Dag 1

Äntligen framme. Kan inte fatta det än! Tågresan tog 18 timmar så vi kom fram imorse klockan 11.45. Vilken resa alltså, den var inte lika jobbig som jag trodde men hur många timmar tror ni jag sov inatt? 2! Vi hade ett rum med 2 sängar men där inne sov ju resten av familjen så fick jag sitta ute på sätena :P haha! Där försökte jag somna i kylan ( höll vekrligen på frysa ihjäl, låg där med vantar och jacka) lamporna var tända så jag satt huvan på jackan över ansiktet! Somnade runt 6 men vaknade igen klockan 8 eftersom då började ju alla andra vakna haha! Aja nu är det över! När vi kom fram åkte vi direkt till Downtown Disney för vi fick inte gå in i huset förrän klockan 4. Så vi käkade och tittade runt där ett tag innan vi åkte hem. Huset är helt sjukt fint! Det har 5 sovrum, 5 badrum, ett spelrum med air hockey, biljard m.m. Sen är det ett stort vardagsrum, kök och matrum! Så nu ligger jag här i min king size säng och ska snart sova eftersom vi ska upp jätte tidigt imorrn och gå på Disney World! :)

Glömde berätta en sak! Igår innan vi lämnade huset i Philly så skulle jag ta kort på pojkarna för de var så söta med sina resväskor, tror ni inte att jag glömmer kameran hemma på bordet !!!!!!!! :O Jag blev så himla arg!! Jag hade ju tänkt att ta miljoner bilder här!!! Kan inte fatta. jag glömmer det viktigaste!!! Jag hade dock lite tur. När vi kom in på tågstationen berättade jag det för B och så säger han, men jag har en i bilen så då ringde han killen som körde oss så kom han tillbaka med bilen så nu har jag B:s kamera! Hoppas inte batteriet dör bara! Men får köpa en engångskamera också och ta med R:s kamera så det ordnar sig men så arg jag blev på mig själv, går inte att beskriva!!!

PUSSS


Floooridaaaa

Kan inte fatta att det äntligen är dags! Kommer ihåg när jag fick mejlet i sommras av min värdmamma där hon frågade om jag ville följa med. Jag blev helt överlycklig, sprang ut till och skrek det till alla! Nu är det dags, imorgon bitti drar vi! Tiden har gått så fort, det känns som förra veckan. Packat har jag gjort iaf, min väska är proppfull, så himla svårt att veta vad man komme rha användning för ju så jag har en salig blandning. Men bikinin är med eftersom vi har pool i huset som vi ska bo i. Och jag har ett eget rum med eget badrum, helt sjukt skönt :) Men dock inte lika roligt att bo där inne själv :( Kommer bli helt sjukt kul att få se Disney, kanske är trött på det i slutet av veckan vem vet men ska bli kul i alla fall. Imorgon blir det tåg i 18 timmar, nästa helg blir det flyg hem. Det tråkiga är att jag inte åker på samma plan som de utan 2 timmar senare för det fanns inte plats. Kommer inte klara det, vem ska jag nu hålla i handen upp och ner? Vill ju helst ha Carros hand där men får väl hoppas att jag hamnar brevid någon trevlig person som ställer upp! :) Så hörs om en vecka allihopa! Jag önskar alla mina vänner och familj ett gott nytt år!







PUSS

Thank you so much!

Idag klockan 7 vakande jag av alla olika konstiga ljud från nedervåningen så då var det bara glatt att stiga upp och gå ner och vara social :) Men det är ju julafton så vad gör det! Så himla roligt att se ungarna så glada! De blev såklart överlyckliga över mina paket. Johnny springer runt och tar kort för fullt med kameran! Sen kan jag inte förstå allt som jag har fått! Fick smink, en sjal, strumpor, en tavla med mig , Brendan och Johnny på som vi var och tog för några veckor sen och den är helt underbar, sen fick jag ett coach armand och det är helt sjukt. vet inte hur länge jag har kollat på dom armanden men aldrig köpt ett för de är så dyra och så få rjag ett :D Sedan fick jag presentkort på bio, en check ;) en mugg fylld med marchmallows och choklad så kan man göra sin egen choklad och så fick jag ett VISA kort med pengar på :D Jag är mer än glad. PLUS att jag fick hur många underbara paket från alla er där hemma <3 Berlocker till mitt armand, tofflor, massa godis, dekoration till mitt rum, kalendrar, pengar! Jag älskar er så mycket så ni förstår inte! TACK räcker inte men vet inte vad mer jag säga.


Glömde säga att hela familjen fick Wii så nu ni är jag nere i källaren och spelar golf och bowling. Trodde inte jag var så bra men måste bara säga att jag fick 8 strikes och 3 spares :O Hallå det är ju as bra för en runda! Fick även Wii fit så nu ni ska jag bli fit genom att spela wii. Finns yoga, hola hola som är skit kul man ska rocka rock ring på en platta! Finns även en massa andra träningsformer så nu ni!


PUSSS


New Jersey for christmas

Kom precis hem för en stund sen från New Jersey. Det blev rikitgt lyckat måste jag säga. Var lite halv nere när vi skulle åka, men när vi väl kom dit var alla människor helt underbara! Världens finaste hus för det första. En av killarna där var skådespelare och är med i massa filmer och reklamer. Hur coolt var inte det. Jag tyckte det var super roligt. Fick se hans reklamer på nätet men det är det att jag känner igen han från något annat, han måste vara med i en film som han inte berättade om! Fick äntligen i mig mat också. Första riktiga måltiden jag ätit på 3 dagar. Jag var vrålhungrig. Har inte haft någon hungerkänsla alls de senaste dagarna :/ Inte bra! Men så idag fick jag i mig lite, det var all typ av konstig mat som lasagne, macaroni and cheese, prinskorv i tomatsås, sandwiches, sallad. Ja jag saknade faktiskt det svenska julbordet ganska mycket :) men när det kommer till efterätterna här då är jag en nöjding, mumms! :) Ni ska bara se hihi inte bra inte bra! Nu måste jag sova, klockan 6 kommer mina barn vara uppe imorrn det är alltså om 5 timmar :O inge sova här inte!

All kärlek till alla mina underbara vänner och familj! Fick så himla många fina sms idag från de jag älskar mest så jag fick tårar. Ni vet att jag älskar er och saknar er så mycket att ni inte kan förstå. Men ni vet också allihopa att ni alltid är välkomna hit. Passa på säger jag, det är öppet hus här, boka flygbiljett och kom nu ;)

PUSSS

God Jul :)

Vill bara önska alla mina vänner och familj en god jul! Vad skulle jag göra utan er? Jag är ingenting utan er och jag älskar er så mycket så ni fattar inte. Hoppas ni alla får världens bästa dag och kväll. Ni kommer alla vara i mina tankar hela dagen idag och jag kommer vara där bland er på ett eller annat vis :)



PUSS PÅ ER ALLIHOPA!


Sjuk nu naaaj?

Det här får inte hända. Inte nu! Mår så himla dåligt. Ont i magen, huvudvärk, springer snart och spyr! Precis rätt tajming om man skulle åka på att bli sjuk såhär nu precis före jul. Vet inte om det är för att jag har jobbat 12.5 timmar idag eller om det är för att jag håller på att bli sjuk. Men det är inte okej att jobba så länge så e det bara! Somnade nästan där nere nu i soffan men illamåendet höll mig vaken så nu dyker jag i säng på en gång och hoppas på att jag mår mycket bättre!! Alltså sedan jag kom hit har jag bara vart sjuk. Minst 4 gånger har jag vart riktigt dålig. Hemma är jag sjuk en gång vart annat år :O Är det luften, bacillerna som gör det? Mm tror så!

Godnatt!


Packning på g

Idag är det tisdag, redan liksom. Jul om två dagar eller tre dagar för oss men vi ska fira både den 24 och 25! Sen åker vi den 26. Ska bli så skönt att komma iväg, behöver verkligen semester nu. Annars kommer jag aldrig klara de närmaste månaderna :) Så nu håller jag och B på packar för fullt. Så himla svårt at veta vad man ska ta med sig. Men min värdmamma har tagit med sig shorts så jag tar väl med mig ett par jag också. Vor eju inte fle om man fick använda dom. Känns så himla konstigt att packa shorts när det snöar ute liksom....

Och idag åker min söting till Alabama, kommer sakna dig såå!

PUSS


It´s a party in the Usa

Igår samlades alla hemma hos Ulrikke för att ha julklappsbyte, spela spel och pimpla vin. Hur mysigt var inte det :) Ååå jag fick världens bästa presenter av Cherie älskling <3 Love youu! Tofflor, sex and the city the movie filmen och en sak med massa foton med alla min älsklingar! Hur bra var inte det? :)
Nu ska vi åka och fira jul med släkten, wehoo liksom.... Måste packa idag också till Florida!



Föressten, snökaos var det ! http://www.dn.se/nyheter/varlden/snon-lamslar-ostra-usa-1.1016881

PUSS


Snökaos

Ni ska veta vilket snökaos vi har. Alla affärer har stängt, restaurangerna har stängt. Man är typ inlåst i huset. Har jobbat hela dagen så vi har lekt ute i snön.. Om man jämfölr med sverige så är det här ingenting. Men jag får inte ta bilen någonstans för dom  e rädda. Men hallå, vad är dte här. Så man är typ instängd i huset ! Men ikväll ska vi till Ulrikke och pimpla vin och spela spel och byta julklappar :D

PUSS

Är man bra eller bra?

Idag har barnen vart uppe med mig på rummet hela kvällen i flera timmar även fast jag vart dålig. J har sprungit runt och sagt, Marlene can you give me a camera? Please Marlene! Could you? Can you give me a camera for christmas, you would make me so happy and would never be mean to you ever again! Or can you please give me a camera for my birthdag? Could you, please! Så har han sprungit runt och sagt i timmar och gissa vad Marlene har köpt åt ungen i julklapp om inte en digital kamera :) E man bra eller bra. Hade en känsla av att han ville ha en :) Undra om man kommer bli poppis. Hos honom blir jag nog ganska poopis sen hur poppis jag blir hos mamman e en annan fråga då han även sa att " mamma ger mig ingen för hon säger att jag är alldeles för liten"... Opps men den smällen får jag ta sen, jag gör i alla fall någon happy :)


Juldekoration







Så ser det ut i huset mitt, har väl vart dekorerat i en månad nu så kom jul kom!

18:00

Hej hopp! Varit ledig idag, men vaknade såklart tidigt ändå när hostisarna skulle åka till NY.... Sen blev det träning och skype för fulla muggar :) Runt 1 drog jag och Ulrikke på julklapssjakt! Jag är faktiskt alldeles strax klar med allt. Började igår klar idag det gillar vi! Men har ju inte så många och köpa till så det kanske är anledningen!
Skulle ju inte köpa någonting till mig själv idag på KoP men tror ni jag kunde hålla mig? Nej, det blev två tröjjor :) Nu blir det spara alltså om jag ska ha nå pengar kvar till Florida om en vecka... Vet inte hur mycket jag har på kontot men kommer inte kolla upp det heller, det är för riskabelt. Men ska ju få lön idag så det ordnar sig! Nu sitte rjag och avnjuter en sen lunch, kylling och ris. Väntar på att hostisarna ska komma hem så jag kan åka till Ulrikke! Känner mig så ensam just nu, inge roligt, måste åka snart så jag får sällskap. Men tills dess ska jag öppna lite julisar från bästa mormor & morfar som jag saknar såååå! Så lite paket kanske gör mig glasare eller kanske tvärtom det visar sig!


Mina två koftor från H&M :)


På min tallrik just nu!

PUSS


Lillhelg

Tror ni det var lite jobbigt att gå upp imorse eller, jag trodde det var ett skämt. Men bara ta sig i kragen och jobba sista dagen innan helg! Härligt väder va det idag också så jag slängde ner ungen i vagnen och drog på en promenad i 2 timmar :) Jag tyckte det var skönt iaf sen om han i vagnen gillade det lika mycket det är tveksamt!
Stack och handlade julklappar efter jobbet idag, inte köpt en enda förrän idag och då handlade jag typ allt på 1.5 timme :P det kallar jag bra gjort... Åkte direkt därfifrån till Ulrikke gumman och chillade. Precis när jag skulle åka hem så är det nån som knackar på fönstret bakom oss men vi ser ingen så vi håller på dör. Sprang och låste dörren och så hörde vi det igen, jag vägrade gå ut till bilen haha! Sen när vi går fram mot fönstert och ska kolla ut så hoppar Cherie och Sara fram där i mörkret :O Blve vi rädda eller rädda? LIVRÄDDA! Så då blev vi kvar ett tag till. Nu hänger ögonen måste sussa! :) Imorrn är jag ledig, det är jag värd hehe!

Ååå idag åkte min älskling hem till Sverige :( Som jag kommer sakna henne! Även fast vi inte bor nära varandra här och kan träffas jämt så känns det ändå väldigt bra att vara i samma land som henne och vem ska jag nu prata med på kvällarna? våra älskade samtal hjärta

Pusss


15 timmars pass

Vilken dag, den är äntligen slut. Jag håller på dör. Så himla trött. Jag har jobbat 15 timmar idag, det var inte meningen men så slutade det i alla fall! Började halv 8 imorse och slutade halv 11. Tur att man är ledig på fredag annars hade jag inte klarat det :) Blev inge mys med tjejerna idag då heller, blev för sent buhoo! :(

Fick öppna en av presenterna för mammi som jag fick förra veckan idag också ihi och gissa vad jag fick :D Om inte en kalender med de personer som jag älskar allra mest! <3 Den sitter uppe på väggen nu och väntar på ett nytt härligt år! Ni ska bara se bilderna, helt fantastiska ;) Kommer tänka på var och en varje månad! Det var nog den bästa presenten jag kunde få. Mitt rum är så hemtrevligt nu med alla foton, kort och pynt hemmifrån! Me like :)


Framsidan är en bild på mina älsklingar som jag saknar mer än allt annat!


PUSS

Femtonde december

Ja en vecka kvar till Florida det är helt sjukt. Vad jag längtar. Måste komma bort ett tag, ha semester! Orkar inte jobba mer snart. Att vi bara har 2 veckor semester på ett år är helt sjukt. Det här är ju lika jobbigt som alla andra jobb... Men den här veckan har jag bara 2 dagar kvar för jag är ledig på fredag ska bli så himla skönt :) Kanske man hinner börja med julklapparna.. Upps dags att börja kanske! Måste börja packa också, vad sk aman ta med sig liksom :O ingen aning jag! Sen när vi kommer hem är det nytt år, 2010 ! :D Yeej! Vill ha nytt år nununu..

Nu ska jag hem till Ulrikke med mina tjejer och ha filmkväll! :) Älskar våra filmkvällar och ikväll ska jag inte somna! Promise!

PUSSS


Jag älskar er!

Ååå herregud vad jag är glad just nu. Ingen kan förstå, tårarna bara sprutar! Jag har verkligen världens bästa familj! När jag öppnade ytterdörren på eftermiddagen så står det ett stort paket där ute och jag förstod direkt vem det var till! :)
Öppnade det inte förrän nu när jag slutade! Tårarna kom på en gång!! Hela kartongen var full av paket, julsaker och julgodis! Vet liksom inte vad jag ska säga, kan bara säga att jag har världens bästa familj och släkt. Hade absolut inte räknat med någonting och så kommer det här. Längtar så tills jag får öppna alla paket som var från alla möjliga. När man är här inser man verkligen hur mycket familjen betyder för en och man uppskattar dom mer. Så nu vill jag bara hem och krama om er alla! <3<3<3

Har bara en sak att säga Jag äslkar er!





TACK!


3:advent

Det är helt sjukt, redan 3:advent. Lucia idag också, vi skulle ha firat det alla vänner här men de fick köra utan mig för jag fick jobba :( Ville så gärna va med. Jobba en söndag är det värsta jag har vart med om. Fatta lång nästa vecka blir nu med 6 jobbdagar. Ingen tror att det här är ansträngande eller jobbigt men då vet ni inte vad ni pratar om. Man är helt slut efter en dag! Sjuk är jag också, inte okej. Tredje gången sen jag kom hit :O hallå vad händer, hemma är jag förkyld HÖGST en gång per år! Så efter jobb la jag mig i sängen och tog en nap, sen blev det scrap booking resten av kvällen :) ÄLSKART! Kan hålla på i flera timmar, så himla roligt. Har bara gjort några sidor än men det ska bli bra också! Tycker det är mycket roligare att ha ett sådant album om USA än ett vanligt fotoalbum så nu drar vi igång. Måste göra ett om Thailand när jag kommer hem också frö jag har så sjukt mycket därifrån som jag vill göra någonting av! Längtar!

Igår kväll drog jag, Ulrikke och Cherie och handlade lite mat, sen drog vi hem till Ulrikke så kom Anna, Sara, Sanna och Aline också så lagade vi alla bakad potatis och så gjorde vi olika röror till. Super gott och mysigt. Älskar mina underbara vänner här. Går inte att beskriva hur kul jag har med er. och jag skulle aldrig klara detta år utan er för ni betyder så mycket. Längtar till varje kväll då jag får träffa er och skratta tills jag har ont i magen! Ingen kan förstå hur glad jag är som kom till rätt ställe! :) Efter maten kollade vi på Mama Mia och jag somnade men blev inte målad till en katt den här gången, tack Sara!

Imorgon väntar en ny vecka, ser faktiskt fram emot den för ju fortare och längre tiden går ju fortare åker vi till Florida så vill bara att den ska gå så det får gärna vara måndag annars kommer man aldrig till fredagen! Kan inte fatta att vi åker om 1 och en halv vecka! Måste börja packa...


PUSSS


KoP

Farligt att få lön varje fredag, blir alltid shopping på helgen hur man än gör! Men roligt är det, fattar inte hur glad man kan bli av att shoppa :) Idag blev det en t-shirt, en body, örhängen, plånbok, smink, vantisar och en halsduk :)


Rockclimbing

yes, nu ska jag iväg och klättra :) Ska bli kul för jag har aldrig gjort det förr! Ska försöka hålla mig på väggen. Vet bara inte om jag kommer känna mig klumpig där uppe med mina långa ben eller om det är en fördel... Det visar sig!




Update: Blev inge klättring för man måste skriva under något papper där det står att man inte kan stämma dom om något händer barnen så då vågade vi inte riskera något när de är 4 och 6 och dessutom så är inte jag ett klätterproffs så hade någon ramlat så hade det vart jag så kanske var lika bra! Drar till KOP med mina älsklingar nu istället! :) Mycket bättre <3

PUSS

Jag har världens bästa

MOSTER!  När jag öppnade brevlådan idag så var det ett stort paket där inne. Och gissa vem det var till om inte till mig ;) Yeeej! Tror ni jag blev lite glad eller? Ungarna och jag slet upp paketet tillsammans och där i låg tre påsar med godis, ett underbart kort och ett paket som jag ska öppna på julafton! Blev super glad, tack snälla underbara du.Och inte nog med detta, det fanns även ett till julkort till mig från mina älskade kusiner. Ni förstår inte hur glad ni gör mig just nu allihopa. Precis just nu när jag behöver det som mest också! :) TACK!

Ikväll blir det filmkväll hos Cherie gumman! Myskväll med tjejerna är aldrig fel, får se till att inte somna idag bara. Finns väl risk att man blir målad till en räv den här gången annars!

PUSS


Saxbys next

Händer inte så mycket här faktiskt, därför jag inte skriver lika mycket. Jobbar ju varje dag, 10 h om dygnet liksom. Och dagarna är inte så jätte spännande men har dom någon gång vart det ever liksom. Men ser iaf fram emot alla kvällar med tjejerna här! :) Nu ska vi åka och fika på Saxbys i Havreford för våran gratis kupong som vi fick sist hihi!

Fy fan vad jag har skrattat nu, har ont i magen av allt skratt på Saxbys.... Smilegroparna värker fortfarande! Men vi gillart. Imorrn är det fredag det gillar vi ännu mer, men i helgen väntar jobb, inte okej :( men vad ska man göra....



Puss


Juleskum



Vart på Ikea och inhandlat gotta från Sverige :) NÖJDING? JAPP

Yoga

Äntligen blir det yoga! Har alltid velat prova och nu bjöd Anna med mig :D såklart jag hänger på! Men lite rädd för hur det här kommer sluta. Jag är inte direkt den vigaste personen i det här landet.. Får se om jag kommer levande ur detta! Men TAGGAD är jag till 1000! ;)

 



Update: Jag förstår inte meningen med yoga! Andas rätt? Men hur ska jag kunna andas när jag står upp och ner på huvudet med armarna slingrande runt bena och fötterna upp mot taket? Så nej, yoga är absolut ingenting för mig haha. jag kunde inte hålla mig från att skratta. Skrattet satt liksom fast i halsen hela tiden och när man såg alla stå i massa olika ställningar höll jag på dö! Det där var en upplevelse kan jag säga, super kul att prova men inget jag gör om tror jag :) Kommer nog ha lite ont imorgon tror jag, några ben knakade ju här och där under lektionen så!

PUSS


Fattiglapp

Då var man fattig igen! Det går liksom inte att åka och shoppa och inte handla något! Idag var jag på sådant shopping humör men lära hålla igen eftersom jag måste spara för Florida och allting.. Men jag köpte iaf en pjamas, vinterskor, vantar, strumpor, en klänning och ett linne :) Inge mer shopping denna vecka! Efter shoppandet blev det käk på cheesecake och sen blev det starbucksmys i bilen den ni ;)



PUSS


Det kallar jag myssöndag!

Nu ska jag och Aline åka till malen och shoppa lite, kan behövas nya vinterkläder hos mig om jag säger så. Jag behöver allt som man kan ha på sig när man är ute i snön för jag är helt dyblöt efter snöbollskriget! Måste även till banken med mina checkisar ;) Ulrikke kommer och joinar oss när hon slutat och ikväll blire starbucks eller saxbys med Sarisen! Det kallar jag myssöndag!!

PUSS

Yeeej

Vaknade och såg solen skina ute så tog på mig kläder och stack ut till barnen och lekte i snön, super mysigt :)








PUSS

SNÖ

Kan inte förstå det, men det snöar verkligen här! Det har snöat hela dagen, så nu är det nog en decimeter snö åtminstone! Helt sjukt vackert ute när det är mörkt och alla julbelysningar är på. Den kom lite för tidigt tycker jag då men den är nog borta imorgon när vi vaknar så :) Idag har jag, Ulrikke och Aline bakat lussekatter och det går nog inte att beskriva hur goda dom va. Till middag lagade vi riktig mexikans tacos och det var riktigt gott, skiljer sig mcyket från hur vi äter det faktiskt så det var kul att prova! Sara kom över efter jobbet och joinade oss så det blev filmmys, Because I said so, och det var super bra! Sedan ville vi ut i snön så vi tog bilen och drog och kollade på fantastiska hus här, det går liksom inte att beskriva hur fina de är här speciellt nu när alla pyntar sina hus så himla mycket inför julen! VI stannade även och hade snöbollskrig, haha så himla roligt! Jag och Aline mot Sara och Ulrikke, vi måste ju ha vunnit! ;) Imorgon ska jag se till att ha krig med barnen, de kan behöva bli lite uppläxade så det ska jag se till hehe!








Aline såg snö för första gången i hela sitt liv idag, hon var lycklig :)

Det här huset är helt fantastiskt! Vi ville bara gå in och berätta för dom hur fint de har det.


turkey



Haha glömt att visa den snygga kalkonen som vi gjorde av frukt och tog med på thanksgiving. Riktigt mästerverk ju!

Fridaaaay

Äntligen fredag igen. Helt sjukt. En hel vecka sen jag åkte till DC! :O Veckorna går så fort. Imorrn är det liksom redan 2:a advent! Nu klockan 1 blir det jobb sen runt 5 ska jag på au pair möte i Malvern. Vi ska kolla när dom tänder en julgran eller något. Som jag fattat det är det som en liten julmarknad också! Så direkt efter jobb idag blir det åka dit med Sarisen och Ulrikke! :) Sen vet jag inte vad som händer, det återstår att se :)



PUSS

Precious

Haha allt kan verkligen hända i det här landet. det är inte lätt alla gånger! Jag, Ulrikke, Aline och Cherie skulle på bio, precious. Så åkte jag och Ulrikke tillsammans i en bil och kom dit 8.40 precis när filmen skulle börja, så hittade vi en salong där det stod precious över men det stod 9.40 men det tänkte inte vi på så vi gick in och satt oss och började kolla, den var redan igång. Jag får ett mess av Cherie som frågar vart vi e och jag svarar att vi kollar på filmen, hon ba: men va fan det gör ju vi med men ni är inte här. Då antog vi att de hade gått på en annan film eftersom vi trodde vi var i rätt salong. Men efter 30 min så är den slut haha. Jaha , kort film! Så kom vi på att hon i kassan sa, gå åt vänster men vi gick åt höger utan att tänka på det så vi sprang till vänster istället och där står det också precious fast 8.40. Så det var den vi skulle vara på :D Vi visste redan slutet men vi kollade en gång till ändå! Haha fan va dumma vi är alltså :P

PUSSS


S-J-U-K-L-I-N-G

Men ne.... Jag kommer bli sjuk. Jag har så sjukt ont i halsen och täppt i näsan är jag också.. Hur ska det här sluta? Lagomt till helgen också. Ligger nerkurad med alla mina täcken + fleese och byxor. Jag och mina doftljus har nu läst om alla möjliga olika utbildningar, det är inte lätt men det klarnar mer och mer det e bra :)

PUSS

Dagen

Igår kväll efter jobbet drog jag, Cherie och Sara och köpte kaffe och sen satt vi oss i bilen och åkte runt i hela Wayne. Vi kollade på alla dekorerade hus i mörkret, det var hur mysigt som helst. Tror vi åkte runt i en och en halv timme super mys :) Ni är helt underbara tjejer! Sen när jag kom hem började jag frysa hur mycket som helst. Gick och la mig med byxor, strumpor, t-shirt, fleesetröjja och inlindad i en filt under mina två täcken, och två lakan. Det är inte normalt. Ändå frös jag! Nu håller jag också på fryser ihjäl så vet inte riktigt vad jag ska ta mig till hatar att frysa! Idag jobbar jag hela kvällen men det gör ingenting för jag hatar mornarna så bara glad om jag slipper dom någon dag i veckan. Ska passa på att tvätta bilen, städa rummet, baka bröd och handla idag när jag jobbar också. Om jag hinner allt vill säga haha! Sen ikväll får vi se vad som händer :)

PUSS


okey

Tänkte berätta lite om min tripp till storstan i helgen! Naturligtvis skulle min telefon börja krångla precis när jag skulle hoppa in i bilen till tågstationen, fick panik eftersom jag inte visste vart jag skulle eller någonting men det löste sig. Blev så glad när Sara och Carro hämtade upp mig vid tunnelbanan yeej :) Så gick vi hem till Sara och festade lite där drog vidare utan resultat haha så då drog vi till deras kompisar, som var super shyssta så nu kan jag va lugn :) Lördagen spenderades sovande på ett hotellrum, vi vakande väl runt 4, stack och käkade sen drog vi med Carro som fyllt år till en spådam, super häftigt jag vill också :D Sen blev det utgång igen denna gången på deras älskade fur. haha ja det stället kan man ju säga vad man vill om! Men roligt att se vart de hänger på helgerna iaf! På söndagen var det bara att säga hejdå och dra sig hemåt buhooo! Men jag kommer tillbaka!




PUUUSS

HAPPY

Äntligen bokat och klart! Mamma, Jossan och Lena kommer hit till mig 30/3 och som jag längtar! Så lycklig just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag menar hur långt är det till Mars? Det är ju snart, tiden kommer gå så fort, då är det vår :) Måste börja tänka ut vart jag ska ta dom! Det betyder verkligen så mycket för mig att ni där hemma kommer och hälsar på och ni är alltid välkomna! :)

PUSSS

RSS 2.0