GRATTIS ÄLSKADE SYSTER!







Saknar dig och ska tänka på dig hela dagen <3
PUSS

Fredag

Har haft en skön dag här i varma CA. Vart runt 26 grader. Nu är det förfest hos Sarah som gäller sen blir det utgång med halloween tema!! Jag och Cherie ska vara tvilling katter! Så taggad!! Sen imorrn bitti ska jag ut och käka frulle med min nya familj, dom är så himla söta :) Jag flyttar in till Cherie i helgen, lika bra där jag mår som bäst så! Väskan är packad nu kör vi!

Här är bilderna från i onsdags :)









Puss

Halloween is coming up

Redan torsdag, här går det fort! Imorgon är det äntligen fredag. Längtar så till denna helg. Imorrn blir det halloween fest på Cisco´s och sen på lördag blir det förhoppningsvis Hollywood och sen halloween fest på kvällen. Ska även träffa min nya familj på lördag eller söndag också :) Igår åkte jag och fikade med Jake. Sen tog han med mig till klubben han är dj för. Hur kul som helst. Fick va med där och fixa musiken sen blev det lite dricka och biljard. Cherie och John kom och gjorde oss sällskap. Hade en skit kul kväll! Idag har jag tränat och fixat halloween outfit! Det ni!



PUSS

Peace and Love

Klumpen är borta. Det är fred. Jag mår bra igen...


Roadtrip San Diego

Vilken helg det har vart i San Diego! Vi ville inte åka hem! Så vi tog vår bebis (en NISSAN) och så körde vi i 3h till vårt hotell mitt i Downtown San Diego. Bästa läget och bästa hotellet alltså. Vi kom dit runt 11 så vi parkerade bilen och sen drog vi ut och kollade i in klubbarna :) Lika bra att köra på på en gång! Dagen efter tog vi oss ut på en promenad ner till hamnen och kollade i mysiga butiker och tog en efterlängtad lunch mitt bland alla butiker. Solen sken & vi hade det underbart. På kvällen köpte vi hem lite dricka och sen drog vi ut och åt italienskt. Sen var det dags att kolla in en klubb uppe på takvåningen på huset mitt emot hotellet. Det var helt underbart! Det var barer, en eld i mitten av allt och dans golv ute på taket! Vi njöt innan vi gick vidare till våran favorit klubb Stingaree. Stället hade 3 våningar med takvåning! På söndagen sken solen så vi åkte över coolaste bron i världen till CORONADO. Världens ställe, hotellet där var det finaste hotell jag någonsin sett! Låg och gassade hela kvällen innan vi körde hem. Tog ett tag att komma hem men det hör ju till! Jag och min bebis vill tillbaka, hade bästa helgen någonsin. Min bästa vän och jag tar oss snart till SANTA BARBARA som är vårt nästa projekt om 2 veckor!





























PUSS

It´s never been easier to run!

Har tagit dte tuffaste beslutet någonsin men följer bara mitt hjärta. Det finns en stor sten i magen just nu som jag bara väntar på ska få försvinna. Om några veckor kommer allt vara bra igen och jag vet att jag tagit rätt beslut. Ska stå upp för mig själv nu eftersom jag vet att det är jag som har rätt. Har i alla fall valt att inte stanna i denna familj. Har ingen lycka eller glädje att hämta härifrån. Nu hoppas jag att allt går som planerat så kommer detta blu hur bra som helst. Men ska inte ta ut nått i förskott! Så himla glad för allt stöd jag fått från ALLA hemma i Sverige, i Philly och här, Tack! <3

PUSS


Roadtrip San Diego

Nu tar jag och Cherie hyrbilen och drar oss söderut mot San Diego!! Efterlängtad och behövlig semester!!



PUSSS

Closer to the edge

Jag är sån person som blundar för allt negativt och ser det positivt även fast det inte är något bra. Jag vill att det ska vara så himla bra fastän det inte är det. Säger till folk att jag mår bättre än vad jag gör.. Ingenting jag gör medvetet, bara blir så att jag blundar för verkligheten. Hur långt kan man gå egentligen? Varje dag vaknar jag upp och tror att allt ska vara glömt. men det är det inte! Hur mår jag längst inne, det är frågan...



Vad skulle jag göra utan min bästa kompis? jag skulle inte klarat en dag till!! Du betyder mest och är den bästa jag har! Går inte att beskriva hur underbar man kan va som människa! Men du är sötast och bäst av dom alla <3


Project San Diego!

Jag och Cherie har bestämt oss för att hyra bil och bila ner till San Diego!! yeej fattar ni va kul :D Ska bli super kul. Så så fort som vi bara kan på fredag eftermiddag så drar vi till SD! Kommer bli hur kul och mysigt som helst. Fy vad jag längtar nu!! Ska skynd aoss dit på fredag så vi hinner ut. Har fått ett super fint hotell! Hoppas vädret är med oss. Kan ni tänka, San Diego, beachen, partyyy aaaah vill ha fredag nu!!



PUSS

Hollywood is the shit


Michael Jacksons hus


On the rooftop







Okej, vilken helg!! Jobbade igår morse men sen så började helgen på riktigt! Jag och Cherie drog och käkade godaste lasagne lunchen sen blev det pedikyr. Cheries familj hade sedan BBQ hemma hos henne så vi joinade dom för lite god mat och dricka! EFter det gick vi till Cisco´s och festade loss! Inte vart ut på ett tag så det va ju as kul! Imorse vaknade vi runt 1 så blev det suchi till lunch/frukost sen kom Sarah och hämtade oss så blev det en rund tur i Hollywood. Åkte förbi Playboy mansion och Michael Jacksons hus. Så kom det en tour bus när vi va ute och tog kort så pekar dom och skriker "Look Paris Hilton" haha!! Efter det blev det party i Hollywood! Överasknings fest för en som S känner. Det var på taket på deras lägenhet, sjukt coolt. På sista bilden ser ni alla ballonger om man kollar nära. Så där blev det god Thailändsk mat och dricka :) Träffade några killar där som bjöd med oss på en annan fest så drog dit ett tag innan vi nu kom hem !! Ska bli skönt att sova. Längtar redan till nästa helg! SAN DIEGO HERE WE COME!!

PUSS

Sol i sinne brun inne, Rudolf!

Regnade imorse och det var riktigt kallt eller byxor och linne väder.. Men nu ni skiner solen och shortsen är på! :)
Tog mig i kragen och lyfte på golf klubban och spelade lite! På tiden tycker jag när den ligger mitt framför näsan på mig. Det va så kul, jag måste verkligen spela mer. Som jag saknar det! Blev också träning idag skönes.
Ikväll jobbar jag men har bjudit hit Cheliiii så vi ska förhoppningsvis kolla på film och så sk ajag baka nått smarrigt. Eller rättare sagt mixen får göra sitt så vi har nått gott.

PUSS

Zuumbaa


Då har vi provat zumba och helvete vad kul det var!! Vi följer den amerikanska trenden och kör några pass till!


Vadå glad?



<3<3<3<3<3<3

I made it I made it!

Klarade uppkörningen till det amerikanska körkortet!! :)

California girls we are unforgettable





The Swedish maffia!!

COTTON ON






Just gotta love Santa Monica!!

Såhär underbart hade vi det igår i SM. Dagen får högsta betyg!! Det enda minuset var när vi skulle hoppa in i bilen och åka hem, då har jag fingret kvar mellan dörren när jag stänger så jag klämmer det. AJ! Gjorde skit ont, samma finger som jag klämde för många år sedan när jag och Carro lekte jaga haha. Fick blåmärke direkt och svällde upp. Det är inte brytet iaf, kan böja det upp men inte ner så hoppas det blir bättre. 






















PUSS


Santa Monica here we come!


Um what to say

Vad finns det att säga, vet inte vad jag ska tycka tänka! Jag är helt tom!!

PUSS



Nu ska jag sova för imorgon bitti har jag en personlig träning på gymmet! Wish me good luck!!

PUSS

What to do?

Då var denna onsdag över också. Det har vart en bra Onsdag. Började med skola, tur att vi är två som sover oss igenom klasserna. Sen blev det jobb hela dagen. Känns bra nu med K. Han sa idag att han ville leka med mig och sen när han skulle sova sa han, jag vill läsa med Marlene. Plus poäng till mig idag. Tog mig till gymmet på kvällen för att träna bort träningsvärken. Måste ju se till att hålla upp till syrrans tempo som jag har hört har börjat springa, hoppsan kerstin vad hände liksom? ;)

Pusss

Body camp








Du är bäst C!!

Nu drar vi på body camp! Mot gymmet. Tjing!!


Grattis!!

Idag är det mina favoriters födelsedag! Kan inte fatta att det gått ett år till. Tyckte ni nyss fyllde år! Nästa år får vi ta igen 2 års firande! Saknar er och hoppas ni haft den bästa födelsedagen ever! Det är ni värda <3



PUSSS

2 Oktober





















PUSSS

Hejdå, nu drar vi på BBQ!



PUSSS

24 fitness

Finally , nu har jag och Cherie skrivit upp oss på gymmet! Det här kommer bli skit bra. Vi ska pusha varandra till tusen :) Verkligen fint gym. Massa klasser, stort och mycket folk!! Nu kör vi, beach 2011 :D
Om ni ville veta så skiner solen och det är runt 40 grader. Lite för varmt skulle jag vilja säga för solen gör mig otroligt trött hela tiden. Ikväll hoppas jag att jag är ledig så jag kan vara med min bebis. Håll tummarna!



Som jag saknar er <3


PUSS


RSS 2.0