Ahhh

Paniken, längsta dagen på länge! Och naturligtvis ska flyget vara försenat nu också!! vill bara träffa dom nununu!
JAg som e redo att åka till flygplatsen! Hra dock vart redo i några timmar haha!

One night and one night only

Kan inget annat än säga, Vi ses imorgon!!







PUUSSS <3<3


Two days left

Gymmade på morron, åkte med U till Cherie och kollade på massa O.C och One Tree Hill avsnitt och åt Ben&Jerry glass! Tog en promenad med bebis, sjukt fina hus här omkring. Så drömhuset är inte billigt kan jag säga! Sen åkte vi och handlade china mat och sen kollade vi på The blind side så himla bra! Sånna filmer som man inspireras av verkligen!

2 dagar kvar tills mina älsklingar kommer. Kan inte fatta att det är sant. Jag är så glad och förväntansfull!
Bara det att jag är rädd att jag ska grina så himla mycket på flygplatsen men det kan jag kanske ta! <3

PUSS


Remember me

Hade en jätte mysig dag igår. Först åkte jag och Cherie och köpte lite kaffe sen parkerade vi bilen i Bryn MAwr och gick till Ardmore och tillbaka. Den promenaden gav mig mer än någonsin, jag trodde jag aldrig skulle komma in på den här tanken som jag har snurrandes i huvve just nu. Det är helt sjukt, men man måste våga lite här i livet antar jag! Vi får se hur det blir med mina planer som jag kommit på :) Efter vår prommis kom Ulrikke så åkte vi och käkade på Mekado och sen blev det bio, Remember Me, så himla bra! Tur att man hade solbrillorna med sig in annars hade jag nog inte velat visa mina ögon!



PUSS

Grrooooggyyy

Jag känner mig helt borta nu, sitter och väntar på att jag ska bli trött av min sömntablett! Det är ju bara 4 dagar lvar nu och det går verkligen inte att sova så jag måste! Nu har det snart gått en halvtimme och jag känner mig nästan lite groggy haha!

Denna vecka har gått super fort, trodde den skulle gå jätte sakta! Idag har vi planerat hur vi ska göra om i mitt rum här, fick vara med och välja fireplace, sen blire flat screen över den och så ska vi bygga ett litet skåp på sidan som inte syns där jag kan ha dvd och allt! :) De undrar vad jag mer vill ha här inne, vill ni att jag ska stanna ett år till eller? haha! Värsta tricken nu för jag att ska stanna!

4 dagar <3

PUSS

Underbara onsdag

En solig och skön dag här i Philly. Kändes så bra att prata med mamma och Jossan om resan idag också, blir så glad :) Idag blev det parken och lång promenad. Det var soligt men blåste ganska mycket. Nu på kvällen blev det dock skönare och nästan varmare än under dagen! Älskar sköna sommar kvällar som denna! Har pluggat lite nu och pratat med älskade Cajsa. Nu väntar jag på att mina tjejer ska komma över och kolla på film med maj! :) Imorrn är det torsdag redan och då blire antagligen IKEA och Michaels för att införskaffa lite grejjer. Sen är det fredag vilket gillas!

Puss

7

Eftersom jag har Spring break så kan jag ha det lite bättre denna vecka :) Som igår kväll blev det film mys hos Ulrikke med Cherie, Maria och Sanna! Vi kollade på Did you hear about the Morgans? Super bra ju! :)
Idag är vädret bättre än igår, alltså inge regn. Imorrn ska det bli sol igen tack och lov ! Hej sommar!
Jag e sjukt trött fortfarande sedan helgen, skulle behöva sova många timmar för att ta igen allt!




7 dagar kvar, nu börjar nedräkningen! <3


PUSS


Favvisar!









:)

Awesome

Varför måste helgerna gå så fort? Åå, denna helg har vart underbar! Älskar helgerna, önskar att det bara va helger :) Helt plötsligt så är det söndag igen, men just nu gör det inte så mycket att tiden går fort, längtar så yeej!
Igår kväll skulle vi alltså fira Alines födelsedag. Så vi tog tåget in till Philly sen satt vi oss på en uteservering och käkade middag och drack vin och drinkar. Det var så himla varmt, vi satt där i klänning till halv 12 och det var inte ens kallt. Så underbart. Alla restauranger hade bord ute längs den gatan också, hur mysigt som helst!
Sen gick vi vidare till denna klubben som vi skulle till, sen hann vi med en pub efter det, sen drog vi till en annan nattklubb innan det precis stängde sen drog vi på afterhours party :) Hur mycket folk som helst. Så himla roligt. Sen blev det efterfest natten lång! Natten slutade väl runt 5.30 så skulle man på au pair möte imorse. Inte lika kul! Men Det var bara att slänga på sig bikinin så åkte jag och Ulrikke och köpte frukt sen blev det sol i parken innan mötet. Vi skulle åka skridskor men hur fint som helst ute ju så ingen ville åka. Då drog vi och gymmade istället, sen mötte vi upp Cherie och Sanna i Ardmore för en middag på en uteservering i kvälls solen , hur mysigt låter inte det ? ;) hehe! Efter det blev det film hos Cherie, hade ju vart och hämtat New Moon filmen <3



Älskar mina vänner! :)

PUSS

Party in the USA

Okiis, nu e jag redo för partyy! Blev en hel dag på KoP, köpte två linnen/tröjor, massa body lotion grejer, en ring och en sjal :) visar sen! Nu ska Cherie hämta upp mig och så ska vi till henne innan vi ska träffa alla andra vid tågstationen! Sen blire middag och utgång ! :) Kommer bli super , om allt går som det ska! :/ det visar sig!



PUSS

L Ö R D A G

Yeeej strålande fin lördag! Solen skiner och antar att det e sisådär 25 grader ute. Ska hämta upp Cherie runt 12 så ska vi till KoP och shoppa. Sen gissar jag att det bara är att åka hem och göra sig klar för Alines födelse party ikväll inne i Philly! :) Ska bli super kuul! Vi ska ta tåget in runt 7.30 så blir det middag först sen blir det vidare och party hela natten lång förhoppningsvis :) Länge sen nu juu!


Grattis Alineeee :)

PUSS

sjuukis

Klart jag skulle bli sjuk. Vaknade med kramper i magen, sen blev det bara värre. Mår helvete alltså.. ¨Jag och brendy tog det lungt hela förmiddagen sen hade vi bestämt med Cherie och Ulrikke att ses i parken för en lunch. Inte så smart av mig. Traskade ut med en barnvagn i denna värme med sisådär 40 graders feber. Trodde det skulle bli bättre men snarare tvärtom. Spydde väl 5 gånger där, så vi gick hem sen har jag spytt ca 5 gånger till.. Tror ni nån tar över ungarna då eller. nejnej jag måst eju göra mina 45 h.... Låg som en död säl på golvet när de badade, gav de rester till middag och kunde inget annat än att va osocial idag. Öppnar jag munnen spyr jag ju... J e så gullig, han kom nyss in med vatten till mig och en lapp där det stod: Hoppas du blir bättre tills imorgon, jag älskar dig. Sen när han stängde min dörr sa han: I will pray for you. Såå sööööt! :) KUl att bli sjuk till helgen och när det är vä'rsta sommaren. Ni fattar inte hur varmt det e , som en svensk sommar just nu...

Aja nu ska jag sova, sovgott

25 grader

Soligt och varmt idag också, det blir bara varmare och varmare! Imorse var jag redo för gymmet och tänkte även plugga till min redovisning medans barnen var i skolan. Så gör jag mig klar, går ner och så möter jag J i trappan. Han ba: Marlene, jag spydde 10 gånger inatt! :O neeeeeeeeeeeeeeeeeeej, det förstörde min dag, började nästan grina! Så hela dan idag har jag vart inomhus medans det är strålande sol och 25 grader med ett sjukt barn! :( aja jag överlevde! nu pratar jag med Cajsa i fonen :) har skola och redovisning idag , det ska nog gå bra! :)


Saknar er alla där hemma och tänker på er jämt!!
PUSSS


2 veckor

Måste bara säga att det är precis två veckor idag tills la familia är här!!! 2 ynka veckor. Det ska man väl klara! :)
Här rullar bara veckorna på och det går bara bättre och bättre för varje dag som går. Kommer barnen närmare närmare, de är så söta nu jämfört med i början. I helgen kom J och sa till mig att han ska fråga min mamma när hon kommer om det är okej att dom adopterar mig så jag kan stanna livet ut. Igår när vi hade en hel dag tillsammans jag och J så sa han, Om du stannar så ska jag köpa en svart Audi Jeep åt dig! Han vet att jag vill ha en sån :) Hur gulligt är inte det ?? Sen berättade min värd mamma för mig att J hade börjat grina i fredags när de hade pratat om att jag åker hem i September. Alltså det kommer inte bli lätt säger jag.......

Här är det iaf hur skönt väder som helst! Varmare ska det bli också. Jag och B tog en promenad till parken idag och var där i några timmar. Satt i solen och njöt medans han sprang runt och lekte. Imorrn blire sol mys i parken med Ulrikke förhoppningsvis! :) Vädret ska hålla i sig hela helgen också vilket blir super. Vi kommer ha en kanon helg jag känner det på mig! Alines party på lördag sen blire väl solmys resten <3

PUSS

:)

Ville bara säga att jag har världens underbaraste vän! Och jag hade aldrig klarat det här utan dig!



PUSS

Alice in Wonderland

Var som sagt och såg Alice in Wonderland igår kväll alla tjejer. Den var lite halv tråkig tyckte jag. Inte alls bra, fin film men jag somnade typ. Satt bara och väntade på att något skulle hända. Men det gjorde det inte! Aja nu sitter jag och väntar på att Carro ska höra av sig och säga att dom är här :D Alltså det är helt overkligt!!! <3



PUSS

No internet

Har problem med internet pa min data sa kan inte ga in dar :( kanner mig handikappad utan data ju! Har inte kunnat anvant den pa 3 dagar nu. Vill ju skypa med alla hemma och kunna lasa vad ni gor men nej. Nu far jag lana deras lilla data varje gang jag vill ga in och da kan jag iaf kolla mejlen och kolla fb :) det far duga for tillfallet. denna vecka ar det massa jobb pa schemat. 10, 12, 10 och idag blire 13 timmar.... Imorrn blire ungefar 11 till.. Kul liv! hemma ar man van med 8 timmar  ju. Det har tar livet av en :P tur att jag far ny energi av familjen snart :D Gaaaah vadjag behover det och som jag langtar!! 19 dagar kvaaaaar ! Cant say more than that I am happyyyyyy. Nu ska jag ta med lillen till KoP och kopa nya leggings som jag spanat in sen blire MC :)

PUSSS

21 dagar

Underbara soliga måndag. Här behöver man ingen jacka inte, super häääärligt! Älskart sååå :) Som jag väntat på denna värme! Det är verkligen så himla skönt i solen, redan klockan 8.30 när jag gick med J till skolbussen var det varmt! Har vart på gymmet en snabbis nu, ska hämta B nu sen blire hem till Ulrikke och leka. Känner på mig att denna vecka kommer bli super bra! Sen gåre ju lite lättare när jag vet att det är 21 dagar kvar tills my family is here <3

PUSS

bye money bye







Haft världens mysdag med Carro och Sanna på outleten, sen blev det kinamat och film :)
PUSS

6 Månader

Kan ni fatta, Idag är det 6 månader sen jag kom hit. Ett halvår har redan gått. Och det går så fort, nu är det bara att börja räkna ner istället för upp då! Kommer liksom ihåg dagen jag kom hit som om det var igår! Det är helt sjukt att halva tiden redan gått. Det bästa är att jag har det bästa kvar! Ser så mycket fram emot våren/sommaren. Det händer så mycket nu, de kommande månaderna
Jag får besök av mamma, Jossan och Lena om några veckor
Jag hoppas Carro kommer NÄSTA HELG
Vi ska på fler konserter har jag bestämt
Vi ska till Atlantic city snart förhoppningvis
Längtar till soliga sommardagar vid poolen!
Shoppa sommarkläder wehoo
Trip till Sverige i Juni :D Can´t wait!

Sen massa mer på det :) Det kommer bli en bra vår/ sommar det känner jag på mig!

Nu ska jag, Carro och Sanna på outlet i Philly, rädd att det kommer spenderas en massa!!
PUSSS


5 Mars

Solen skiner och det är fredag. Värsta vårkänsklorna. När jag gick till gymmet imorse så hade jag shorts! Helt otroligt! Har jobbat så himla mycket denna vecka, så idag behöver jag bara jobba 4 timmar! Det är skönt. Har hunnit med gymmet och banken och en massa skype :)

PUSS


It was amazing!

Jag kan inte beskriva med ord hur bra konserten var! Det var bland det grymmaste jag har vart på! :)
Cherie och Ulrikke kom och hämtade upp mig runt 6, så hade sötaste Cherie fixat pasta sallad till oss osm vi kunde käka i bilen eftersom vi slutade 6...
Fick inte världens bästa platser så vi var besvikna i början men sen tog de bort skynket som täckte hela scenen från vår syn så då blev det grymt. Ludacris var förband och de var också bra! Fattar inte att jag aldrig vart på konsert förut. Vi ska definitivt göra om detta, för det var så himla grymt. Hela wachovia center var full av människor. Det var fullsatt! Längtar redan till nästa konsert! Yeeej :) Det tråkiga var bara aatt jag hade nästan slut på batteri på kameran så den dog efter en sisådär 20 bilder men har ju Cherie och Ulrikke så ni får bara lite nu :)









PUSSS

I gotta feeling that tonight´s gonna be a good night

Hell Yeah, it will be! Jag ska med bästa sällskap på Black Eyed Peas konsert ikväll i Wachovia center! Längtar såå!
Kan dagen bara gå fort! Ne nu måste jag plugga lyrics innan jag ska hämta lillen! :)

PUSS


1:a Maaaaarss

Äntligen älskade mars! :D som jag längtat efter denna månad! Kan inte fatta, 29 dagar kvar! Det kommer gå så fort, om precis 4 veckor åker dom! :) Ååå får panik , kan inte väntaaa! Det kommer bli en super bra månad. På onsdag ska vi på konsert, sen blire en massa bra biosar som kommer och sen det bästa tar vi i sist såklart! <3

PUSS

The Poconos

Då var man hemkommen från en weekend i bergen :) Skönt att vara hemma men resan var över förväntan!
Har haft det jätte mysigt och det var så kul att äntligen få åka skidor igen, saknat det hela vintern! Så nästa vinter blir det skidor för hela slanten!! Vi bodde i ett hus med familjens kusiner 2 minuter från skidbacken ungefär. Vi har inte bara åkt skidor, vi har åkt skridskor, badat, och jag har provar tubing för första gången i mitt liv :) det var super kul! Man satt i en ring och sen drog en lift upp en för en backe sen var det rakt nedför med gupp. hehe!
Har vart med världens sötaste barn hela helgen, har inte sett nå sötare när vi skulle ut på middag i lördagskväll!







PUSSS

RSS 2.0