I had the time of my life

We are back in California.. Haft en underbar vecka men skönt att komma hem. Nu ligger jag med hög feber och hosta i sängen och sover. eller redan sovit i 4 timmar sen halv 4 men lite till skadar väl inte. Vill bara att Jossan, Lena och Brittis ska ta sig hit nu men dom är fast i Chicago dom stackrarna. Men imorrn får jag träffa dom <3

Orkar inte skriva mer nu , godnatt!




PUSSS

Mexicoooo

Va uppe tidigt imorse för att gå på vårat sista body pump pass innan Mexiko. Så himla skönt va det! Sen blev det hem och fixa brunch och nu packar vi för fullt! Åker ikväll runt 11. Kommer fram imorgon bitti och då blir det Mexikansk brunch, can´t wait !! :) Igår bjöd min värd familj över Cherie på middag så vi hade en super mysig middag sen gick vi hem till Cherie och gjorde en chokladkaka och drack vin :)

God Jul på er eller borde man säga Feliz Navidad nu ?



PUSS

I whip my hair back and forth

Det regnar floder här, så grymt tråkigt.. Tog oss till flygplatsen inatt runt 4 för at skjussa Cheries familj. När vi vaknade upp igen blev det massa jul shopping. Nyårs klänningen är fixad oc alla julklapar är inhandlade! Vi tyckte vi förtjänade lite manikyr och pedikyr så vi åkte till Nail city och fixade det. Så himla skönt att bara sitta där när en tar hand om händerna samtidigt som en annan fixar till fötterna :) Nu är vi redo ör Mexiko kan jag säga.
Ska snart korka upp vin flaskan och laga lite mat innan vi tar oss ut i natten!! Jag är så redo så redo!!!

Här är förra helgens gooobitar!!












PUSSS

Kinesisk massage

AJ säger jag bara haha jag döör. Jag och Lisa har varit på massage nyss och det va gånger då jag inte kunde andas om jag ska vara ärlig! Det gjorde så ont. Kan bero på att jag hade sån träningsverk.. Han slog och slog, jag kommer ha blåmärken imorgon! Sen tryckte han med armbågarna på mig.. Jag höll på dö av skratt ibland för det kittlades. Skönt men nästa gång ska jag ha en tjej!! Punkt slut :)

Om en vecka...

Om en vecka sitter vi på planet på väg mot Mexikoooo :)



PUSSS

It´s summer in California

Det är typ 25 grader här, så underbart! Hade en toppen helg. Det blev disco bowling och au pair möte och massa jobb och utgång såklart!! Laddar för nästa helg och till nästa vecka då vi drar till Mexicoooo!! :) Så mycket som ska hinnas göras innan vi åker så lika bra att sätta igång.




PUSS

Viva la vida

Ojojoj nu har jag lite smått paniken... Kom just på en sak jag och Cherie lovade varandra igår kväll när vi va ute :P haha vi va ju inte helt nyktra och det man håller måste man lova så nu får jag hålla detta och köra på !! AAHHHH nu e jag taggad för det också... hjäääälp!!!



PUSSS

I´m pumped

Ikväll har Sarahs kompisar bjudit med oss till en av de kändaste och finaste restaurangerna i Hollywood. Alla kändisar går dit när dom kommer till Hollywood. Så vi får se vem jag sitter bredvid ikväll på middagen ;) Jag meddelar imorrn vilka kändisar jag fick autografer av haha ;) FÅr man väl dra på sig fin klänningen då!!
As taaaaaaaaaggad here we come Hollywood!!


Sa jag att jag fått denna? ;)

PUSS

Don´t go crazy in America

Ja vart ska man börja haha sitter här i min säng och skrattar för mig själv för livet här är crazyyy!! Hahaha
Igår efter jobbet var det bara att slänga på sig party kläderna sen hinka i sig lite gott vin ;) Cherie och jag tog oss till Cisco´s of course! Träffade massa goa hel sköna människor. Haha men jag och C va ändå goast asså. Vi röjde igår!! Det bästa med kvällen kom på slutet den saken e ju klar ;) Att jag skulle upp och jobba idag tänkte inte jag på heller. Var bara att hoppa ur sängen klockan 8 för att jobba. Tog mina barn till Corner Bakery för frukost sen gick vi och lekte i parken. Kan ju sänga att det vart runt 25 grader idag. Le nice. Shorts och linne, ja tack!!
Slutade klockan 12 så då tog jag mina lilla unge E till Chuck E cheese och sen ut på lunch för att han fyllt år. Han är så gullig så jag dör. Han frågade föressten om det va okej att han kallade mig mamma :) Hur sööööt!
Fick massa protester nu när jag skulle in och ta en nap på rummet. "Lova att du inte försvinner" Mina sötisar!






PUSS

Right thru me

Idag har jag klippt mig :) Så himla sköönt !! Fick panik idag också, skulle tanka och mitt kredit kort va inte i plånboken.. Fick panik och åkte till posten där jag använde det senast.. Och tro det eller ej men där va det!!
Tur för mig. Dagen kommer förhoppningsvis gå fort. Vi ska på bowling party sen ikväll kör vi på igen yeeej!!



PUSS

Yihaaaa

Aaaaahhh fick nyss UGGS i julklappp av min värdfamilj yeeej!!! Så himla underbara! Älskar dom redan :) Sen är min värdmammas kompis designer så får hon kläder från hennes kollektion ibland och så får hon kolla ut vad hon vill ha och idag gav hon mig allt som hon inte ville ha. Så fick en klänning, två tjocktröjor, ett linne :) Suuuper braes ihi!!! Längtar till helgen!!

Hannukah day 6

Här pågår Hannukah för fullt :) Igår va det dag 6 och min tur att ge mina klappar!! De blev super glada allihopa! Jag fick lite saker av pojkarna också, läppglans och en sjal det andra paketet sa dom hade inte kommit än ;) hehe kan det vara ett par UGGS :D:D::D Yeeej hopppas!! Jag mår bra, längtar till helgen.. haha undra varför ;)
Nu ska jag och Cherie springa till gymmet och köra ett body pump pass. Mexicoo here wee come!! fit fit fit



PUSS


It was amazing fireing a 9 mm gun today!!

Ååå vilken dag! Bästa söndagen på länge.. Jake hämtade upp oss imorse så drog vi till Oxnard till en shooting range och sköt. Första gången i hela mitt liv som jag håller i ett vapen, så himla coolt!! Det va rena paradiset där ju. haha vi hade skit kul!! Valde ut de targets vi ville ha också!! Sen kom vi hem och kollade på film innan vi tog en promenad till den mysigaste ice rinken här i Westlake :) Röda julgranar, mysig belysning, julsånger och skridskor. Kunde inte ha blivit bättre :)







PUSS

Tonight we r going h-aaaaard, just like the world is ours

Oh herregud vilka sjukt roliga kvällar jag har haft!! Ugår med Cherie och idag med Sarah!! Kom nyss hem , trött efter ha sovit 4h inatt.. Så går det om man vill ha kul. Imorrn ska J ta oss till en skjutbana och skjuta lite aahh :) See upp fåglar. Kan nog bli rätt farligt där när jag tar över geväret....

PUSS

Arrriiiiiibaaaaaaaaaaaaa

Aloha nej denna gång arribaaaa !! Idag bokade vi!! Jag och Cherie drar till Aline och Mexicooo för att fira jul där!
Ska bli så grymt kul.. Nu börjar nedräkningen! 18 dagar le niceeee :)



PUSSS

F som i fredag!

Oj vad denna vecka har gått fort... Veckan har gått bra men behöver verkligen helg. Idag har jag vart på gymmet och kört ett boxningspass sen bar det iväg för att kolla på barnen när de sprang nått race i skolan. Så himla söta! Solen skiner i CA. varmt varmt varmt , Gillas :) Ikväll firar vi helgen med en utgång. Imorrn bitti jobbar jag för ungen ska ha bowling kalas sen ska jag och Cherie ut på hemligt uppdrag och på kvällen kanske det blir middag hemma hos Sarah! Ser riktigt bra ut.



PUSS

1 december

Helt sjukt.. 1 december redan, vart tog tiden vägen liksom? Men skönt :) 20 dagar till Mexico liksom!!
Känns som det är kallt här för man är inte van men är liksom 20 grader.. Själv går jag fullt påklädd som om det vore vinter men solen skiner varje dag vilket är underbart!



PUSS

RSS 2.0