Kallt

Gillar inte den kyla som kom idag. Burr man fryser ju lite till och med! Regnat har det också gjort men kollade i tidningen nu och det ser lite ljusare ut framåt i veckan med massa sol men ändå lite kyligt tyvärr! Har ingen bil idag heller och det är lite tråkigt för då kan vi inte åka och göra saker. Jag som vill ut och se lite. Men får ta det imorrn, då har jag massa saker jag måste ta med B till :)



PUSSS


Grillat

Idag har vi vart i parken och lekt, såg ju sol när jag kollade ut imorse så då var det bara att sätta lillen i vagnen och dra ut på promenad. Medans han lekte i två timmar satt jag och läste tidningen och försökte få fräknar! Sen gick vi hem och då var vi ensam hemma så var det bara fram med datan och där satt jag bänkad i ungefär 3 timmar. Opps! På kvällen fick vi lite besök vilket jag bara tyckte var bra för då fixade han lite kött. Åå det är ju så gott med grillat! Nu på kvällen blev det ytterligare några timmar på skype sedan gymmet :)




PUSSS


PSC




Kolla vad man fixade till sig igår då ;) Gästkort på gymmet helt gratis, nu är det bara att köra på veckan ut. Gillar när den sitter där så fint på min nyckel, tror ju folk att man tränar också. Tackar!

Tisdag

Idag är dte tisdag igen. Börjar 8 slutar 6 idag. Men mamman är i NYC idag så om pappan åker hemmifrån kommer jag in på datan under dagen :) Yeeej älskar när hon är borta !!! Hoppas solen dyker fram idag också som igår!  Ha en bra dag allihopa!!


PUSSS

Måndag

Jag är glad mer behöver jag nog inte säga :)

Mumms

Inte konstigt att man måste träna på gym! Äter ju bara massa onyttigt hela tiden, finns ju så mycket gott!





Mina favorit hyllor :) Mumms!


PUSSS

huvudvärk

jag har huvudvärk. känns som jag ska svimma. Jag ska bädda ner mig nu och sova så jag blir bra!

Förövrigt, en väldigt BRA dag! hoppas morgondagen blir ännu bättre för det tror jag nämligen ;) vi får väl se!



Jag vill va brun!!

PUSSS

Städerska

Känner mig som en städerska i det här huset ibland.... Det är städsnack hela tiden! När jag kom hem från gymmet idag så gick jag in på toan i mitt rum som är super städat, så står där allt man kan tänka sig i städväg så nu är det väl bara att sätta igång då :/



Plus att på golvet stod det en mopp, sopkvast, och dammsugare!

Shopping

Shoppade ju lite igår, här får ni se lite bilder :)











Shit va det bara det :O  Kändes som det var mer men men kommer väl nästa helg ;)


PUSS PÅ ER DÄR HEMMA SAKNAR ER ALLA <3

Paradis

Om ni gillar skor, kan jag säga att det här va ett paradis. Fanns hur mycket som helst!



det va ett paradis



HIttade dessa underbaringar, jag är kär!

King of prussia

Spenderade hela dagen på mallen med tjejerna. Super mysigt :) Shoppade lite också, ett par skor, en tröja, ett linne, trosor och bh! Visar bilder imorrn för nu orkar jag inte, vill bara sova och vakna gladare.

PUSSS


Lördag

Godmorgon! Vaknade för en och en halv timme sen av att dom satt på ACDC på högsta volym och det finns högtalre i varje rum. SÅ shysst är min familj! Springer dom runt i huset och sjunger och hoppar! Wehoo liksom bästa sättet att vakna på! Fas det va bra idag för då kunde jag gå in tidigt på msn ;)

Väntra på att Cherie ska ringa nu så ska jag , hon, Aline och Sara åka till mallen! Weeej! Jag måste ha massa nytt så nu ska det shoppas! Ska bli kul, käka lite och så också! Mys!
Känns lite konstigt att det är lördag idag också och att man inte ska ut :/ känns liksom inte som en riktig lördag.




PUSSSS

Ace ventura pet detective

Slutade jobba precis och nu är det ingen idé att åka och göra nått så jag slår på filmen Ace ventura pet detective med Jim Carrey istället. Kom också precis på att det är precis en vecka sedan vi åkte till NYC shit va fort det gick. Men å vad jag saknar er och NYC!








PUSS <3


Golfat :)

Idag när jag började drog jag med lillen till parken för att slå lite bollar på gräset. Han älskar att spela golf, tur för mig! Det var ju så himla fint väder idag så jag kände att vi lära ut och få lite färg. Det roliga var att när jag sitter där på en bänk och läser en tidning så hör jag massa svenska röster. Då kom det en svensk familj så jag började prata med mamman, det var jätte kul för hon sa att hon skulle höra av sig om de skulle åka till någon outlet eller göra nått speciellt så skulle jag få följa med och sen sa hon också att vi kunde träffas och laga en riktig svensk middag. Jag tackar inte nej till det så!!


Man måste ju se till att behålla golfsvingen ;)



Min underhållning sedan medans lillen lekte i parken!


PUSSS


Soool

Så himla fint väder här, måste vara minst 28 grader! Men jag klagar inte så himla skönt, förhoppningsvis kan man ju bättra brännan lite också! Har precis vart ute och sprungit i denna hetta. Man äter liksom allt här, och ganska onyttigt så det är träning som gäller! Börjar 12 så ska vi till Mc och käka! Yummie!

Skypat med Tilde idag också, så himla kul! :)





Jag saknar dig !

PUSSS

Chentlecleer garden

Igår åkte jag och B till Chentlecleer garden och hade picnic, det är ju så varmt om dagarna så man måste ju ut och få luft! Det var jätte fint där i alla fall. Idag har vi haft playdate med Sara och hennes barn, så vi tog bilen till en park där de kunde leka så kunde vi prata :) Får bli till en veckovana Sara ;)



B ville så gärna ta ett kort på mig i jätte stolen :) Tog på han också men har inte frågat om jag får lägga ut på barnen än men ska, men mamman är så svår att prata med så får se när jag tar det.






PUSSS

Filmkväll

Ska hem till Aline och kolla på film med henne och Cherie nu, mys :)

PUSS <3

Love happens

Jag, Sara, Cherie och Aline va som sagt på bio igår kväll och den va jätte bra :) Love happens hette den. Men före det hann vi med en tripp till Dunkins Donuts tror jag det heter där vi skulle köpa kaffe och ut kommer vi med en hel påse med munkar :D fick dom gratis av han som jobbade där. Var väl säkert för att vi kom rätt så sent och dom skulle troligtvis kasta dom där ändå! Men fatta gott det va ;) Man måste passa vikten här om jag säger så!
Sen vte ju alla hur olyckligt kvällen slutade eller natten! Idag frågade mamman hur fan jag kunde ha kört 50 miles till bion när det är 7 :/ Jaa, jag tog väl en omväg sa jag.. Opps!



Det tog aldrig slut!



Godaste, cocos!




PUSSS


Vilse

Jag vet inte vad jag ska säga men det här var nog det värsta jag vart med! När vi hade vart på bio och jag hade släppt av Sara och Cherie så skulle jag ta mig hem. Vägen dit var ju enkel, dock inte vägen hem. Det ska gå på 5 minuter för mig tog det 2 timmar.... Inte nog med det, det ÖÖÖSSS regna, blixtra och åska. Jag va livrädd, såg ingenting och var själv ute i en stad som jag inte hittar någonstans i! Min räddare idag var Sara, utan henne hade jag ALDRIG klarat det här. Vet inte hur jag ska tacka henne men hon pratade med mig HELA tiden, förstår ni, en tjej som jag träffat två gånger hjälper mig genom allting och tar mig hela vägen hem när jag är som räddast och lugnar mig och verkligen beter sig som ens bästa kompis <3 Utan henne hade jag suttit där ute nu på en väg i översvämningarna och grinat! Skakar fortfarande. Så jag säger bara att Sara är guldvärd!
Har ingen lust att berätta om bion nu, ska ju upp om nån timme så, ni i Sverige har ju till och med gått upp nu så sent kom jag hem! Undra hur mycket skäll jag får imorrn av mina värd föräldrar. vill inte vakna!! :(


Bio

Har nyss vart ute och sprungit, nu äre mat sen är det bio med Sara och Cherie som gäller :)

PUSSS


Varmt

Det är varmt här. Igår va det shorts och t-shirt och jag svettades. Idag är det varmt men inge sol. Ledig nu fram till halv 12 sen jobb till 6. Hoppas på bio ikväll med de svenska tjejerna här, hade vart super skoj jag behöver det nu :)




PUSSS

when love takes over

Bästa kvällen på två och en halv vecka! Jag är glad. Kan inte sluta le. Helt underbart. Jag längtar. Jag blir tokig men jag kommer i alla fall kunna somna gott inatt :) Och du vet att jag saknar dig hur mycket som helst!





<3<3

DUPLICITY

Nu ska jag kika film, Duplicity :) Är så himla trött så det här blir bra avslappning efter en jobbig dag!

PUSSS



Telefon

Hatar min telefon som jag har här. Det går inte att skicka sms till någon bara till pappan och mamman såklart så de förstår inte att det är nå fel på den! Vem vill ha en telefon som man bara kan ringa med? Inte jag ialla fall. Måste fixa det här. Måste till en telefonbutik också och kolla upp om det är billigt att ringa till mig från Sverige. Jag hoppas såååå att det är billigt så jag får prata med en viss person väldigt snart ;) <3

PUSSS

Shopping

Här får ni se lite bilder på shoppingen från NYC :) Det blev en klänning, en tunika, en t-shirt och underkläder från VS. Kan ju säga att det var den bästa affären ever! Det var helt sjukt hur stort det var & vilken hjälp man fick!
Jag fick underbara presenter av den bästa också! ;) ME LIKE!



Klänning från Hm



En tunika från forever 21.

T-shirt från Hm



Min fina present. Trosor från VS och armband by Carro :)


PUSSS <3


Gymmet

Har precis varit på gymmet :) Yeeej, nu jävlar ska jag köra!



PUSSS

Gotti

Här står han precis vid vårt bord & gör världens godaste guacamole till oss. Kan det bli bättre. Den va yummie




Yeeej

Helgen i NYC har varit helt galen. Att gå ut i New York är inte alls samma sak som att gå ut i Gävle om jag säger så. Svårt att förklara. Tror man måste uppleva det för att första. Men det har vart sjukt kul. Utgång både fredag och lördag, vilket gjorde oss lite slitna och trötta så det blev park häng i solen i Central Park idag :) Träffat så himla många härliga människor denna helg, människorna i USA är inte alls som svenskar. Så vi måste fan skärpa oss lite!! Fick äntligen träffa Cajsa igen också och hennes stört sköna kompisar :) Det var inte första gången i New York men absolut inte sista heller! Bästa staden!

    

PUSSS

NYC

YEEEEJ äntligen ska jag få träffa min bästa Carro som jag inte träffat på 3 månader, fattar inte hur fort tiden går. Känns som det bara var någon vecka sedan vi sågs, men det va flera månader sedan så ett år kommer nog gå jätte fort här. Och vi ska inte träffas var som helst utan i bästa NYC! Ska bli så himla roligt. Slutar runt 4-5 idag och då ska mamman skjussa mig till tåget så tar jag tåget in till Philly sen buss till NYC :) Kommer bli en helt galen helg hoppas jag. Kan behöva komma bort härifrån nu och göra nått. Nu sk ajag till banken och lösa in min första check ;)








PUSSS <3

Nu

Just nu sitter jag med en shake till frukost, Yummie :) Faktiskt riktigt goda! Lätt att göra också, perfekt! Har man inte så mycket tid eller prioriterar andra saker så är det så himla bra. Min nya favorit, som smoothie!


500 days Summer

Idag efter jobbet blev det först en väldigt tung och jobbig springtur sedan när jag kom hem blev det full fart för då var det bio med Cherie som gällde :) Det gillar vi, måste verkligen se till att göra sånna saker i stort sett varje dag så dagarna rullar på. Det går verkligen inte att sitta hemma i huset, det är alldeless för mycket tankar som yrar i huvudet då! Så jag är så himla glad att jag träffat dessa härliga tjejer! :) Vi såg iaf 500 days Summer och det var en riktigt mysig film, lite annorlunda bio salong än hemma men. Det roligaste var nog när dom började prata svenska mitt i filmen, vi fattade inte riktigt att det var vårt språk så det va kul!

Nu ska jag sova så jag är super laddad för helgen!



Dagens mästerverk, tog bara hela dagen att göra men han blev super glad iaf :)
Har inte frågat om jag får lägga ut bilder på barnen än men ska göra det nästa vecka så blir det roligare bilder!


PUSS <3


Starbucks

Var nyss och tog en fika på starbucks med Sara och hennes vänner, hur trevliga som helst :) Det lär det bli mer av! Hoppas på bio imorgon ME LIKE! Det var så himla kul å komma ut och träffa vänner och bara tänka på något annat!

Fick min älskade telefon idag så då var det såklart bara att ringa Carro <3 så himla kul å prata igen! Älskar att prata i telefonen och det kommer bli mer av det med nu så :)



Hot chocolate ;) YUMMIE

Regn

Idag har det regnat typ hela dagen här i Philly, jag som inte trodde det kunde regna här men det kunde det som tur var blev det inte kallt för det :)

Jag måste verkligen åka och shoppa för jag har ingenting!! Det är typ tomt i underkläder lådan, så det lär bli stora inköp på den fronten i helgen! Inga kläder har jag heller känns det som! Vill ha nya. Massor! Shit vad jag ska shoppa. Har typ inte shoppat på hela sommaren bara gjort andra mysiga saker :) Så nu förtjänar jag lite nytt i min garderob, mitt konto kommer bli rånat i helgen det säger jag bara!! Men det är det värt. Finns så himla mycket kläder och skor och allt här. Skulle bara gå igenom ett köpcenter häromdan och det gick knappt för jag såg kläder överallt som jag ville prova och skor i skyltfönstren, jag blev tokig men tyvärr hade vi inte tid.



Saknar dig lillsiss :)


PUSS

Glömde säga

att jag tänker på engelska, drömmer på engelska, pratar engelska och ja i mina öron är det bara engelska.

Golf :)

Helt underbart väder här, shorts och t-shirt som gäller och du flyter ändå bort. Idag var första dagen jag jobbade ensam med barnen! Så vi har lekt allt möjligt i källaren, lagat mat ( de hatade mina köttbullar, vem kan liksom hata min agoda köttbullar, eller hur mamma? ) Aja dom får väl sina nuggets imorrn då som alla andra dagar. Sen efter middagen kastade jag in dom i vagnen och körde iväg till en golf range som ligger precis bredvid huset typ :) De sprang runt och slog bollar i typ 2 timmar de tyckte det va så himla roligt :) Gick inte så bra för mig dock, hade behövt min lärare där ;) När vi kom hem åt vi glass, duschade och läste massa böcker, mysigt!

Nu är jag dödens, att ta hand om två barn är ansträngande märker jag! Kommer somna gott inatt! Ska snart upp och väcka dom små busungarna igen så. Först blir det lite svenska program på datan och lite New York snack med bästa vän! :)


Haha tänkte bara visa en bild från skolan. Det var visst någon som somnade på en av lektionerna sista dagen. NU kanske ni fattar hur jobbigt det var där! Eller jag tyckte det i alla fall :D



PUSS <3

DÖD

Kom precis hem från en springtur. Puh, inte rört mig på en och en halv vecka! Men det var skönt. Frågan är bara om jag kan gå imorgon. Tankarna flög hem till Sverige under turen så det underlättade lite i alla fall för jag blir alltid glad då :)


Första dagen

Första jobbdagen avklarat. Tack för det. Jobbigt värre. Får se om jag överlever. Längtar mest till helgen när jag får träffa Carro igen. Vill shoppa nununu.

Först skjussade vi Johnny till bussen sen Brandi till skolan sen har jag bara fått lära mig saker hela dagen, vilket har vart jobbigt, vill bara kunna allt på en gång. Har inge tålamod alls. Sen har vi gjort lunch och middag sen efter jobbet följde jag med dom till affären och handlade lite saker som jag gillar! Imorgon ska jag laga middag, köttbullar och pasta, hoppas de gillar det ! :) men troligtvis inte! Imorgon ska jag också ta med dom och spela lite golf så man får lite plus poäng eftersom de älskar golf! :D De vill spela hela tiden. I helgen spelade vi golf nere i källaren hur länge som helst, de ville aldrig sluta! Bra för mig då det förhoppningsvis gav lite kondition för jag var helt slut.





PUSS <3

Prinsessa

Jag har sovit som en prinsessa i min säng. Vaknade dock av att jag har två star wars killar som springer runt eller nått. Men var glad att jag vaknade tidigt så jag kunde gå in på datan fortare! Idag ska jag köra bilen som de har, så ska vi kolla ut lite viktiga ställen som Brendans skola och så :) Sen ikväll blir det möte med massa andra tjejer så hoppas det finns någon som jag gillar annars vet jag inte hur jag ska överleva detta.


Vill bara skicka en hälsning till alla underbara svenska tjejer på skolan, jag hoppas att ni kommit fram och har det bra. VI MÅSTE SES OKEJ! :)

  


PUSSS <3

Host family

Tänkte bara att säga att jag är framme! Hur söt kan man bli? Jag har fått svamp bob fyrkant ballonger, blommor, mörk choklad, donuts och ett litet fotoalbum med en fjäril på av barnen :) De är så himla söta så jag vill bara äta upp dom! De springer runt i huset i sverige tröjorna de fick av mig, några storlekar för stora men de gillar dom ändå! Har inte riktigt kommit underfund med om jag bor på ett hotell eller om jag bor i ett hus än men måste väl ta och komma på det snart. Idag när vi va och åt på en jätte fin restaurang så hoppade vi bara ur bilen framför restaurangen och gav nycklarna till en kille som stod utanför med värsta vakt dressen och så åkte han och parkerade den, soft. Sedan beställde dom i smyg in en stor chokladbrownie med glass till mig med ett ljus i och så började dom sjunga ja må hon leva inför alla, till och med personalen stod runt mig och sjöng. Det va kul :)
Händelserik dag, ja! Nu är jag trött. hoppas jag inte sover bort hela dagen imorgon bara!


Liten del av mitt rum, lite stökigt men ska bli bättre på den fronten.



Mitt badrum

PUSS


Saknad

Jag saknar dig. Du gör mig alltid glad. Jag vill vara där du är. Jag tycker om dig. Mycket!

PUSS



Sista dagen

Nu är skolan slut både på gott och ont, det har vart väldigt jobbigt och stressigt men man har träffat så himla underbara tjejer här som jag hoppas man fortsätter ha kontakt med så det blir mycket resor genom landet :)
Idag har vi haft grupparbete och gjort roliga affischer, vår grupp var bäst! Sedan hade vi workshop hela eftermiddagen/ kvällen, och polisen som kom på besök gjorde min eftermiddag. Sedan fick vi certificat, mkt duktigt. Maten har väl inte vart den bästa om jag säger så, kan bara bli bättre: Mackor till frukost, sandwishar till lunch och hamburgare/ pizza till middag.. Hur många metrar har man rört sig? NOLL. Från rummet till lektionen sen har man ätit och suttit still resten. Skulle kunna springa 5 mil nu. Blir gymkort nästa vecka! :)
Imorgon åker vi till våra värdfamiljer, ska bli så himla roligt att äntligen få packa upp, få eget rum, en egen toalett, att inte ha speciella tider och bara vara få vara. Längtar!

Puss på er där hemma, ni vet att jag tänker på er hela tiden <3



Man fick göra vad man ville och jag valde att göra en svensk måltid, är man sugen på svensk mat då eller?



Hela svenska gänget på scen för att uppträda till små grodorna.



Myyyyyys :)



En polis skulle komma, vi hoppades på någon snygg men här har ni resultatet, liten besvikelse tyckte vi.


STRESS

Det går inte att beskriva hur stressigt det är här på skolan. Vi var i NY idag men det var stressigt det med, hann inte med någonting så himla tråkigt! Först hamnade vi såklart i en buss där Ac:n inte fungerade och bussen var full så i 3 timmar satt vi och svettades och vi höll nästan på svimmade allihopa. Sen när vi väl kom fram och hoppade ur var det iskallt ( sjuka imorrn) Sedan var allt så försenat så vi fick 1 timme på oss att shoppa och då hade vi inte ätit på 7 timmar så vi prioriterade såklart det. Tur för mig att jag ska till NY om en vecka med BÄSTA Carro, som kommer bli betydligt mycket bättre :) som jag längtar bejbii!

Här är några bilder från dagen i alla fall:



På en båt för att få se frihetsgudinnan, den va ju så liten :O



Se så liten i verkligheten.



PUSS

St. John´s university

Några inblickar i mitt liv just nu:



Jag och Sandra utanför skolan




Vår frukost, färgade cherioos.




Coola bussar



Vår skola


That´s it, so far! :)


Glömde säga att:

Det är 23 grader, vi sover i hårda våningssängar, det finns inga täcken, toaletterna har inga lås, toalettdörrarna är halva så alla ser in, vi ska till NY imorgon!, idag gick vi i skolan 12,5 h, duschvattnet är iskallt, jag har aldrig vart med om så många liknelser på personer och jag har träffat flera skit härliga svenska tjejer här som gör min tid här :)

PUSS


NEW YORK

Framme i världens häftigaste NY! Jag tror att jag sa att allt va coolt i bussresan på vägen till skolan. Första måltiden på skolan va precis som jag trodde, PIZZA. Haha jaa hade man inte ätit på 10 timmar så kan jag säga att det va gott! Flygresan var jobbigare än väntat i alla fall. Jag och Sandra hamnade naturligtvis bredvid den jobbigaste familjen med 3 skrikande barn och de skämde ut sig då planet blev försenat 25 minuter på grund av dom! Vi hade i alla fall varandra, tur det :) Imorgon är det skola och sen på torsdag blir det tur till NY :) Me like!

Kärlek till er där hemma <3


RSS 2.0