det är helt sjukt att jag träffat så underbara människor på sån kort tid! Vi har kommit så nära varandra på så kort tid vilket är helt fantastiskt! Min tid med dom gör att det är värt att vara här. Hatar att vissa/vissa saker ska få förstöra det! :(
De kommer alla till mig nu och äter glass innan vi ska på bio! Denna gång kanske det blir en lite mindre sorglig film än förra gången, nu blir det Valentines day! Tror den kommer vara super.

Älskar er <3


Starbucks

Ny dag, mycket bättre än gårdagen! Men det gäller verkligen att kunna glömma dåliga dagar och fokusera på den dag som är idag. Det är det som är jobbigt här. Det är vikrigt att kunan glömma!
Har jobbat hur mycket som helst denna vecka så är hur död som helst, men jobbar bara några få timmar imorrn och då hoppas jag att jag kan få prata med älskade pappa!!! Nu blire starbucks med tjejerna! ÄNTLIGEn får jag träffa dom igen <3

PUSS

Vill lägga mig ner och dö

Har så mycket jag skulle vilja bara skriva av mig. Just nu är både ledsen och så arg på samma gång! Jag är helt död, började 8 imorse och slutade nu, 8.... Tror ni någon frågar om det är okej för det första? NEJ. Någon som säger förlåt? NEJ. Någon som hör av sig och berättar när man ska sluta? NEJ. Någon som frågar hur man mår när dom kommer hem? NEJ. Ingen jävel som bryr sig om en. Så himla trött på det här. Hur kan man vara så okänslig, hur kan man behandla en människa så.. Jag fattar inte! Just nu vet jag inte om jag kommer klara det här. Jag är inte deras mamma men det är precis vad det känns som. Man är bara tillåten att jobba 45h per vecka, det har gått 3 dagar och jag har redan jobbat 35h. Mitt huvudvärker och jag går bara och lägger mig så ska man upp och jobba. Hinner knappt sova! Huvudvärk på högsta nivå har jag iag. Men det är väl bara tt gå och lägga sig för man ska ju snart upp och jobba 10h igen! Om jag kunde lägga mig ner och dö nu skulle jag helt ärligt göra det nu! 
Om man ändå kunde få en kram av mamma nu som frågar hur man mår! <3

Det värsta är att det är snöstorm här så allt är stängt, ingen skola, kan inte ta bilen nånstans, vägarna är stänga. Hejdå liv just nu! Är dte inte borta till helgen vet jag inte vad jag gör. Kommer bli tokig här i huset. Måste träffa mina vänner snart annars går jag under!! Det har snöat sen igårkväll, de har aldrig sett så mycket snö. Kul att man kommer just detta år. Har skottat hela parkeringen, skottat altanen, och skottat gången på framsidan. Det är tur att folk har en au paor alltså för vem skulle annars göra det! Nått mer man ska göra för dom på samma gång?
ne tack och hej jag vill bara glömma denna dag!!







Landet som går under när det kommer snö. Vägarna är stängda, affärer stängda, ALLTING är stängt och man kan inte gå någonstans utanför huset. Snälla ge oss vår nu!


tjaa

Vilken helg, super mysig som alla andra hehe! I fredags åkte jag, Ulrikke och Cherie hem till Sanna och drack massa vin innan vi begav oss ut :) Hade en super rolig kväll. har alltid så kul tillsammans! Sen skjussade Jose hem mig och Cherie till Cheries hus i snöstormen. Det snöade verkligen! Helt sjukt alltså. Men vi kom hem dit iaf.
När vi vaknade på morgonen och kollade ut var det helt sjukt. Trodde liksom inte våra ögon! Så vi satt på en film, vad kunde vi göra, var ju liksom fast typ :P Sen kom Ulrikke så tittade vi på Twilight IGEN haha! :D På kvällen drog vi till Saras hus och spelade kort och hade myskväll :)

Ringde nyss upp Tilde , och som jag längtat efter att få prata med henne på telefon. Hemma pratade vi med varandra typ en gång per dag och nu hade jag inte pratat med henne på telefon på 6 månader :O shit alltså vad jag saknar alla våra samtal <3 Så det kändes super skönt! Nu är jag en glading igen...

Ikväll blire bio , våran efterlängtade Dear John! Kan inte fatta att vi väntat på den i typ 3 månader och nu är den här. Det har gått så sjukt fort! det tackar vi för!

Skickar massa extra tankar åt älskade pappa idag! Du ska veta att jag tänker på dig varje sekund och jag tycker så synd om dig! :(

ÄLSKAR alla er där hemma så mycket!  PUSSS PÅ ER



Grattis världens bästa Tilde!

Grattis bästa vän! Du betyder så himla mycket för mig och jag saknar dig sååå! Önskar inget hellre än att jag kunde få vara där och fira med dig! Men kommer snart hem och då får vi fira som aldrig förr :) Ska tänka på dig hela dagen idag och jag hoppas du får världens bästa dag gumman! Du är värd det bästa!














Så glad för alla minnen jag har med dig. Det är saker man ALDRIG glömmer kan jag säga! Mer ska vi få tillsammans! ÄLSKAR DIG! <3


18 inches

Japp, snöstormen har börjat. Imorrn ska det vara så mycket som 18 inches. KUL? Nej!! Så vi passar på att gå ut i dag istället! :) Vi provar. det snöar redan ganska mycket men är man från Sverige antar jag att man e lite halv crazy. För alla kollar på en här som om man vore dum i huvve när man säger att man ska ut :P haha! Aja vill inte vara fast i detta hus hela helgen så drar till The Grog ikväll sen blire sova hos bästa C :)

We will have fun!



PUSS

5/2

Fredag, äntligen! Ligger här i min säng nu och hör hur mamman städar mitt badrum... Så jävla irriterande!! Låt mittt badrum vara! Det är hur kliniskt rent som helst.. ÅÅåååå!!! Undra  vad man får höra sen, jag vryr mig inte för jag kan inte anstränga mig mer än vad jag gör. Tycke rinte hon har nån rätt i hela världen att hålla på där inne. Jag kan ta hand om mitt eget jävla badrum!

Aja middagen igår var super mysig :) det var jag, Cherie, Aline, Sara och hennes föräldrar, Sanna och hennes 2 kompisar! Hela ligan nästan. Jag tog Chicken tequila fettuccini , såå himla gott :) Det ska jag ta igen mumms!

Nu blire gymmet sen blire jobb innannn festen drar igång ikväll :) Ska ju bli snöstorm imorrn så då kommer man ju vara instängd i huset till på måndag så lika bra att passa på!

PUSSS

CPK

Saras föräldrar är här så nu blir det stor kalas på CPK med alla underbara vänner som betyder mest <3

PUSS

FEBRUARI

Kan inte fatta det, det är redan Februari!! Helt sjukt vad månaderna går fort, jag går liksom in på min sjätte månad här nu i feb :) Har man vart här så länge, känns inte som det. Tiden går så fort. Massa roliga saker händer i Februari också! Dear John och Valentine´s day kommer på fredag, ska till DC och jobba där två dagar och sen blir det åka skidor sista helgen! Kan inte bli så mycket bättre plus att det bara är 28 dagar i feb , me like ;) Så jag ser fram emot denna månad!

PUSS


:)





Helgens inköp! Tack och hej

When in Rome

Måste säga att jag älskar söndagar! Annars brukar många säga att de inte gillar söndagar men de är så mysiga! Idag blev det en perfekt start på morgonen med ett pass på gymmet, sen blev det lunch/middag på Chili´s med Aline, Cherie och Ulrikke och sen åkte vi och såg filmen When in Rome. Så himla mysig film, åå den va så bra! Jag är käääär i Josh Duhamel, hur snygg får man bli! :) Det roligaste var att nu när jag slog på grammisgalan på tv:n så vem tror ni är programledare om inte han haha! Men inte mig emot...
Nu ska jag leta hotell i NY och försöka bestämma mig för vilken skola jag vill plugga på när jag kommer hem!

PUSS


RSS 2.0